Giresun'da çatışma: 1 PKK'lı öldürüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Giresun'da çatışma: 1 PKK'lı öldürüldü
Giresun Valisi Mustafa Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şebinkarahisar ilçesi kırsal kesiminde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığını, çatışmada 1 teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini belirtti.
Yaman, operasyonun sürdüğünü, söz konusu yerin ismini operasyonun güvenliği açısından vermek istemediğini kaydetti.
1 TERÖRİSTİN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİĞİ ÇATIŞMANIN ARDINDAN ARAZİ ARAMA TARAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi kırsalında, 1 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için arazi arama tarama çalışması sürdürülüyor.
Edinilen bilgiye göre, Konak köyü kırsalında terörist grup olduğu istihbaratını alan güvenlik güçleri, koordinatlarını belirlediği bölgeye, dün gece nokta operasyonu düzenledi. Çıkan çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirilirken, uzun namlulu bir silah, sırt çantası içinde bir miktar patlayıcı madde ile örgütsel doküman ele geçirildi.
Güvenlik güçleri, çatışmanın ardından kaçan diğer teröristlerin yakalanması için arazi arama tarama faaliyetini sürdürüyor.
Bu arada, Giresun Valisi Mustafa Yaman da operasyon bölgesine gitti.

haber7

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Revengeful

Emekli Yönetici
gebersin

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Bunlar iyice ülkeye dağılmışlar bizim bu taraflarda bile terörist öldürülüyo

SAINT1

SAINT1

Üye
Alayı gebesin teöristlerin ve yanlılarının.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar iyice ülkeye dağılmışlar bizim bu taraflarda bile terörist öldürülüyo
basın cok abartıyor aslında abartmaması gerek..haberler yayıldıkca kendılerını bı *k sanıyorlar..
hıc gündeme gelmese daha iyi olur bence..bu tür konular ..karadenıze sızmakta kolay değil öyle

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
basın cok abartıyor aslında abartmaması gerek..haberler yayıldıkca kendılerını bı *k sanıyorlar..
hıc gündeme gelmese daha iyi olur bence..bu tür konular ..karadenıze sızmakta kolay değil öyle

:alkis :alkis :alkis

aynen katıLıyorum ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bizden de gidiyor ...
Bir vurdum üç öldüm gibi olmamalı ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tamamen israil ve abd yönlendirmesiyle ülkede kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar 3 5 it öldürmekle olmuyo bu işler daha büyük adımlar atılmalı bilmem anlatabildin mi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Itlerin efendisini öldürmek lazım ...
Yılan gibi, başını koparırsan hiçbir şey yapamaz :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
cok abartılıyo cok adam yerıne konulduklarını sanıyorlar

mafia888

mafia888

Üye
pkk lıların meclse girmesine izin veren öcalanın salınmasını gündeme getirme cesaretine sahip olan bir yönetim oldukça bunlar daha çok azarlar bir daha ki genel seçimde ortalık karışacak meclisde ki bu pkk itleri daha da değerli olacak neden mi adamlar partiyi yeni kurdu doğuda belediyeleri aldı hapisten adam çıkardılar hangi dönemde görülmüş pkk lının hapisten alınıp meclise konulduğu, şimdi bunlar oluyorsa bir daha ki seçimlerde daha fazla millet vekilleri olacak bu sefer hem iktidar hemde muhalefet yanlarına çekmek isteyecek yerel seçimde doğuyu olduğu gibi onlar alacak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
pkk lıların meclse girmesine izin veren öcalanın salınmasını gündeme getirme cesaretine sahip olan bir yönetim oldukça bunlar daha çok azarlar bir daha ki genel seçimde ortalık karışacak meclisde ki bu pkk itleri daha da değerli olacak neden mi adamlar partiyi yeni kurdu doğuda belediyeleri aldı hapisten adam çıkardılar hangi dönemde görülmüş pkk lının hapisten alınıp meclise konulduğu, şimdi bunlar oluyorsa bir daha ki seçimlerde daha fazla millet vekilleri olacak bu sefer hem iktidar hemde muhalefet yanlarına çekmek isteyecek yerel seçimde doğuyu olduğu gibi onlar alacak
herkes neyın ne oldugunu görüyor

pit10 'un bir sarkısı var bilirmısın

Bende dağıtsam kömür ve pirinci
Olurum herhalde piyasada birinci

mafia888

mafia888

Üye
bilmem mi biliyorum da adamın uyumak işine geliyo

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bilmem mi biliyorum da adamın uyumak işine geliyo
işine gelıyosa sonuclarına da katlancak..pesınden sürükledıgı masum insanlarında hesabını ahırette verır tabı din nedir bılıyosa

mafia888

mafia888

Üye
bir söz var sen onu bilir misin deveye diken insana ...... yaranır diye cahiliye döneminde yaşıyoruz hala halk inanıyor böylelerine seçimlerde yine bunlar başta olacak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bir söz var sen onu bilir misin deveye diken insana ...... yaranır diye cahiliye döneminde yaşıyoruz hala halk inanıyor böylelerine seçimlerde yine bunlar başta olacak
ben siyasetı cok sevmem secımde bos oy attım cunku sececek adam yok ..ama dedıgn gıbı adam resmen ucak tutup adam getırtıyo secımde oy kullansınlar dıye pes sonra dınden imandan bahsedıyorlar..
Ah ATAm ah..Atatürk'ü ve Fatih'imi cok özledım

mafia888

mafia888

Üye
bir daha ki seçimlerde ben aday olacağım oylar bana :D asgari ücret 5000 TL olacak :D:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pirinç dağıtmakla ne alakası var, başbakanın işleri ile genel kurmayın işlerini birbirine karıştırmayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt