TeşekkürLer ..
Kingmortall Üye Konu Sahibi bapsu' Alıntı: TeşekkürLer .. Genişletmek için tıkla ... iyi oyunlar kardeşim
muratyusuf43 Üye Dosya bozuk kardeş. Herkes denemeden peşin peşin sağol falan demiş ama yüklemeyi beceren yoktur.
Kingmortall Üye Konu Sahibi muratyusuf43' Alıntı: Dosya bozuk kardeş. Herkes denemeden peşin peşin sağol falan demiş ama yüklemeyi beceren yoktur. Genişletmek için tıkla ... kardeşim bendede 5800 var ben deneyip koyuyorum ve bende çalıştı denemeden bişey koymuyorum merak etme
muratyusuf43' Alıntı: Dosya bozuk kardeş. Herkes denemeden peşin peşin sağol falan demiş ama yüklemeyi beceren yoktur. Genişletmek için tıkla ... kardeşim bendede 5800 var ben deneyip koyuyorum ve bende çalıştı denemeden bişey koymuyorum merak etme
yasim Üye oyun güzel ama ovi storedaki demo mu bu oyun yoksa paket mi boşuna indirmeyelim yani ovi storedaki gibi 6-7 bölüm oynayacaksak
oyun güzel ama ovi storedaki demo mu bu oyun yoksa paket mi boşuna indirmeyelim yani ovi storedaki gibi 6-7 bölüm oynayacaksak
tayfax01 Üye arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama inen dosyanın içinde sisx veya sis veya jar dosyaları yok kurulum yapamıyorum. yardım edin lütfen
arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama inen dosyanın içinde sisx veya sis veya jar dosyaları yok kurulum yapamıyorum. yardım edin lütfen