selamlaar gonlumun da$lari :ehe herkes iyimi bakem
huri$ Üye Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam Huriş kendi adıma ; iyiyim sanki Genişletmek için tıkla ... allah bozmasin hep iyi ol insallah Aziz™;2416395' Alıntı: Güven abi..... Genişletmek için tıkla ... bu ne gulup duru bee ΛKƧİ;2416398' Alıntı: selaammmmmm Genişletmek için tıkla ... selam ortada kuyu var yandan yaz kiz mesajini aroyprum hep ali$amadim
Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam Huriş kendi adıma ; iyiyim sanki Genişletmek için tıkla ... allah bozmasin hep iyi ol insallah Aziz™;2416395' Alıntı: Güven abi..... Genişletmek için tıkla ... bu ne gulup duru bee ΛKƧİ;2416398' Alıntı: selaammmmmm Genişletmek için tıkla ... selam ortada kuyu var yandan yaz kiz mesajini aroyprum hep ali$amadim
Samsunspor Emekli Yönetici Aziz' Alıntı: herkese merhaba telefondan giriyorum çok farklı birey yahu Genişletmek için tıkla ... pc.den hızLı
Aziz' Alıntı: herkese merhaba telefondan giriyorum çok farklı birey yahu Genişletmek için tıkla ... pc.den hızLı
huri$ Üye en rahat benim hee ne cebim var ne bisey trankilim allahima ohh beee --------------- Ekleme --------------- gunaydinlaar
en rahat benim hee ne cebim var ne bisey trankilim allahima ohh beee --------------- Ekleme --------------- gunaydinlaar
huri$ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın abla, flood yapamazsın Genişletmek için tıkla ... yaa simdi flood ne dicem --------------- Ekleme --------------- niye kimseler yok bugunu mu buldunuz gelmiyecek yahuu
TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın abla, flood yapamazsın Genişletmek için tıkla ... yaa simdi flood ne dicem --------------- Ekleme --------------- niye kimseler yok bugunu mu buldunuz gelmiyecek yahuu