ama benimki v820 model iphone aynı mıdır ki?önce benama benimki v820 model iphone aynı mıdır ki?
1-tv yi izleyemiyorum turkey i seçtim kanald falan karıncalı net değil net yapabilir miyim
2-e book var ama kitap yükleyemedim bluetooth la gönderdim olmadı aynı şekilde müzikte gönderemedim usb kablosu takayım dedim bilgisiyarda dosyası da çıkmadı
3-interneti beceremedim nerden nasıl ne şekilde gireceğim?
4-oyun program yükleyebiliyor muyum çin malı olduğu için olmuyormuş ama uygun olanı yok mudur?
çok sordum umarım cevaplarsınız şimdiden çokk teşekkürler..

Arkadaşım bende Vertice v820 i-phone var 32 gb yazdıgına ragmen sadece 24mb hafızası var 32 gb yapmak için ne yapmalıyım bi ayar falanmı gerekiyor ?
slm bana mesaj yazım tularını büyültemnin bi formülünü varmı
yeni hafıza kartı al..
--------------- Ekleme ---------------
1 gb hafıza kartı alırsam 32 gb olarak kullana bilirmiyim ?
yeni hafıza kartı al..
--------------- Ekleme ---------------
1 gb hafıza kartı alırsam 32 gb olarak kullana bilirmiyim ?
Hayır Kullanamazsın , Çin malı Telefonlarda Genelde 32 Gb Yazar ama 32 Mb Hafızası Vardırbu hafızayıda Sadece Hafıza Kartı ile Büyültebilirsin
bnde vertice v650 yada trident wt3 almayı düşüüyorum önerir misiniz ???![]()
usb'den şarj özelliğini nasıl kapatabiliriz çok önemli ve acil ii forumlar

örn: şarj dolu usb den bişiy atacam hemen şarj oluyo ve pilin ömrü azalıyor o yüzden istiyorum.
blututdan at..peki tuş kilidini açıp kapatırken kılıç sesi çıkıyo bunu kapatabilirmiyiz...
Kapanır Forumda Aratsan bulursun ama söyliyeyim menü/settings/phone setup/audio switch IDLE i off a getir..