Skyfire çalışmıyor peki YouTube ye cepten nasıl gireceğiz? tabiki Bolt Browserle:)

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skyfire çalışmıyor peki YouTube ye cepten nasıl gireceğiz? tabiki Bolt Browserle:)
Arkadaşlar program kesin çalışıyor üstelik java olduğu için birçok telefonda çalışıyor skyfireyi çalıştıramıyorsanız kesin deneyin üstelik skyfire gibi teli kasmıyor youtube videoları sorunsuz (ancak Youtube harici bazı video sitelerinde videoları göstermiyor yeni versiyonlarda görterir umarız) üstelik video ayarları resimli olarak eklendi:oke: Buyrun:D
http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...1-70-s60v3-cepten-youtubeye-girme-314951.html

• Beğen
Tepkiler: punqermojo, M3L!H ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler umarım olur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
%100 kesinlikle:D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ben 5800 ile orjinal tarayıcısından Youtube a girebiliyor istediğim videoyu tam ekran izleyebiliyorum.

Ayrıca Skyfire da çalışıyor bende .

Kullandığım DNS ler.

88.248.155.141
88.248.155.142

Ve telefondan gireceğiniz youtube linki

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben 5800 ile orjinal tarayıcısından Youtube a girebiliyor istediğim videoyu tam ekran izleyebiliyorum.
Ayrıca Skyfire da çalışıyor bende .
Kullandığım DNS ler.
88.248.155.141
88.248.155.142
Ve telefondan gireceğiniz youtube linki
teşekkürler arkadaşım ama malesef herkeste 5800 yok ayrıca bu program skyfireyi çalıştıramayanlar için:oke:

pumperking

Üye
youtubu hallettik de facebook videoları nasıl olacak skyfiresız?

borburhan

Üye
arkadaşlar n79 icin uyumlu skyfire bulamadım yardımcı olacak kimse yokmu

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burdakileri hep denedin mi:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
abi bu son sürüm içinde geçerlimi?

denizci35

denizci35

Üye
önceden skyfire a girebiliyordum şimdi prefs ile beraber açmıyor o malum hatayı veriyor prefs olduğu halde yardım edermisiniz

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wlanlamı bağlanıyosun internet paketiylemi:hmmm

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Şu skyfire benim için tam bir keşmekeş oldu yahu :) Siz girebiliyorsunuz kimisi Wlan ile girmiyor şebeke ile giriyor diyor bi arkadaş Wlan ilede girebildiğini söylüyor fakat ben henüz hiç birisini beceremedim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wlan ile girmiyor bikaç arkadaş denedi sonuç olumsuz ama internet paketiyle çalışıyo turkcelle bağlanıyorum ben vodafon olanlar zaten limitsiz paket var işe yarar yani 5800 kullanmadığım için pek bişey diyemiyeceğim :)

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
evet kesinlikle olur

KETOS

KETOS

Üye
Bunun bana s60v2 si lazım

cancan2008

Üye
yok ya maalesef, bolt kısmi iş görmekle birlikte kesinlikle Skyfire'ın yerini tutmuyor. Video izleme harici flash gerektiren kimi sitelerde hala çalışmıyor...

Yaw bir flash çalıştırmak neden bu kadar zor anlamış değili :d:

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
yok yha hiç yoktan iyidir ben acccaip memnunum kesintisiz izliyorum 10 12 saniyedi 1 çeyrek saniye duruyor devam ediyor 1mgbite pcde bile daha fazla bekletir tmam tmm abartms olabilirm belki

Üst Alt