iphone 3g nasıl video çekilir

Sponsorlu Bağlantılar

baverbvr

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g nasıl video çekilir
arkadaşlar jailbreak yaptım cydia yuklendı şimdi cycorder den yapılır ednıyor baska yerlerde nasıl vıdeo cekebılır ve uygulama yukleyebılırım wiriless baglantım yok!!!

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
arkadaşlar jailbreak yaptım cydia yuklendı şimdi cycorder den yapılır ednıyor baska yerlerde nasıl vıdeo cekebılır ve uygulama yukleyebılırım wiriless baglantım yok!!!

cydıadan manage kısmına gırıp source e tıklıorz sonra add e basıorz we source eklıorz ve done a basıorz sonra ekledıqımız source un ıcınden ınstallous u kruyoruz ıcınden herturlu programı ındırebılırsın ıkon olarak eklencektır ıphone ve vıdeo a gelınce hem ınstalloustan qik vıdeo programını ındıreblırsn yada dırek cydia dan cycorder arat sınırsız wıdeo ceker sana kalmıs kolay glsın bı problem olursa burda olurz :oke:

--------------- Ekleme ---------------

cydıadan manage kısmına gırıp source e tıklıorz sonra add e basıorz we source eklıorz ve done a basıorz sonra ekledıqımız source un ıcınden ınstallous u kruyoruz ıcınden herturlu programı ındırebılırsın ıkon olarak eklencektır ıphone ve vıdeo a gelınce hem ınstalloustan qik vıdeo programını ındıreblırsn yada dırek cydia dan cycorder arat sınırsız wıdeo ceker sana kalmıs kolay glsın bı problem olursa burda olurz :oke:

kardes source u yanlıs wermısm k.bkma cydia.hackulo.us
w ww.sinfuliphonerepo.com
repo.beyouriphone.com
apt.iguides.ru
ivnmagic.com/repo
cydia.xsellize.com bunları da ekleyebılırsın :islik

yamco

Üye
Merhaba iPhone 3g 8gb 4.1 kullanıyorum yukarıda söylenenleri aynen yaptım installous u yükledim cydiadan cycorder i yükledim menüye simgesi geldi tıklıyorum acıyınız gibi oluyo sonra tekrar kapanıyor uygulama,telefonu kapatıp actım olmadı, kaldırıp bir daha kurdm yine olmadı yardım edebilirmisiniz.....

Üst Alt