Sizce nintendo wii 'mi xbox 360 mı almalıyım alanların yorumlarını göriyim

Sponsorlu Bağlantılar

davutcankrks5

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nintendo wii 'mi xbox 360 mı almalıyım alanların yorumlarını göriyim
SİZCE NİNTENDO Wİİ 'Mİ XBOX 360 MI ALMALIYIM ALANLARIN YORUMLARINI GÖRİYİM.
Birde ben böle oyunları kolla deilde hareketle oynamak istiom nintendo wii de bişe takıon öle oynuon xboxda ölemi ?
Lütfen + ve - lerini yazarmısınız?

enex_enes

enex_enes

Üye
Kardeş xbox ım yok ama xbox al diyorm 4 temmuzda kinect çıkıcak xboxa bağlanan onla kumanda olmadan direk seni algılıyor

davutcankrks5

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım 149 dolarmış zaten xbox 600 tl bide kinect 210 tl 810 tl veremem ben ya bi konsola pc olsa veririm ama konsola vermem en iyisi nintendo almak belki ilerde onada çıkar ama zaten nintendo dada sensör algılayıcı var kamera gibi bişe kafayla topa fln vuruon xbox türk işi deil ya zaten ing. olur hiç bişe anlaşılmaz xbox 360 ileride kardeşime artık:D ben nintendo yla:D

nearcandy

Üye
vardığın kanı oldukça saçma arkadaşım kıyasladığın konsolların arasında uçurum var biris XBOX360 Programlama ve yazılım devi Microsoftun birisi Commodore 64'den bu yana oyun yapan nintendo nintendonun +sı yok -si si çok xbox'a karşı. Konsola o kadar para veremem diyosun bilgisayara veririm diyosun bilgisayarda oynayamayacağın oyunları konsolda çok rahat oynarsın ama sen seçimini yapmışsın ben XBOX 360 Slim 4gb+ Kinect 745 TL'den yanayım sen bilirsin yinede

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bence de xbox360 alman daha iyi olur parasına bakma sonuçta bir kez alacaksın bende çok araştırdım ve yakın zamanda x360 elite alacağım :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
SİZCE NİNTENDO Wİİ 'Mİ XBOX 360 MI ALMALIYIM ALANLARIN YORUMLARINI GÖRİYİM.
Birde ben böle oyunları kolla deilde hareketle oynamak istiom nintendo wii de bişe takıon öle oynuon xboxda ölemi ?
Lütfen + ve - lerini yazarmısınız?

Nintendo Wii ile Xbox 360 gibi bir lider konsolu nasıl karşılaştırabildiniz hayret ettim doğrusu. PS3 ile Xbox 360'ı kıyaslasaydınız o zaman yinede Xbox 360 almanızı tavsiye ederim. Xbox'ın görüntü kalitesini ve netliğini diğer konsollar ile kıyaslayamazsınız zaten. Ayrıca Xbox'ın oyun sayısı da geniştir ve en yeni oyunlar ilk Xbox 360'da kendini gösterir :evet:

Ayrıca "Enex_Enes" Xbox Kinect çıkalı 1 yıl oluyor. Siz ne 4 Temmuz'undan bahsediyorsunuz. Ben neredeyse Kinect'in tüm oyunlarını bitirdim. :d: Ayrıca Xbox 360 Slim ile Kinect'in fiyatı 810 TL değildir. Xbox 360 Slim ile Kinect Ready'nin fiyatı şuan 740-750 TL arasında satılıyor.

Xbox ile Nintendo Wii'nin kullandıkları Donanım farkına bakacak olursanız, Wii'yi aparatlar yardımı ile oynuyorsunuz. Xbox Kinect Sensörü ise sizin yaptığınız tüm hareketleri, mimikleri en ince detaylarına kadar algılıyor. Tabi hiçbir kol kullanmadan.

Şuan da en çok konsol satan şirket zaten Microsoft'tur. Xbox 360 Slim ve Kinect'in eksileri yoktur ve olamaz da zaten. Microsoft'un mühendisleri Xbox 360 Slim ve Kinect'i kusursuz bir şekilde geliştirmiştir. Oyundan ziyade, eliniz ile karşıdan kontrol ederek film izleyebilir, bunu durdurabilir ve kapatabilirsiniz. 1080p HD olarak da film izleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ile Live bağlantısı kurup karşıdan, Kinect oyunlarını beraber oynayabiliyorsunuz. Nintendo Wii'ye takılan aparatlar sayesinde oyun oynayabiliyorsunuz. Xbox Kinect'de ise sadece turuncu girişli kabloyu, konsolunuzun Kinect girişine bağlıyorsunuz ve aparatsız tüm bedeniniz ile oyunları oynuyorsunuz. Eğer Kinect'siz oyun oynamak isterseniz Wireless kollar da imdadınıza yetişiyor. Konsol içindeki kullanılan Donanımlardan bahsetmiyorum. Çünkü Nintendo Wii, burada ezik durumuna düşer. :d:

Xbox Kinect'de tüm Xbox konsollarına uyumludur. Elite dışındaki Xbox 360 konsollarına da güncelleme yaparak Kinect'i takmak mümkündür.

HalcyonSmyrnen

HalcyonSmyrnen

Üye
sana sayıyım direkt
xbox
+kesinlikle mükemmel donanım
+ hd 1080p destekleme (oyun konsollarında tek suan)
+online sistemi gerçekten çok gelişmiş
+kinect
+oyun çeşitliliği
+kırdırılabilmesi(illegal bir iyi yön :D)
+internetten ucuza oyun indirebiliyorsunuz türkiyeye göre ucuz tabiki :)
+türkiyede artan kullanıcı kitlesi ve d&r teknosa gibi yerlerde donanımlarının rahatlıkla bulunması

-türkiyedeki garantili sıfırlarının kinectle birlikte pahalı olması
-çok güzel leke tutuyor kasası
-tüm donanımları çok hassas özellikle kinect
-yeni modelinde 3 k sornunu çözseler bile hala gayet güzel ısınıyor:vur
-orjinal oyunları gayet pahalı

wiiye gelelim
+xbox'A göre daha kompakt
+renk seçenekleri
+wii sports(anı seçenek xboxtada var artık kinectle daha güzel bir sistem geliştirmişler)
+donanım çeşitliliği
+gayet makul fiyalara satılması

-görüntü kalitesi pek ahım şahım değil
-oyun çeşitliliği xbox kadar değil
-donanımların fiyatı pahalı ama yan sanayisi çoğaldı :D
-xbox 360 slim ve kinecte göre teknolojisi eski

----------Eklendi @ 18:15:48 ---------- Yazıldı @ 18:13:34 ----------

Nintendo Wii ile Xbox 360 gibi bir lider konsolu nasıl karşılaştırabildiniz hayret ettim doğrusu. PS3 ile Xbox 360'ı kıyaslasaydınız o zaman yinede Xbox 360 almanızı tavsiye ederim. Xbox'ın görüntü kalitesini ve netliğini diğer konsollar ile kıyaslayamazsınız zaten. Ayrıca Xbox'ın oyun sayısı da geniştir ve en yeni oyunlar ilk Xbox 360'da kendini gösterir :evet:

Ayrıca "Enex_Enes" Xbox Kinect çıkalı 1 yıl oluyor. Siz ne 4 Temmuz'undan bahsediyorsunuz. Ben neredeyse Kinect'in tüm oyunlarını bitirdim. :d: Ayrıca Xbox 360 Slim ile Kinect'in fiyatı 810 TL değildir. Xbox 360 Slim ile Kinect Ready'nin fiyatı şuan 740-750 TL arasında satılıyor.

Xbox ile Nintendo Wii'nin kullandıkları Donanım farkına bakacak olursanız, Wii'yi aparatlar yardımı ile oynuyorsunuz. Xbox Kinect Sensörü ise sizin yaptığınız tüm hareketleri, mimikleri en ince detaylarına kadar algılıyor. Tabi hiçbir kol kullanmadan.

Şuan da en çok konsol satan şirket zaten Microsoft'tur. Xbox 360 Slim ve Kinect'in eksileri yoktur ve olamaz da zaten. Microsoft'un mühendisleri Xbox 360 Slim ve Kinect'i kusursuz bir şekilde geliştirmiştir. Oyundan ziyade, eliniz ile karşıdan kontrol ederek film izleyebilir, bunu durdurabilir ve kapatabilirsiniz. 1080p HD olarak da film izleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ile Live bağlantısı kurup karşıdan, Kinect oyunlarını beraber oynayabiliyorsunuz. Nintendo Wii'ye takılan aparatlar sayesinde oyun oynayabiliyorsunuz. Xbox Kinect'de ise sadece turuncu girişli kabloyu, konsolunuzun Kinect girişine bağlıyorsunuz ve aparatsız tüm bedeniniz ile oyunları oynuyorsunuz. Eğer Kinect'siz oyun oynamak isterseniz Wireless kollar da imdadınıza yetişiyor. Konsol içindeki kullanılan Donanımlardan bahsetmiyorum. Çünkü Nintendo Wii, burada ezik durumuna düşer. :d:

Xbox Kinect'de tüm Xbox konsollarına uyumludur. Elite dışındaki Xbox 360 konsollarına da güncelleme yaparak Kinect'i takmak mümkündür.
bu arada kinect tüm xboxlarla uyumlu değil sadece yeni nesil slimler donanımsal olarak destek veriyor...zaten paketlerinin üzerinde kinect ready yazıor...

Üst Alt