:ağlarım:
Tuba.Erva Üye haltie' Alıntı: uyumuş mu vardır gececi Genişletmek için tıkla ... tühh bır kacak varmıs dün geceden
Tuba.Erva Üye RUMMAN' Alıntı: selam yasminoz selam tuba herkeese selamlar... Genişletmek için tıkla ... aleykumselam
RUMMAN' Alıntı: selam yasminoz selam tuba herkeese selamlar... Genişletmek için tıkla ... aleykumselam
Tuba.Erva Üye yasminoz' Alıntı: hoşgeldiniz Nur & tuba...nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... cok sükür benı bıraktıgnz gbı hala tercıhlerle bogusuyorum..sizi sormalı
yasminoz' Alıntı: hoşgeldiniz Nur & tuba...nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... cok sükür benı bıraktıgnz gbı hala tercıhlerle bogusuyorum..sizi sormalı
Tuba Üye yasminoz' Alıntı: hoşgeldiniz Nur & tuba...nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... sağolasın yasminoz iyilik sen nasılsın buarada sana sadece yasmin desem nasıl olur kızarmısın... haltie' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halit nasılsın...
yasminoz' Alıntı: hoşgeldiniz Nur & tuba...nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... sağolasın yasminoz iyilik sen nasılsın buarada sana sadece yasmin desem nasıl olur kızarmısın... haltie' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Halit nasılsın...
Love Prince Üye ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması.. "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması.
ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması.. "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması.
Tuba.Erva Üye Love Prince' Alıntı: ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması.. "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması. Genişletmek için tıkla ... her gece şiirle giriş yapıyosun abi sımdı bende baslıycam döktürmeyehosgeldın
Love Prince' Alıntı: ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması.. "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması. Genişletmek için tıkla ... her gece şiirle giriş yapıyosun abi sımdı bende baslıycam döktürmeyehosgeldın
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması.. "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması. Genişletmek için tıkla ... yine çok güzel sözlerle giriş yaptınız.... hoşgeldin... Nasılsın Love prince....
Love Prince' Alıntı: ßiLir misin ne kötüdür insanın derdini anLatamaması, kêLimêLerin hep yarım kaLması.. "ßen" deyip susması ve "sen"deyip ağLaması. Genişletmek için tıkla ... yine çok güzel sözlerle giriş yaptınız.... hoşgeldin... Nasılsın Love prince....
Yasminozz Üye Tuba_erva' Alıntı: cok sükür benı bıraktıgnz gbı hala tercıhlerle bogusuyorum..sizi sormalı Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin cnm... RUMMAN' Alıntı: sağolasın yasminoz iyilik sen nasılsın buarada sana sadece yasmin desem nasıl olur kızarmısın... Genişletmek için tıkla ... idare eder...bakınıyorum öyle... adım çiğdem..istersen çiğdem de istersen yasmi,yasmin,yasminoz...nasıl istiyosan.. haltie' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... ii geceler..
Tuba_erva' Alıntı: cok sükür benı bıraktıgnz gbı hala tercıhlerle bogusuyorum..sizi sormalı Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin cnm... RUMMAN' Alıntı: sağolasın yasminoz iyilik sen nasılsın buarada sana sadece yasmin desem nasıl olur kızarmısın... Genişletmek için tıkla ... idare eder...bakınıyorum öyle... adım çiğdem..istersen çiğdem de istersen yasmi,yasmin,yasminoz...nasıl istiyosan.. haltie' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... ii geceler..
Tuba.Erva Üye yasminoz' Alıntı: kolay gelsin cnm... idare eder...bakınıyorum öyle... adım çiğdem..istersen çiğdem de istersen yasmi,yasmin,yasminoz...nasıl istiyosan.. ii geceler.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
yasminoz' Alıntı: kolay gelsin cnm... idare eder...bakınıyorum öyle... adım çiğdem..istersen çiğdem de istersen yasmi,yasmin,yasminoz...nasıl istiyosan.. ii geceler.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Love Prince Üye Tuba_erva' Alıntı: her gece şiirle giriş yapıyosun abi sımdı bende baslıycam döktürmeyehosgeldın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın buyur döktür RUMMAN' Alıntı: yine çok güzel sözlerle giriş yaptınız.... hoşgeldin... Nasılsın Love prince.... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk teşekkürler siz nasılsınız?
Tuba_erva' Alıntı: her gece şiirle giriş yapıyosun abi sımdı bende baslıycam döktürmeyehosgeldın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın buyur döktür RUMMAN' Alıntı: yine çok güzel sözlerle giriş yaptınız.... hoşgeldin... Nasılsın Love prince.... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk teşekkürler siz nasılsınız?
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: hoşbulduk nasılsın buyur döktür hoşbulduk teşekkürler siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... sağolasın iyiyim çok şükür...
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk nasılsın buyur döktür hoşbulduk teşekkürler siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... sağolasın iyiyim çok şükür...