SAMSUNG STAR WİDGET'leri devlet sırrımı ya nedir bu işkence.

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG STAR WİDGET'leri devlet sırrımı ya nedir bu işkence.
Arkadaşlar bu konu hakkında sizde samsung'un sitesine şikayette bulunun.Telefonla hemen dönüp dinliyorlar.Şikayet ne kadar artarsa o kadar birşeyler yaparlar heralde.
Diğer marka telefonların widget'leri ortalıkta cirit atarken samsung'daki bu ulaşılmazlık neden?
5233W var bende ama 5233A'da ki exchange server benim işime yarıyacak birşey bende bunu indirmek istiyorum telefonuma bunu bırakın telefondaki widget menüsünü güncelleyin bari.4 ay önce aldığım ve hala satışta olan ve sitesinde ana sayfada en popüler telefon modelimiz dediği ve çok satan bu star model telefonlara bu ilgisizlik samsung'un kullanıcılarına verdiği değeri gösteriyor bence.Kullanıcılar güvenip alıyor samung istediği satışı elde edince diğer modellere ağarlık verip star kullanıcısını bir köşeye atıyor.
Lütfen sizlerde duyarlı olun ve 5 dakkanızı ayırıp samsungmobile sitesinden bir form yazın.

atilla__1905

Üye
bırı bişi yapıyo devamını getırmıyo

themab

themab

Üye
Tema olayı da çok büyük sorun telefonda sadece 2 tane var ve hiçbir şekilde değiştirilmiyor, bence bunu da ekleyin şikayete.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
0212 444 77 11'i arayarak samsung çağrı merkezinden konu hakkında talep ve istekte bulunabilirsiniz.

atilla__1905

Üye
bu sıtede sureklı super widgetler veya temalar çıkıyo ama bu forumda fazla ılgı gösteren yok zamanım olsa yapcam bişiler ama askere gıdıyom artık arkadaşlar kusura bakmayın

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
güzel siteymiş ama ingilizce falan olsa anlardık bişiler bakalım yinede.sağolasın.

receparabaci

Üye
arkadaşlar rus sitesini google araç çubuğunu indirin ve iexplorer'ı kapatıp tekrar çalıştırın araç çubuğunda çevir butonuna tıkla yeter sayfa türkçe

monsmons

monsmons

Üye
Oradaki widgetleri indirdim ben fakat telefona yüklerken telefon reset atıyor uyumlu değil yani. Birde adam cevap yazmış yeni fimwarede bu sorunu düzelttim filan yazmış yani önce o firmware yüklenmesi lazım sonra widgetler yükleniyor. Ben böyle anladım.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 5233w ile uyumlu olan widget yok gibi bişey.

selboz

Üye
Kardeş Dirhtm biliyormusun??? Bilmiyorsa video anlat tıkla
Dirhtm indir beni ki s5230 var 5233w oluryor Şu an indiremisin ben indirdim bunu çok güzel süper yhaa MSN var VE oyun var TEMALER VAR indiridim Bunu GOOGLE ::mobile9 240x340 games ------GOOGLE ::mobile9 240x340 temalar--- GOOGLE ::mobile9 240x340 MSN var

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Dirhtm biliyormusun??? Bilmiyorsa video anlat tıkla
Dirhtm indir beni ki s5230 var 5233w oluryor Şu an indiremisin ben indirdim bunu çok güzel süper yhaa MSN var VE oyun var TEMALER VAR indiridim Bunu GOOGLE ::mobile9 240x340 games ------GOOGLE ::mobile9 240x340 temalar--- GOOGLE ::mobile9 240x340 MSN var
Deniycem bakalım sağolasın.

Üst Alt