intel(R) celeron(R) 3.06ghz 3.08ghz işlemci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
intel(R) celeron(R) 3.06ghz 3.08ghz işlemci
intel(R) celeron(R) 3.06ghz 3.08ghz işlemcim var 1gb ram ve 256 mb ekran kartı benm merak ettıgım pc yı alalı 4 sene olacak ama ıslemcımım nasıl ıdare edermı ıyımı kotumu nedır yanı. ram ve ekran kartı almayı dusunuyorum ekran kartı konusundada tavsıyelerınızı beklıyorum teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

draw1907

draw1907

Üye
intel(R) celeron(R) 3.06ghz 3.08ghz işlemcim var 1gb ram ve 256 mb ekran kartı benm merak ettıgım pc yı alalı 4 sene olacak ama ıslemcımım nasıl ıdare edermı ıyımı kotumu nedır yanı. ram ve ekran kartı almayı dusunuyorum ekran kartı konusundada tavsıyelerınızı beklıyorum teşekkürler

4 sene önce celeronumu buldun yaw:) ram i yükselt ekran kartını yükselt ama önce bak anakart alacaklarını desteliyormu? işlemcin yeni oyunlar için kasabilir. birde yeni oyunlar iyi performans istediğinden çalıştırsa bile cok ısınır ve sorun yaratabilir. anakartın desteklediği donanımlar yeterli değilse anakart ı değiştirirsen bilgisayarı değiştir. tavsiyem.

Eski AMD 2.8 kullanıyordum bende :)

156asd156

Üye
bencede islemcin yeni oyunlar icin kasar ayrıca anakartına (eger eskiyse) uygun donanım bulmak hem zor hemde pahalıdır o yuzden yeni bi makina al :oke:

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BILGILENDIRDIGINIZ ICIN ram ve ekran kartı alaılıırım ama ıslemcı veya anakart deısecekse bır sure beklemem lazım sanırım anakart hepsınden onemlı alınca dandık bıse olsun ıstmemıyorum

--------------- Ekleme ---------------

4 sene önce celeronumu buldun yaw:) ram i yükselt ekran kartını yükselt ama önce bak anakart alacaklarını desteliyormu? işlemcin yeni oyunlar için kasabilir. birde yeni oyunlar iyi performans istediğinden çalıştırsa bile cok ısınır ve sorun yaratabilir. anakartın desteklediği donanımlar yeterli değilse anakart ı değiştirirsen bilgisayarı değiştir. tavsiyem.

Eski AMD 2.8 kullanıyordum bende :)
4sene olacak dedım :) oldu demedm :) teşekkurler bılgılerın ıcın bu arada:oke:

• Beğen
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bana kalırsa eskisini elden çıkar yeni bir PC al derim ama bütçen müsaitse tabi. :) Öncelikle işlemcin yeni nesil oyun ve yazılımlar için yetersiz.GPU da çok düşük.RAM ise oyun oynanmadığı takdirde yeterli.Eski donanımların parçaları zor bulunuyor ve oldukça da pahalı.Mesela DDR destekli bir anakartın parçası 10 TL iken , DDR2 destekli bir kartın parçası 10 TL'yi bulmuyor.Diyeceğim şudur ki ; biraz daha sabredip sıfır bir sistem kur.Bu şekilde her ay veya yıl bir parçasını değiştirsen , ne verim alırsın ne de aldığından birşey anlarsın.Üstelik toplamda para konusunda zarar bile etmiş olursun.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...