Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

akeb

Üye
Arkadaşlar skyfire programını hafıza kartına değil telefonun kendi hafızasına kurun yoksa çalışmaz.

ufukustaoglu

Üye
>Merhaba kardeşim bne bunu yükleyip girmeye çaslıştıgımda skyfire cannot provide your country uyarısı veriyor,bana bu konuda yardımcı olur musunuz?cihazın n95 8gb..

emra_71

Üye
teşekkür ederiz herkese

--------------- Ekleme ---------------

gönderdiğiniz için teşekkür ederiz herkese slm

hakanla23

Üye
teşekkür

K_R_M

K_R_M

Üye
bir türlü çalıştıramadım

tuna_ay

Üye
bende dolia m8 var.ama sis uzantılı olduğu için çyüklemiyor.acaba bu telefon lar için internetten video izleme imkanı varmı??
acele yardım lütfen :nono:

hakanla23

Üye
tşk

BRKTRK

Üye
Çok Saol Bir Tarayıcı Bulduğuma Sevindim

cercix

cercix

Üye
arkadaşlar daha önce yüklemiştim şuan direk atıyo tel n 73

irade

Üye
tşklr:box

kotukedi83

Üye
teşekkürler

OğuzcanAbi

Üye
saol indirdim

ali.riza1

Üye
teşekùr ler maxi

imkuroi

Üye
>Merhaba kardeşim bne bunu yükleyip girmeye çaslıştıgımda skyfire cannot provide your country uyarısı veriyor,bana bu konuda yardımcı olur musunuz?cihazın n95 8gb..
bende de aynı sorun var bir yardımcı olurmusunuz arkadaslar N79 kullanıyorum ve vodafone internet ile bağlanıyorum.

yavuz2147

Üye
e63 skyfire prog ramı bulamıyorum yadımcı olurmusun

hsn_bsr

Üye
s.a kardeş tşkrler öncelikle program için.
bu yükledigim 5 yada 6.skyfire ama henüz bi siteye bile baglanabilmiş değilim bırak videoları izlemeyi :(
adres satırına adresi yazıyorum connecting acquiring data conneection diyip duruyor :( kaç gündür uğraşıyorum artık vide izlemek istiyorum sitelerde bi yardımcı olan olursa ...

jjjeeemmm

Üye
butun wersiyonları denedim :( skyfire cannot provide service in your country yazıyor ne yapmalıyım?

cengizxx

Üye
5800 calısmıyor

wildenergy

Üye
çalışıodur da türkiyede calışmıo olabilir misal e66 öle dio

Revengeful

Emekli Yönetici
:oke:

Üst Alt