5800 için core player arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

_DeMiaN007_

Üye
    Konu Sahibi
5800 için core player arıyorum
arkadaşlar 5800 aldım, mp4 filmleri izlemek istiyorum, core player en iyi video oynatıcı galiba, fakat mevcut sürümleri yüklemeye çalıştım olmadı, görüntü yok, bana program önerirmisiniz. ve nasıl yükleyeceğimi anlatırmısınız. :vur

• Beğen
Tepkiler: os_kar47

hay95

Üye
inşallah bulursun bulursan banada söyle................:).................

cortex47

cortex47

Üye
real player 5800 için en iyi mp4 oynatıcı bizzat denedim gördüm (kendi yüklü olan) ama avi oynatmak istiyorsan smartmovie'nin yeni versiyonu mevcut..

hasanycl

Üye
'' arkadaşlar 5800 aldım, mp4 filmleri izlemek istiyorum, core player en iyi video oynatıcı galiba, fakat mevcut sürümleri yüklemeye çalıştım olmadı, görüntü yok, bana program önerirmisiniz. ve nasıl yükleyeceğimi anlatırmısınız. ''
Bilgisayara format factory programını yükle ve filmleri 3 gp ye çevir başka şeylerle hiç uğraşma.

hk066

hk066

Üye
henüz yok dostum core player 5800 için

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
format factory adlı programı bılgısayarına kur 5800 seceneği var onu sec fılmleri mp4 olarak dönüştür HD kalitesinde film izle...

os_kar47

Üye
vvvvvvvvv

the.yunus

the.yunus

Üye
bende arıyorum yok şuan yok herhal

hacali53

Üye
3 gp denedim olmadı yani görüntü berbat hiç denemeyin

Revengeful

Emekli Yönetici
yok sanırım

aryscat

aryscat

Üye
Yokki. Smartmovie 4.15 var. Onla idare et.

deliboran

Üye
arkadaşlar ne 3gp si. xilisoft la mp4 e çeviriyorum. 360*640 yapıp bit rate'i 800 e ayarla. formatıda mpeg-4 (mp4) yap süper film izle. eğer altyazılı izlemek istiyorsan. üstte effects yazan yere bas. altyazıyı seç fontuda turkish seç ki türkçe karakterler olsun. mükemmel oluyo. ben telefondan seyrediyorum tüm filmleri. hadi iyi seyirler.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
real player mp4 leri kasmadan oynatıyor

enka

enka

Üye
5800 icin core plyr yapılsa! şiddetle istek yolluyorum.

Gecekurduu

Üye
Smart Movie öneririm Avi mp4 de oynatıyor

aryscat

aryscat

Üye
5800 icin core plyr yapılsa! şiddetle istek yolluyorum.

Sen istek yollama kardeş. Coreplayer bi Türk ün bu programı para verip kullanacağına inanmaz. :) sonuçta paralı bi program bu .

mizu

Üye
bende isterimm bulursanız...

Revengeful

Emekli Yönetici
yapılırsa forumda paylaşılır zaten merak etmeyin :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt