Avea -Fazladan borç yükledi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Avea -Fazladan borç yükledi!
Avea ilk aydan itibaren iki faturali hattımı ilk önce giden aramaya aradan 15gün sonra hattımı tamamiyle kapattı. Faturali hatların borcu hatlar iptal edildikten sonra geçildi ve üstüne ikinci faturali hattıma 450tl borç yükledi , gündüz açtığım diğer konuda 153,70tl lik fatura borcu 609,40tl i buldu.avea müşteri hizmetlerine sorduğumda konuşmadığım halde 153.70tl lik borç geliyor ayrıntılı fatura talep ediyorum dedim ordan bayan ödenmemiş borç 603.70tl dedi .ben daha hattı alalı bir ay oldu dedim nasıl ödenmemiş dedim sinirlendim kapattım.nasıl olurda ilk ay da 600lira borç gelir paketi aştıysam 300dk falan aştım.gelse gelse 120tl gelir -işimiz yok da bunlarla uğraşıyoruz,Avea ya Hayır!

• Beğen
Tepkiler: kol@j

kol@j

kol@j

Üye
avea bu tür itirazları dilekçeyle kabul ediyor...
yani dilekçesini kabul ediyor...
dilekçeyi gönder bunlar 2 haftaya kadar cevap vermezse
faturanı sözleşme örneğiyle ve gönderdiğin itiraz dilekçesiyle tüketici hakları hakem heyetine git...

aryscat

aryscat

Üye
avea bu yapar...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
faturanı sözleşme örneğiyle ve gönderdiğin itiraz dilekçesiyle tüketici hakları hakem heyetine git...

ben öyle işi gücü olan biri değilim öğrenciyim ben 600tl lik borcu nasıl öderim ya yazıklar olsun sana bea.. yanıt gelmezse fatura falan demissiniz ancak fatura kaldığım yerin adresi şu an kendi memleketimdeyim ,fatura talep edebilirmiyiz tekrardan?Teşekkür ederim cevabınız içinse.

--------------- Ekleme ---------------

Yaptı işte kardeş tövbe ettim faturalı ve aveadan uzak kalacağım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senelerdir avea faturalı kullanırım böyle bir olay yaşamadım..sizin olayın tam olarak içeriğini bilmediğimiz için birşey diyemiyeceğim ama böyle durumlarda sözleşme hükümlerini iyi okumanız gerekiyor..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
senelerdir avea faturalı kullanırım böyle bir olay yaşamadım..sizin olayın tam olarak içeriğini bilmediğimiz için birşey diyemiyeceğim ama böyle durumlarda sözleşme hükümlerini iyi okumanız gerekiyor..

size söyle açıklayayim o zaman ,avea faturali hattım var 2 adet ikinci hattı avea birinci hattımi kapattığı için ikinci hatta yeltendim nedeni 19tl e 150dk sınırını geçtiğim içinmis neyse ikinci hattı aldım bunu da 29tl e 300dk bunda da yaklaşık 4saat sınırı astim bir gün sonra avea hattımı giden aramalara kapattı aradan 15gün geçti iki hattımı da iptal etmişler gidip faturalarını sorguladım birisi 113tl ikincisi 153tl. Birinci hatta maksimum gelecek fatura 80tl ikinci hatta ise maksimum 110tl gelmesi gerekiyor aradım avea iki hattıma da kapatmışsiniz üstelik üstüne fazla fatura geldi dedim kadın ikinci hat bilgilerine baktı 450tl daha ödenmemiş borcunuz bulunduğunu 603tl borcunuz bulunuyor dedi ben de ayrıntılı fatura istedim sinirlendim kapattım sorun budur .avea senin gibi şirkete nerden bulaştım bilmiyorum ama herkesi de almamaları ikna edeceğim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman tüketici mahkemesine başvur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt