Nokia 5800 video izlemeye çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

akrep76

Üye
smart movi ile avileri izleyebilirsiniz

erhan_23

Üye
slm arkadaşlar öncelikle Allok Video to MP4 Converter 6.2.0603 programını internetten bulup yüklüyoruz
kurulum
sonra programı açıyoruz alt kısımda yer alan OUTPUT FORMAT diye seçenek var
oradan istediğiniz formatı çevirip üst kısımdaki converte tıklıyoruz ve çevirme işlemi bitmesi için biraz bekliyoruz bitince eğer hedef değişmemişse (C:\mp4_video\) hedefine kaydediliyor ve sağlıkla kullanıyoruz tabi dualarınızı esirgemiyorsunuz:)
örneğin: 5800 için output formata tıklayıp general video dan MP4-MPEG-4 VİDEO FORMAT(*.mp4) kolay gelsin arkadaşlar

srkngnr

srkngnr

Üye
bu kadar çeviriyle uğraşıcağımıza direk avi olarak seyretsek olmaz mı

fthkrtp

Üye
internetten video izlemek için skyfire birebi.5800 da denedm ben tadından yenmıor :d

watan

Üye
Arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sorun internetten izleyememek mi yoksa telefona pcden film atıp izleyememek mi.Bakın size bir prog.önericem kesinlikle çok basit.ImToo serisinin mp4 converter+dvd to mp4 converter programı var googledan aratırsanız bulursunuz.DVD filmler için DVD TO MP4 CONVERTER.Avi divx filmler için de MP4 VİDEO CONVERTER indiriceksiniz.Yapamayan veya bulamayan olursa burdayım cevaplarım.

zwangless

zwangless

Üye
bi arkadasın dediği gibi 3 gp işe yaraaz mp4 e çevirin. Forat factory ile filmlerımı telden izliyorum

maydonoz_54

Üye
arkadaslar herseyı paylaşmısınız sağolun varolunda lınk söle basıt bıryere koyarsanız sevınırım bıde arkadasın dedıgı gıbı facede video ızleyım dıyorum filaş pleyır guncelle dıyor yapmaya calısıyorum ama olmuyor bılen varsa yardımcı olursa sevınırım hepınıze tesekkurler

yafo101

Üye
arkadaşım kesin çözüm yemin ederim çalışıyor programın adı: Skyfire

beyazcurt

beyazcurt

Üye
s.a. dostlar bende n97 cihaz var ve hecklenmiş model bizim cihazlarda aviyi direk seyrettiren yazılımlar mevcut yok değil smartmovie vs gibi evet seyrediliyor.ama eksi yönlerini belitmek gerekirse bir sibian osv3 gibi malesef akıcı ve kaliteli olmuyor.buna sebep olarak da şimdiye kadar ki raştırmalarımda edinmiş olduğum bilgi su denebilir bu işin ehli olan yazılımlar mesela core player gibi bizim nokianın daha halen vermemiş olduğu bazı eksiklikler diye duydum. okadar site içersinde csp için en mantıklı en kapsaplı site burası olmasına ve okadar çeşit yazılım paylaşılmış olmasına ramaen hiç bir yazılımda direk aviden verim alamadığım için buna sonuna kadar inanıyorum ve işin ehli olan coreplayer gibi yazılımların bu eksiği giderdikleri versiyonunu beklemekten başka çarem yok. edinmiş olduğum geçiçi çözümlere gelecek olursak mp4 formatında seyredebilmek de kalite olarak avi tadını veridği için mp4 e convert ederek seyretmekten başka şimdilik başka bir yok tercih emedim biraz uğraştırıyor ama sonuç güzel en azından takılmadan ve kaliteli bi şekilde filmlerimi telden seyrde biliyorum. format factory ile seyredeceğim avi uzantılı filmi convert ediyor ve daha sonra real playerle seyrediyorum.bilinmesi gereken bir kaç ufak noktaya da ışık tutmak isterim. convert etmeden filmlerin çıkış ayarlarında ekran çözünürlüğü telefonunuzun desteklediği ebadlara alın, genelde pc vs gibi şeylerde seyredilmesi baz alındığı için filmni kendi ebadları büyük olur. ve buda rela playerde siz dosyayı mp4 e çevirmiş olsanız bile bu sefer görüntüyü çözünürlük yüksek oduğu için açamıyor sadece sesi çalıyor.convert biraz uzun sürüyor sabretmek lazım bilginize.çözünürlü ayarlayıp convert edip real playerde mp4 olarak tadını çıkarın ha tabi takipte olmayı unutmayın avi yasağımız kalktığı an converte son :D rahatlıkla copy paste ve marşa basmak gibisi yok tabi :) herkese kolay gele...

kolpaspor

Üye
sky fire diye bi program var kankalar ordan internetteki bütün sitelerde istediğiniz videoyu izleyebiliyonuz..tavsiye ederim..hatta ben telefondan indirip kurdum..harika..bazen videolarda takılma oluyo ama daha iisi bulunana kadar bence en iisi bu....

freeburock

Üye
skyfiredan her türlü video izlyebilirsiniz. Hatta youtube bile girebilirsiniz. Video kaliteside gerçekten çok iyi. İnternetten video izlemek için skyfire programının üstüne program tanımıyorum.

ömer_21

Üye
allok video converter var süper bi çeviri programı kesinlikle tavsiye ederim

dmr_gg

dmr_gg

Üye
vtap ı kurdum ama her türlü yani youtube olan videoları açmıyo neden

bostonlu

Üye
agalar pc ye film nasıl atılıo?

bran_63

Üye
nadir sorum sana olacak o 5800 video izleme programı paylaşmıssın ben kuramadım yani internet agı ara diyo nasıl olacak o iş...........tşk

sakiıl

Üye
arkadaşlar convert yapıcaksanız total ide converter programını tavsiye ederim.

tube52

Üye
5800 da facebookdakı vıdeoları ızlemek ıcın flash player gerekkk acıll

furkan_bursa

Üye
arkadaşlar ben cok uğraştım internetten video izlemek icin hic bir program ise yaramıyor nokia teknik servisi aradım onlarda ayni şeyi söylüyor bu telefon flas player yani video oynatıcı çalıştırmıyor boşuna vakit harcamayın vtab programını da indirdim youtube videolarini çalıştırmıyor kullanışsız

cabbar100

cabbar100

Üye
5800 da facebookdakı vıdeoları ızlemek ıcın flash player gerekkk acıll
@tube52
Kardeş telefonun kendi tarayıcısı ile facebook.touch sitesinden facebook'a gir. Bu şekilde videoları izleyebilirsin. Videoyu tıkladığında real playerla izliyorsun videoları. Ama HQ kalitedeki videoları oynatmıyor sadece ses çıkıyor. Ama bu da bir şey :oke:

Üst Alt