Benim mayış aldığım gün borçlara gidiyor
EroL Emekli Yönetici MaNNaqkk' Alıntı: SeLam Ben Yeni üye Buradayım :P Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Selim MaNNaqkk' Alıntı: İyi Geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Selim
MaNNaqkk' Alıntı: SeLam Ben Yeni üye Buradayım :P Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Selim MaNNaqkk' Alıntı: İyi Geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Selim
Tuba.Erva Üye Love Prince' Alıntı: elektrikler gitmişti tekrar ben geldim Genişletmek için tıkla ... hosgeldın tekrar
Love Prince' Alıntı: elektrikler gitmişti tekrar ben geldim Genişletmek için tıkla ... hosgeldın tekrar
Tuba.Erva Üye Love Prince' Alıntı: tekrar hoşbulduk nasılsın levent abi nasılsın tuba? Genişletmek için tıkla ... cok sukur uykunun gelmesı beklenıyo
Love Prince' Alıntı: tekrar hoşbulduk nasılsın levent abi nasılsın tuba? Genişletmek için tıkla ... cok sukur uykunun gelmesı beklenıyo
minoo Üye sonyerolsson' Alıntı: pınar sende ruhsal bozuklukmu var Genişletmek için tıkla ... Sen kendne bak deli
sonyerolsson' Alıntı: pınar sende ruhsal bozuklukmu var Genişletmek için tıkla ... Sen kendne bak deli
Tuba.Erva Üye hayırlı geceler arkadaslar..halil sana bırakıyorum forumu takıntılı arkadasım.. Allah'a emanetsınız