ya bn bişi merak ediyom V650 Apple'ın İtunesnısına bağlayabiliyomuyuz ???
--------------- Ekleme ---------------
kılıç sesini kapatmak için bende şöyle yapmıştım,
normal telefon tuş çevirme bölümüne gelip,
*#856633# tuşlayıp arama tuşuna basıosunuz
ordan sese gelin
ordan normal mod
tuş sesi,
ses 0
ekrandaki sesi yandaki tuşlardan sıfıra getitin ve ayara tuşuna tuşlayın,
geri diyin,
parametreyi güncelleştir çıkacak evet diyin
işte bukadar
bolca oyun yükledim oynuyorum,8gb kart var tıkır tıkır çalışyo,1400 ad şarkı var dinliyorum bu arada da görüşmelerde yapıyorum tüm bunlara rağmen şarzı 4 gün gidiyor.çift hattında bi sorun yok hee tek sorunu camerasının vga oluşu onun dışında tıkır tıkır çalışıyo
telin resimlerini yüklemeye çalıştım ama olmadı
ancak çin malı blackberry alacaklara tavsiyem telefonun pil konulan kısmında JINCEN 9700 yazılı olandan alsınlarki pişman olmasınlar
Arkadaşlar benim vertice v650 telefonum var. Telefonumdan gayet menmunum. Benim sorunum dün ave'dan bir servis mesajı geldi ve ekranda işaret olarak kaldı. Bir türlü servis mesajının nerede olduğunu bulamadım. Bu telefonda servis mesajları nereye kayediyor. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu konudar yardım bekliyorum.Arkadaşlar benim vertice v650 telefonum var. Telefonumdan gayet menmunum. Benim sorunum dün ave'dan bir servis mesajı geldi ve ekranda işaret olarak kaldı. Bir tüelü servis mesajının nerede olduğunu bulamadım. Bu telefonda servis mesajları nereye kayediyor. Bana bukonuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
bn hıc oyun yukleyemedım bana yardımcı olurmusunuz
Arkadaşım bende vertice v 820 İphone war ama internete qiremiyorum neden mesela 0.facebook.com yasıyorum baqlantı başarısız diyor nasıl çözücem ?
slm arkdaslar ben vertice v650 telefon war ama bi turlu hafıza kartı bulamdım nereeye gitsem yok bulamazsın dıyor siz nasil buldunuz bide hafıza kartının tam ismi neyse soylermisiniz?
ya bn bişi merak ediyom V650 Apple'ın İtunesnısına bağlayabiliyomuyuz ???
Arkadaşım bende Vertice v820 i-phone var 32 gb yazdıgına ragmen sadece 24mb hafızası var 32 gb yapmak için ne yapmalıyım bi ayar falanmı gerekiyor ?

.. Sen arkasında her 32 gb yazan telefonu 32gb mı sanıyorsun, adamlar istedikleri gibi rakam atıyorlar oraya kiii o telefonun 32gb hafıza kartı kaldıracağını hiç sanmıyorum. Sen en iyisimi 16 gb bir hafıza kartını al dene. Ayrıca 34 mb lık bir hafızayı 32 gb ta yükseltebilecek bir teknoloji hala bulunamadı.