Evliyken bir başkasını severseniz ne yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

• Boşanırım

Kullanılan: 2 5.0%
  • Boşanmadan ikisinide idare ederim

Kullanılan: 8 20.0%
  • Ondan uzaklaşmaya çalışırım.

Kullanılan: 24 60.0%
  • Çıkmaza girerim

Kullanılan: 6 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi

bu tür konular çoğaldı ama mrk ettim düşüncelerinizi :allalla:

ufuk023

Üye
evlenmişsem o yollar kapanmıştır.artık sevsemde sevmesemde evliysem aldatmam ayrıca sevmedende evlenmem ben aşık olmam lazım.:)

macline

macline

Üye
Çıkmazdan başka bir yol olmaz gibi geliyor bana...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Oyle Birşey Olmaz Sevgi Bu Kadar Basit Değil Zamanla Anlarsınız!!

Salihyet

Salihyet

Üye
bu yaşta :ehe töbe töbe :ehe , soru biriyle çıkarken başkasına aşık olursan ne yaparsın olsaydı.. :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evliyken bir başkasını sevenlere bizim buralarda birşey söyleniyor. Lakin burdan açık açık söylemeye lüzum yok.

corlulu

corlulu

Üye
Öyle bişey olacağını sanmıyorum olsada uzaklaşırım

mservank

mservank

Üye
Bir başkasını sevsem ve o kadar da eşimden iğrensem yine de ihanet etmem (büyük konuşmayım)

canturgay

canturgay

Üye
bunu başıma böyle bi olay gelirse düşünürüm (inşaallah gelmezzz ama..:ehe)..
anı yaşaaaa...:coold:

_KadirşinaS_

Üye
Büyük konuşmayayım olmayacak bir şey değil. Ama ben şu anki nişanlımı çok ama çok seviyorum. Dolayısıyla sevdiğim birisiyle evleneceğim için gözüm dışarıda olmaz inşallah.

Salihyet

Salihyet

Üye
Evliyken balayına, bekarken alayına .. imzalı bi arkadaş vardı, o nerde ? :ehe

mAd_girL

mAd_girL

Üye
kötü bişey bee :S

KAFKAS KARTALI

Üye
ZİNA İLE İLGİLİ HADİS-İ ŞERİFLER

tarafından Per, 2007-06-28 09:13 tarihinde gönderildi.
  • <LI class="first taxonomy_term_5">
Peygamberimiz asv ahir zamanda zinanın yaygınlaşacağını ve aleni hale geleceğinden bahsetmiştir.Bu gün bu haber gerçekleşmiş, zina yaygınlaşmış ve aleni hale gelmiştir.
Zinanın çirkinliği bedihi olduğu halde, onun bu kadar yaygınlaşması oldukça düşündürücüdür.Zinaya yaklaşmayın; çünkü o çirkin bir iştir. Ve ne kötü bir yoldur.
Isra Suresi: 32
Ebu Umame ra&#8217;den rivayet edilmiştir:
Genç bir delikanlı Peygamberimizin meclisine gelerek &#8220;Ey Allah&#8217;ın Resulü ! Zina etmem hususunda bana izin ver!&#8221; dedi. Bunun üzerine orada bulunanlar &#8220;Sus, sus!&#8221; diye onu engellemeye çalıştılarsa da, Peygamberimiz asv &#8220;Bırakın da yanıma gelsin!&#8221; dedi. Gencin yanına gelmesi üzerine de ona &#8220;Annenin zina etmesi senin hoşuna gider mi?&#8221; buyurdu. Genç &#8220;Hayır! Allaha yemin olsun ki (hoşuma gitmez) Allah beni sana feda kılsın&#8221; karşılığını verdi. Hz. Peygamber &#8220;(Sen nasıl istemiyorsan) diğer insanlar da annelerinin zina etmelerinden hoşlanmazlar. Peki kendi kızının zina etmesi senin hoşuna gider mi?&#8221; buyurdu. Genç &#8220;&#8220;Hayır! Allaha yemin olsun ki (hoşuma gitmez) Ey Allahın resulü! Allah beni sana feda kılsın&#8221; cevabını verdi. Peygamber as bu kez &#8220;Sen hoşlanmadığın gibi diğer insanlar da kızlarının zina etmelerinden hoşlanmazlar. (Söyle bakalım) kızkardeşinin zina etmesi senin hoşuna gider mi?&#8221; dedi. Genç buna da &#8220;Hayır istemem ey Allah&#8217;ın Rasulü! Canım sana feda olsun. Tabii ki bunu da istemem&#8221; dedi. Hz. Peygamber&#8217;in &#8220;İnsanlar da kız kardeşlerinin zina etmesini istemez. Peki teyzenin zina etmesi senin hoşuna gider mi?&#8221; buyurması üzerine, yine &#8220;Canım sana feda olsun ey Allah&#8217;ın Rasulü! Bunu da istemem&#8221; cevabını verdi. Bunun üzerine Hz. Peygamber &#8220;Diğer insanlar da senin gibi, teyzelerinin zina etmelerini istemez&#8221; dedikten sonra mübarek elini onun omzuna koyarak &#8220;Rabb&#8217;im! Bu kulunun günahlarını bağışla, kalbini her türlü kötülükten arındır, Onu zinadan koru!&#8221; diye dua etti. Bundan sonra hiç kimse bu gencin kadınlara dönüp baktığını görmedi.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
iyi ama evliyken başka birini sevmek yani sadece sevmek zinaya girmez ki :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Güzel soru ama cevap vermeyeyim. Tartışmak istemiyorum da o bakımdan. :)

toprakumit

toprakumit

Üye
anı yaşa :kro2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt