O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
Serhat hocam sana birşey sorucam..Bu aralar CA-75U(tv çıkış kablosu) almayı düşünüyorum..
Almamın sebebi plazmada sbp tv ile tv izleyebilmek ayrıca telefona attığım filmleri smart movie veya core player izleyebilmek ama birtakım kişiler telefonun ekran çözünürlüğüyle tv nin çözünürlüğü aynı değildir görüntü kötüdür görüşlerinde??Bu doğru mu??Sen eğer kullandıysan veya bilgin varsa beni bir aydınlatırmısın?Almaya değermi? değmez mi??Bunlar bir takım uydurmalarmı :ehe:hmmm

Asamoah Gyan

Üye
Versiyon güncellemesi yap ve ardından son sürüm smart movie kullan hiç bi şekilde kasma yapmaz cihaz ...

versiyon 32001 smart movieyi yükledim avi ve facebooktan indirdiğim mp4 videolarda 'no codec for video format: avc1 hatası veriyor nasıl düzeltçez.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
versiyon 32001 smart movieyi yükledim avi ve facebooktan indirdiğim mp4 videolarda 'no codec for video format: avc1 hatası veriyor nasıl düzeltçez.
Smart movie converter ile codeclerini düzelt videoların yani xvid avi ye çevir ardından aç smart movie de hiç bir sorun cıkarmaz ...

--------------- Ekleme ---------------

Serhat hocam sana birşey sorucam..Bu aralar CA-75U(tv çıkış kablosu) almayı düşünüyorum..
Almamın sebebi plazmada sbp tv ile tv izleyebilmek ayrıca telefona attığım filmleri smart movie veya core player izleyebilmek ama birtakım kişiler telefonun ekran çözünürlüğüyle tv nin çözünürlüğü aynı değildir görüntü kötüdür görüşlerinde??Bu doğru mu??Sen eğer kullandıysan veya bilgin varsa beni bir aydınlatırmısın?Almaya değermi? değmez mi??Bunlar bir takım uydurmalarmı :ehe:hmmm
Dostum saçmalamış bunları söyleyenler Tv bağlantı kablosu ile bağlantı sonucunda görüntüde hiç bir şekilde bozulma olmaz tv dende net ve berrak bi goruntu alırsın sorun cıkmaz yani almanda yarar var kanımca kullan sen gör nasılmış ...:oke:

barisakkaya

Üye
Arkadaşlar N79-RM 348 32.001 v9.09 buldum sonunda bu lnkten indirip flash atarak kurabilirsiniz. Nasıl atıcağnız forumdaki konularda mevcuttur

Arkadaşlar N79-RM 348 32.001 v9.09 buldum sonunda bu lnkten indirip flash atarak kurabilirsiniz. Nasıl atıcağnız forumdaki konularda mevcuttur

K_R_M

K_R_M

Üye
5800 yapmıyormusun.Tek elle mesaj yazabiliyormusun 5800 da?
N79 dan üstün özellikleri saya bilirmisin 5800?
yatay ya da dik bicimde video cektikden sonra bilgisayarda görüntü nasıl oluyor 5800?

zevkler tartısılmaz sen dok ekran ter etmısın ben kamera vs baskası fm verıcı veya gps farketmez senın tercıhın dok ekrandan yana oldu dıye gelıp burda n79 kotulemeye hakkın yok ! cep tel tel olmaktan cıktı herkez kendı ıstedıgı ozellıkte tel alır saygı duymak lazım.

ha birde fm vercıden ses alamayan arkadaslar bos frekans, arabaya yakın olmak en azından ıcınde bulunmak kucuk detay fm yayını baslatmadan once muzık caların sesının acık olması lazım yoksa mute seklınde yayın yaparsınız buda ses cıkmamasına neden olur.

jeki01

jeki01

Üye
zevkler tartısılmaz sen dok ekran ter etmısın ben kamera vs baskası fm verıcı veya gps farketmez senın tercıhın dok ekrandan yana oldu dıye gelıp burda n79 kotulemeye hakkın yok ! cep tel tel olmaktan cıktı herkez kendı ıstedıgı ozellıkte tel alır saygı duymak lazım.

ben arkadasa sordum 5800 ne özelliği N79 da fazla.
ben 14 aydır N79 kullanıyorum, Nokianın en güzel telefonlarından biri.
Önceki yorumları okusaydın anlardın durumu.

K_R_M

K_R_M

Üye
ha birde fm vercıden ses alamayan arkadaslar bos frekans, arabaya yakın olmak en azından ıcınde bulunmak kucuk detay fm yayını baslatmadan once muzık caların sesının acık olması lazım yoksa mute seklınde yayın yaparsınız buda ses cıkmamasına neden olur. Radyonuz RDS ozellıgı varsa radyo ekranında NOKIA yazısı gorulur buda fm yayınının radyonuza ulastıgını gorterır. Stereo yayında onemlı olan radyo ılk yayını yakaladıgında stereo mu yoksa mono mu dıye kont eder genelde ılk yayın yakalamada stereo degılse mono olarak devam eder bu yuzden ılk radyoyu ayarlarken stereo olması ıcın antene yak olun ılkınde stereo alırsa uzaklasıp tek gerı geldıgınızde radyo zayıf cekerken mono ıyı cekerken stereo yayını alır. Umarım yardımım acıklayıcı olmustur.

Radyonuz RDS ozellıgı varsa radyo ekranında NOKIA yazısı gorulur buda fm yayınının radyonuza ulastıgını gorterır. Stereo yayında onemlı olan radyo ılk yayını yakaladıgında stereo mu yoksa mono mu dıye kont eder genelde ılk yayın yakalamada stereo degılse mono olarak devam eder bu yuzden ılk radyoyu ayarlarken stereo olması ıcın antene yak olun ılkınde stereo alırsa uzaklasıp tek gerı geldıgınızde radyo zayıf cekerken mono ıyı cekerken stereo yayını alır. Umarım yardımım acıklayıcı olmustur.

jeki01

jeki01

Üye
N79 kötülemiyorum. önceki mesajları okumadan böyle yazarsın.
aynı mesajıda 2 kere yazmışsın.
Açıklayıcı bilgi yapmışsın FM vericide sorun yaşıyanlar için.

JayJayyy

Üye
tamam n79 daha üstün nede olsa 5mp camerası var değilmi.bol bol fotoğraf çekersin artık.bu arada ya siz teknoloji harikası görmemişsiniz yada ben:islik

K_R_M

K_R_M

Üye
yanlıs anlasılma oldu sanırım bende n79 kullanıcısıyım tel gayet memnunum. Saglamlık kon bırsey eklemek ıstıyorum okuyucu arkadaslara bılgı olsun vede n79 kotuleyenlere gecenlerde 2 kattan betona dustu kapak bı tarafa batarya bı tarafa aha dedım tel gıttı asagıya ındım telf toparladım allahtan ekran ustune dusmemıs arka kap kucuk cız olmus onemlı degıl bataryayı tak dugmeye bastım tel acıldı hemen bluetooth,gps,hop,mıc,wifi,fm yayın vs kont ettım en ufak donanım arızası yok sımdı soruyorum dok ekran savunan arkadaslara n79 yerıne 5800 dusmus olsaydı sonuc ne olurdu? Buyuk ihtimal nakavt ALLAh nazardan saklasın n79'umu.

aynı mesaj tekrarlamaya gelınce de tel wep tarayıcının hısımına ugradım yorumlarıda okumustum.

JayJayyy

Üye
haklısın 5110 da çok sağlam telefon tavsiye ederim hem oda tuşlu zorluk çekmezsin:oke:

jeki01

jeki01

Üye
tamam n79 daha üstün nede olsa 5mp camerası var değilmi.bol bol fotoğraf çekersin artık.bu arada ya siz teknoloji harikası görmemişsiniz yada ben:islik

N79 kullandınız mı?
Ben 5800 kullandım, N79 kullanıyordum çok merak ettim aldım 1 hafta ıcınde merakımı giderdin telefondan kardeşime verdim telefonu.
N79 kullansanız
o bir teknoloji harikası niçin dendiğini anlarsınız.

K_R_M

K_R_M

Üye
haklısın 5110 da çok sağlam telefon tavsiye ederim hem oda tuşlu zorluk çekmezsin:oke:

ben sadece n79 hakkında bılgı edınmek ısteyen arkadaslar ve n79 kullanıcıları ıcın yazmıstım konuyu baska yere getırmeye gerek yok. Evet cok haklısın 5110 tuslu tel ailesinde saglamlıgını kanıtlamıstır ama dokunmatıkte boyle saglam varmı?

JayJayyy

Üye
tuşlu ve ekranı küçük olduğu için dikkatimi çekmedi.5800a kanım ısındığı için aldım.diğer telefonları küçümser gibi teknoloji harikası filan demek çok abartılı değilmi. herkesin telefonu kendine güzeldir

K_R_M

K_R_M

Üye
tuşlu ve ekranı küçük olduğu için dikkatimi çekmedi.5800a kanım ısındığı için aldım.diğer telefonları küçümser gibi teknoloji harikası filan demek çok abartılı değilmi. herkesin telefonu kendine güzeldir

zevkler tartısılmaz senın tel sana guzeldır benımkı bana bu konuyu acan arkadasa da kendı telefonu teknolojı harıkası gelmıs ole demıs yoksa bu dıgerlerını kotulemez unutma el elden ustundur bu tel de tozlu raflarda yerını alacak bırgun herkese ıyı aksamlar.

barisakkaya

Üye
ELECTORNIC Sadace bir konuda muallaktayım n79 kullanıcısıyım ve yeni versiyondan söz ediliyor her herde 32.001 v9 diye var atıcam flashı ama bu sürüm tam olarak Nokia N79 RM-348 Europe 32.001 v9.09 bu mu yok değilse veya sizin bildiğiniz varsa bana link verebilirseniz yokd eğilse de haberdar ederseniz sevinirim şimdide teşekkürler:hmmm:bye2:

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
eline sağlık, param olsa onu alcak düşünmeden alırım

JayJayyy

Üye
orası bi gerçek ama unutmaki ilkler kolay kolay unutulmaz 5800 da dokunmatikte bir ilk.çok değil 5-6 ay sonra ne demek istediğimi anlarsın.(h)

jeki01

jeki01

Üye
n79 telefonda yüklediğim programlarla işlevliğini arttırtım.
güzel paylaşım ve telefon N79.

JayJayyy

Üye
n79 telefonda yüklediğim programlarla işlevliğini arttırtım.
güzel paylaşım ve telefon N79.

Sen tek elle msj yazmayı öğrendinmi de program atmaya başladın tele.5mplik n79unla fotoğraf çekmekten sıkıldınmı yoksa:kop:

Üst Alt