5800 için core player arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

emreilhans

emreilhans

Üye

omer1230

omer1230

Üye
buyrun bi deneyin

Anlhnta

Anlhnta

Üye
byler hic diger video programlarına gerek yok ken di playeri yani (real player) en iyisi...format factory indirin pc'ye snra mobile aygıttan nokia-58xx war ordan tamam diyin snra cıktı ayarına girip görüntü oranını 360x640 yerine 320x240 yapın tam ekran heşeyi izleyin :oke:

darbe01

Üye
bulan banada söylesin

cemal1970

Üye
5800 için sertifika aldım core pleyerin bütün sürümlerini setifikaladım signed yapdım ama sorun aynı yükleniyor müzik çalar çalışıyor ama videoda ekrean beyaz oluyor s60v5 os9.4 e uyumlu yok herhade ustalardan yardım bekliyorum tlf lar hack leniyoda bir core pleyer mi uyumlu hale getirilemiyor . herkese kolay gelsin .....

eren3546

eren3546

Üye
eger sadece film izliycem diyorsan smartmovie 4.10 kur teline avi filmleri direk convert etmeden izleyebilirsin
şuanda en iyi video oynatıcı program bu

rinti

rinti

Üye
arkadaşlar ben size önereyim coreplayer in n96 için olan versiyonu yükleyin sorunsuz çalışıyor ben bizzat kendim kullanıyorum selamlar

_reflex_

_reflex_

Üye
bildiğin link varmı rinti kardeş ? core player de görüntü alamıyorum ben. 5800xm

MURAT16MURAT

Üye
ben buldum bitanede yüklemedi sertifika ilgili hata veriyo onun haricinde yok

----------Eklendi @ 23:45:18 ---------- Yazıldı @ 23:40:53 ----------

buraya bi bakın 5800 olnlar:D

zatenosman

Üye
'' arkadaşlar 5800 aldım, mp4 filmleri izlemek istiyorum, core player en iyi video oynatıcı galiba, fakat mevcut sürümleri yüklemeye çalıştım olmadı, görüntü yok, bana program önerirmisiniz. ve nasıl yükleyeceğimi anlatırmısınız. ''
Bilgisayara format factory programını yükle ve filmleri 3 gp ye çevir başka şeylerle hiç uğraşma.

3gp ye mi çevirsin olurmu arkadaşım madem izlicek mp4 e çevirsin any video converter indir crackle sonra onu (cracklemessen 3 dakikasını çevirebilirsin ) sonra nokia n seriesi seç telefondan orda da tek seçenek çıkıyo mp4. onu seç çevir telefona at izle daha iyi program bilen arkadaşlar yazsın.

4KORSAN

Üye
imtompegde 3gpp yapın yan taraftan renkleri 120den 512 yapın süper HD :D

serotonin

serotonin

Üye
:aha:

firari03

Üye
:vur

SilentOne

SilentOne

Üye
:vur:vur

veysel475

veysel475

Üye
arkadaşım alın size 5800 core player ve daha fazlası lin kendi uptadem şifre isterse veysel yaz

212celal

212celal

Üye
veysel kardeş bu programları kurdum 5800 a güncelleme istiyor güncellersem türkçe dil değişirmi

veysel475

veysel475

Üye
bilmiyorum valla sen güncelle ingilizce çıksın ingilizceyi okula gitmeden sökersin
xd

Takipçi Satın Al

Üst Alt