Nokia 5800 video izlemeye çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

zhlzkrc

Üye
ben faceden izliyorum aama mesela izlesene com dan izleyemiyorum sadece ses oluyor bazen görüntü yok

07arda

Üye
arkadaşlar size 10 numara video programı söyelyeyimmi ^^TOTAL VİDEO CONVENTER^^ SÜPER Bİ PROGRAM KULLANIMIDA ÇOK KOLAY GOOGLEYE TOTAL VİDEO CONVENTER İNDİR YAZDINIZMI BİR SÜRÜ LİNK ÇIKIYO ORDAN İNDİREBİLİRSİNİZ. PROGRAMI KURDUKATAN SONRA KÜÇÜLTMEK İSTEDİĞİNİZ VİDEOYU PROGRAMA ÜSÜRKLEYİN. SONRA OTOMATİK OLARAK Bİ PENCERE ÇIKIYO BURDA RESİMLİ OLARAK SİZE NEYE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYOSANIZ SORUYO ÖRNEK TELEFON MP4 APPLE CD SEÇİMİNİZ YAPIP. PROGRAMDA CONVENTER YAZAN YER TIKLAYIYORSUNUZ VE VİDEONUZ DÖNÜŞMEYE BAŞLIYO. SONRA TELFONA YÜKLEYİP İZLEMEK KALIYO

Bİ TEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN ARKADAŞLAR

tahacan93

Üye
bende nokia 5800 var freez 3gp programını indirdim müthiş bir görüntü kalitesi var

serseri_dunyam

Üye
facebook tan yada buna benzer siteden video izlemek için ne yapmak zorundayım bana yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler

ecco_17

Üye
arkadaşlar en basit ve en iyi görüntü için allok 3gp psp mp4 diye bir programın 5. 1. 1219 sürümünü kullanın. dünyada daha iyisi yok ben nette yer alan 5-10 programın hepsini test ettim.en iyisi bu. görüntüde takılma vs de olmuyor. ilginç ama yeni sürümü bile bu eski sürümünün yaptığı kadar iyi çeviremiyor.

moon_42

Üye
skyfire indirme linki verebilir misiniz?

teşekkürler..

husamland

Üye
sevgili arkadaşlar gerek normal videoları başka formatlara çevirmek ,gerekse birçok mobil cihaza uygun formatlara çevirmek için 2 yıldan fazladır kullandığım ve FREE olan "formatfactory" programı inanın alemde bu konuda tek geçeceğim programdır. Türkçe dil seçeneği de vardır. Başka bir sürü daha özelliği vardır.

sahin789

Üye
ya arkadsm krıq bu Link ..! ayıpp ya anlatın insanlara ...!

shatin_34

Üye
vtap yanıt vermiyor neyapmamlazım

fatihx34

Üye
çok saol yaa

serdarcan_tamer

Üye
Arkadaşım hangisi olduğunu tam net bir şekilde linki yazsana belli değilki hangisi olduğu....

ALİKAN

Üye
oıqwjeıjqwe

mehmet_f

mehmet_f

Üye
Pcden fılm yada vıdeo cevırmek ısteyenlere total vıdeo converter onerıyorum super bı program boyutlarıda ayarlıyoblıosnz denemenızı tavısye ederım ozellıkle total vıdeo converter 3.70 surumu (eksıksız) deneyenlerden yorum beklerım ....

sempatik6152

Üye
bende 5800 var bilgisayardan film atacam telefona hangi programı indirmem lazım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

mehmet_f

mehmet_f

Üye
Telefonun formatında 640x360 olarak ayarla mp4 olarakda cevır extra programa gerek kalmadan ızlersn

kivanc_c

Üye
ben kurdum çalışmıyor programı desteklemiyo makina 5800

Üst Alt