(İphone 3gs 16gb) Servis Yok Wirelles Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
    Konu Sahibi
(İphone 3gs 16gb) Servis Yok Wirelles Açılmıyor
Arkadaslar çoğumuzun yaşadığı sorun olan 3.1.3 itunes güncelemesini bende yaşadım ve yaklaşık 3 hafta boyunca itunes logosu ve usb kablosu işaretinde bekledi telefonum.Sonra telefoncu bi arkadasa verdim iphonu telefon açıldı menü geldi bu seferde şebeke sorunum var telefon çekmiyor wirellesi aktif edemiyorum.Yurtdışında yaşıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
spirit jb yi denedin mi?

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
    Konu Sahibi
Spirit 3.1.3 JailBreak Windows Yönergesi | iPhone 3G-3Gs iPod Touch 3G

Uyarılar:
1- Yurtdışı simkilitli iPhone sahipleri kesinlikle uygulamayınız. 3.1.3 Unlock mevcut değil.
2- Rehberinizi mutlaka yedekleyiniz.
3- Her ihtimale karşı resimlerinizi ve diğer özel lerinizi yedekleyiniz.

adoleb arkadasımız kesinlikle uygulamayınız demiş.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şimdi yapılıyor be kardeş..

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu spilit uygulamasını çalıştırsam telefonum tekrar itunes logosu ve usb kablosu ekranında takılma ihtimali varmı ? Yada herhangi başka bir sorunla karşılaşma ihtimalim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
belli olmaz..telefonunun özelliklerine bağlı..spiritin son sürümünü indir..itunesi kapat programı çalıştır..

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
    Konu Sahibi
özellikleri derken arkadasım yurdışından alınma 3gs 16gb sürüm 3.1.2(7D11) modem firmware 05.12.01.

sanırım bu bilgileri kastediyorsun ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım dediğini yaptım spirit ile cydia geldi ancak wirelles i aktif edemediğim için o noktada takılıp kaldım wirelles aktifleşmiyor bir türlü ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biraz beklemen gerekiyor..bende de öyle olmuştu..

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
    Konu Sahibi
Biraz derken daha ne kadar beklemem gerekiyor.Bende zaten cydia yüklü blackrain de yüklü ama wirellesi açamadığım için simi unlock yapamıyorum.

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
Arkadaslar çoğumuzun yaşadığı sorun olan 3.1.3 itunes güncelemesini bende yaşadım ve yaklaşık 3 hafta boyunca itunes logosu ve usb kablosu işaretinde bekledi telefonum.Sonra telefoncu bi arkadasa verdim iphonu telefon açıldı menü geldi bu seferde şebeke sorunum var telefon çekmiyor wirellesi aktif edemiyorum.Yurtdışında yaşıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

tel cekmıosa unlock etmen lazm surumu yukselt we ultrasn0w la unlock yap jb yapman lazm

tel cekmıosa unlock etmen lazm surumu yukselt we ultrasn0w la unlock yap jb yapman lazm restore et :D once

Forumgocmen

Forumgocmen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım 3.1.3 e yükselttiğimiz zaman telefon itunes logosu ve usb kablosunda takılıp kalıyor menü dahi açılmıyor.3.1.3 içinde unlock yok henüz nasıl olucak dediğin iş .

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
Arkadasım 3.1.3 e yükselttiğimiz zaman telefon itunes logosu ve usb kablosunda takılıp kalıyor menü dahi açılmıyor.3.1.3 içinde unlock yok henüz nasıl olucak dediğin iş .

anladm dfu mod ıste sen neden update etmyorsn kı unlock sanırım war 4 os de hem olmassa tekrar dusuk bı fw ıle restore edersın

anladm senınkı 3gs mıs :D aklm hep 3g de galıba beklemenız lazm 3gs sahıplerının :D :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt