5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
bu eksik olan harf problemi çözüldümü acaba birde aniwar telefonda ingilizceyi silmesen çok güzel olcak tr karakterli msjlara alısık değilim tr ve ingilizce olursa daha iyi olur diye düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

he ustam bide açılış sesi ve açılış logosu çok iyi fakat aniwar logolu resim pek iyi değil rakam ve eksik harflerde bulunmakta biraz editlendikten sonra kusursuz olcagına inanıyorum

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bu eksik olan harf problemi çözüldümü acaba birde aniwar telefonda ingilizceyi silmesen çok güzel olcak tr karakterli msjlara alısık değilim tr ve ingilizce olursa daha iyi olur diye düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

he ustam bide açılış sesi ve açılış logosu çok iyi fakat aniwar logolu resim pek iyi değil rakam ve eksik harflerde bulunmakta biraz editlendikten sonra kusursuz olcagına inanıyorum
O resim bu mod'un temsili resmidir.

Rakam ve eksik harf diye bir şey yoktur varsada modifiyeli fontta mevcuttur.

Sorun yaşıyorsanız Orjinal alternatifi bulunmaktadır.

İsteyen onu yükleyebilir.

Bir İngilizce koymak extra 500 rar dosyası demek..buda hem hafızadan çalmak hemde telde ayrı bir yığınlık anlamına gelir.

Gereksiz olduğu ve her sürümümde olduğ gibi asla Tr haricinde dil koyulmadı koyulmayacaktır.

omerozel34

omerozel34

Üye
R.viewer programı 14 gün deneme süreli diyor bunu nasıl düzeltebiliriz?

Denibo

Üye
O resim bu mod'un temsili resmidir.

Rakam ve eksik harf diye bir şey yoktur varsada modifiyeli fontta mevcuttur.

Sorun yaşıyorsanız Orjinal alternatifi bulunmaktadır.

İsteyen onu yükleyebilir.

Bir İngilizce koymak extra 500 rar dosyası demek..buda hem hafızadan çalmak hemde telde ayrı bir yığınlık anlamına gelir.

Gereksiz olduğu ve her sürümümde olduğ gibi asla Tr haricinde dil koyulmadı koyulmayacaktır.

Arkadasım ben profesyonel photoshopper'ım o mod'un resmini daha profesyonel bişe yapabiliriz

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım ben profesyonel photoshopper'ım o mod'un resmini daha profesyonel bişe yapabiliriz
Tamam bende profesyonel bir çizerim ama uğraşmadım işte o resim vardı elimde bir iki oynama ile koydum.Üzerinde durduğum bir şey değil yani.

Denibo

Üye
bundan önce v50 mod yapmıstın onu bulamıyorum eskiye dönmek istiyorum mümkünmü acaba

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bundan önce v50 mod yapmıstın onu bulamıyorum eskiye dönmek istiyorum mümkünmü acaba
Önceki bunun yarısı kadar anca eder ama senin seçimin tabiiki.Dönmek için önceki FW dosyası ile yeniden Flash atacaksın fakat önceki FW yi bulamazsın benim elimde yok sitede de yok.

Denibo

Üye
bu fw baya iyi ama fontu filan değiştiremedim programsız resource kısmında fonts klasörü açıp yapıyorum res atıyorum yine olmuyor :S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bu fw baya iyi ama fontu filan değiştiremedim programsız resource kısmında fonts klasörü açıp yapıyorum res atıyorum yine olmuyor :S
Benkime yazıyorum anlamıyorum..
Orjinal fontlu alternatif var eklentide onu al Flash çek bu kadar ya.

Denibo

Üye
widget ekliyorum masaüstüne fakat kaldıramıyorum nasıl kaldırcaz bunu ?

ilkgul

ilkgul

Üye
ya kusura bakma bir sorum olacak bu sürümde naigasyon proğramlarında bir problem varmı garmin vesygic mobil yüklü önceleri gayet güzel çalışıyordu bu sürümde uydu bulamıyo acep neden olabilir

mustafaaydin90

Üye
dostum yazılımı yükledim çok güzel fakat skyfire yi yüklemeye çalışırken yüklenemez dahili bileşen diye bi hata veriyo nasıl halletcez bunu skyfire siz internette hiç bişey yapamıyorum

darksfire

darksfire

Üye
Emeğine saglık ustat fakat bir sorum olucak yukledım modu arandıgımde veya mesaj geldıgınde ekranda gozukmuyor sagdece sag uste ufak sımgesı cıkıyor ama ekranda mesaja gı yada arama kaydını gor cıkmıyor sorun nedır acaba yardımcı olursanız sevınırım..! Bide hocam bazı programları yuklerken dırek tel hafızasına atıyo hıc sormadan..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
widget ekliyorum masaüstüne fakat kaldıramıyorum nasıl kaldırcaz bunu ?
Ekrana basılı tut 2. saniye ve sağ üstte kırmızı bir çarpı var ona tıkla.
ya kusura bakma bir sorum olacak bu sürümde naigasyon proğramlarında bir problem varmı garmin vesygic mobil yüklü önceleri gayet güzel çalışıyordu bu sürümde uydu bulamıyo acep neden olabilir
Bilmiyorum.
dostum yazılımı yükledim çok güzel fakat skyfire yi yüklemeye çalışırken yüklenemez dahili bileşen diye bi hata veriyo nasıl halletcez bunu skyfire siz internette hiç bişey yapamıyorum
Yeniden flash at bi zamanlar vardı o hata düzelttim hemen tekrar indir.
Emeğine saglık ustat fakat bir sorum olucak yukledım modu arandıgımde veya mesaj geldıgınde ekranda gozukmuyor sagdece sag uste ufak sımgesı cıkıyor ama ekranda mesaja gı yada arama kaydını gor cıkmıyor sorun nedır acaba yardımcı olursanız sevınırım..! Bide hocam bazı programları yuklerken dırek tel hafızasına atıyo hıc sormadan..
Mesaj olayını bilmiyorum daha hiç öyle bir hata almadım.Tekrar Flash at.

O jarlarda yapar en java yüklendiği için öyle.

Yükleme yapılırken bilgileri göstere tıkla ve e altta yazar seç hafızanı.

justbarmy

Üye
hocam ellerin dert gormesin cok ama cok harika bir cal1sma olmus. Bende bu surumu yukledim cok memnunum ama msn program1 hata veriyor ac1lm1yor art1k. Bu konuda bi fikrin varm1 nerede hata yapm1s olab1l1r1m.te_ekkurler.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
hocam ellerin dert gormesin cok ama cok harika bir cal1sma olmus. Bende bu surumu yukledim cok memnunum ama msn program1 hata veriyor ac1lm1yor art1k. Bu konuda bi fikrin varm1 nerede hata yapm1s olab1l1r1m.te_ekkurler.
Hangi proğram?

Denibo

Üye
ustam bundan önceki fw de kullandıgın fontun ismini alabilirmiyim acaba yada sitemizde varmı öğlenden beri arıyorum telefona 5o kere font yükledim hep eksik

arranger

Üye
ustalar bu yazılımda GPS navigasyon programları A-GPS yani yardımlı şebeke desteği çalışmıyor. Normalde uydulara geç bağlandıkları için yardımlı şebeke olayını çıkardılar. şebekeden destek alarak uydulara daha hızlı bağlanabiliyoruz normalde. fakat bu yazılımda sanırım bir hata oluşmuş. navigasyon programlarının hiç biri uydulara artık şebeke yardımıyla bağlanmıyor. Daha doğrusu ben bu yazılımı yükledikten sonra bu hale geldi. telefonu havaya doğru diktim ve ortalama 10 dk. kadar bekledim çoğu programla. Bağlanmadı. biliyorumki daha fazla beklesem bağlanır ama bu sorunu çözmek için yukarıda yazdığım formül geliştirildi yazılımcılar tarafından. eğer bu yazılımda da bu problemi kaldırabilirseniz çok seviniriz. kolay gelsin.

Üst Alt