karnezedeler burayaa

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
zaten gelecek yıllarda düz liseler kalkıyor hepsi anadolu olucak...

Revengeful

Emekli Yönetici
Unutma.Sosyal bilgiler türkçe fen falan olmayacak :ehe
Tarih,coğrafya,edebiyat,dil anlatım, cebir, geometri,biyoloji,kimya,fizik vs vs...
Kısacası tüm dersler parçalara ayrılacak ve kredili sistemle sınıf geçme ve belge alma olucak.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Burak 6. sınıfta teşekkür mu alınır yahu asıl biraz derslere :)
8 e kadar hep takdir aldım, sene sonu ortalama 92 nin altına inmedi geldik liseye battık çıkarabilene aşk olsun ...

Revengeful

Emekli Yönetici
off off :d:

● aLuvi ●

Üye
Burak 6. sınıfta teşekkür mu alınır yahu asıl biraz derslere :)
8 e kadar hep takdir aldım, sene sonu ortalama 92 nin altına inmedi geldik liseye battık çıkarabilene aşk olsun ...

Ne bileyim abi ya bu sene bana biseler olduda ben anlamadım ? :hmmm Ama 1. dönem bir arkadaş yüzünden metin2'ye başladım önceden hiç sevmezdim oynayanlara bu saçma oyunumu oynuyorsunuz derdim ama bende bağımlılık yaptı onu bırakınca biraz düzeldi ama arkadaşıda bırakamadım :hmmm neden bırakamadım onuda anlayamadım :ehe ne kadar çok anlamayamadım cümlesini kurdum ya :allalla: hem 6 yıl önce eğitim seviyesi daha düşük olmuş olabilir mi :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
● aLuvi ●;2405515' Alıntı:
Ne bileyim abi ya bu sene bana biseler olduda ben anlamadım ? :hmmm Ama 1. dönem bir arkadaş yüzünden metin2'ye başladım önceden hiç sevmezdim oynayanlara bu saçma oyunumu oynuyorsunuz derdim ama bende bağımlılık yaptı onu bırakınca biraz düzeldi ama arkadaşıda bırakamadım :hmmm neden bırakamadım onuda anlayamadım :ehe ne kadar çok anlamayamadım cümlesini kurdum ya :allalla: hem 6 yıl önce eğitim seviyesi daha düşük olmuş olabilir mi :ehe
:ehe:d:

ebuş...

ebuş...

Üye
ooo bırak zayıfı karnede 2 bile yok :naughty: ama takdir alamadım :islik orta halli bi karne işte ....