July Playeri cr-ackleme yöntemi resimli anlatım brut-july.py

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
July Playeri cr-ackleme yöntemi resimli anlatım brut-july.py
Öncelikle bu yöntem kesin değildir yabancı kaynaklarda bu yöntemle bulduklarını iddaa edenler var telefonumuzda x-plore ve python yüklü olmalı
ilk önce july playeri kuruyoruz buy unlock kısmına giriyoruz

Daha sonra programı arka plana alıyoruz

Şimdi telefona indirdiğimiz brut-july.py dosyasını bulu python nerde kuruluysa yani tel hafızasındaya c/python hafıza kartındaysa e/python klasörüne atıyoruz bende e sürücüsünde kurulu e/python klasörüne atıyorum

Şimdi menü uygulamalardan pythona gelip açıyoruz run scritp çalıştırıyoruz Brut-July.py dosyasına gelip okeye basıyoruz birincide çalışmazsa tekrar Brut-July.py dosyasına gelip okeye basıyoruz

july player açılıyor ve program 00001 den başlıyor bütün kodları denemeye başlıyor eğer program kodu bulursa yahut programı kapatırsanız veya herhangi bi nedenden kapanırsa program c ye lastx-tt.txt adında son denediğiniz kodu kaydediyor ve istediğiniz zaman tekrar denemeye devam ederseniz bu koddan devam ediyor

Bu yöntemle kodu bulanlar olduğunu iddaa edenler var yabancı sitelerde ben 58600 e kadar geldim hala bulamadım umarım siz çabuk bulursunuz hadi kolay gelsin :Dsize tavsiyem akşam uyurken açın belki uyandığınızda kod bulunmuş olur :ehe
July player 1.01 için
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...er-1-01-s60v3-symbianos9-x-signed-351993.html
July player 1.02 için
http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/july-player-v1-2-a-363291.html

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: NAMIIK, mugrub, adasahilleri ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neymiş bu program böyle ya bir türlü kırılmadı..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Hocam kırılmadı gitti:D 3

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah sen kıracan Mehmedim..:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah Hocam program süper gerçekten kafayı taktım kaç gündür uğraşıyorum:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kaç haftadır bu program tartışılıyor güzel mi bari?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 numara core playerin oynatamadığı bazı formatları bile oynatıyor:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
baya güzel o zaman..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesinlikle:oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eLine sağLık Mehmet gece gece kitLedin beni :D yarın iLk fırsat haLLederim tam benLik bişey :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eLine sağLık Mehmet gece gece kitLedin beni :D yarın iLk fırsat haLLederim tam benLik bişey :ehe
Hacı kolaymı hemen yapmak :kop:1 den 99999 kadar sayıyor tek tek:D ben daha yarısına geldim kaç günde ayrıca bu işlem sırasında telde başka işlem yapamıyorsun yani hacı kilitleniyor ancak gece uyurken yapabiliyorum:ehe

ayetullah25

ayetullah25

Üye
brut-july.py nereden bulcaz dostum.

Revengeful

Emekli Yönetici
eyvallah

serar1993

Üye
teşekürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica:oke:

ali.44

ali.44

Üye
kodu bulduktan sonra internetten dogrulama istiyor ve kabul etmeyip programdan atıyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı kaldır tekrar kur dene istersen:hmmm

ali.44

ali.44

Üye
tamam deneyecegim teşekkür

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici