Evliyken bir başkasını severseniz ne yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Evliyken bir başkasını severseniz ne yaparsınız?

• Boşanırım

Kullanılan: 2 5.0%
  • Boşanmadan ikisinide idare ederim

Kullanılan: 8 20.0%
  • Ondan uzaklaşmaya çalışırım.

Kullanılan: 24 60.0%
  • Çıkmaza girerim

Kullanılan: 6 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
evli değilim şuan söylediklerim inandığım şeyler bunlardan yola çıkarak eğer evli oldugumu varsayarsak bir başka birini sevebileceğimi varsaymıyorum belki çok etkilendiğim birisi olabilir işte irade burada başlıyor harekete geçmek yada geçmemek ben geçmemeyi tercih ederim ayrıca evliyken bir başkası ile olmak sadece kendini kandırmaktır

özgür41

özgür41

Üye
Boşanmadan ikisinide idare ederim:ehe

anqella

anqella

Üye
dışardan bakıldıgında konusmak kolay olabılıyor ama olayın ıcıne gırınce hersey renk degıstırebılır ve duygusal dengesızlıkler ınsana muhtesem hatalar yaptırabılır.bu yuzden ben yasanmadan bılınemez kanaatındeyım ama mantıken sadakatı yeglemek her zaman daha dogrudur.ve daha az basınız agrır (:

hub

Üye
Evlendiğin kişiyi seviyorsan gözün zaten diğerlerini aramaz :) Evlendiğin kişiyi iyi seçeceksin. Eşini seviyorsan zaten başka birini sevmek gibi birşeyi düşünmezsin!

Anketi görmemişim :) Eğer ankete göre cevap vereceksek. Yani eğer birini sevdiysek (ki bu benim için oldukça uzak). Ondan uzaklaşmaya çalışırdım. Ne olursa olsun evliliğimin bitmesine neden olmak istemem.

'Davut

'Davut

Üye
Boşanmadan ikisinide idare ederim...

Demesi kolay benim için...:)

asedme

asedme

Üye
Bence insan kimin yanında mutluysa onun yanında olmalıdr.

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Evliyken bir başkasına seviceksem hiç evlenmem daha iyi

Utku

Utku

Üye
Ondan uzaklaşmaya çalışırım........

konyarapp

Üye
O yüzden evlendiğimde evden işe işten eve gidip gelmeyi düşünüyorum :D şimdide öyleyim zaten ;)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
İnsanların duyguları ile oynanmak hiç iyi bir şey değil

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İkisini de götürürüm ...

wagh

Üye
bence evliyken başkasına öyle kolay aşık olunmaz.çünkü eşin sana tüm güzellikleri yaşatacaktır.ama oldu diyelim.uzaklaşmaya çalışılmalı.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ondan uzaklaşmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt