yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ausrotten

Üye
    Konu Sahibi
yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
arkadaşlar dün asus 1001ha netbook aldım kablosuz bağlantıda sorun yaşamıyorum fakat zyxel 630-c1 modelli modem var evimde kablolu bağlantı yapamıyorum cd ile driver yüklenmesi gerekiyormuş cd-rom olmadığı için netbook'a yükleyemiyorum.ne yapabilirim_? şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

crabteam

Üye
Öncelikle Modeminizde USB portu ile baglantı yapıyorsanız modemin sürücülerni yüklemek zorundasınız.. Bunun icin Zyxel in sitesinden yahut elinizdeki cd yi usb flash diske baska bir bilgisayarda kopyalayarak Türk usulu çözüm yapabilirsiniz..

Amma velakin modeminizde ethernet cıkısı var ise zaten bu zahmetlere katlanmayıp Ethernet portundan baglarsanız driver yükleme gibi bi sorununuz olmayacak..

courtneyx

Üye
driverlarını buldum ve yükledim pc'ye. ama şimdi de şöyle bi sorun oluştu.hata 628 kodlu bi hata veriyor.uzaktan erişim sunucusu yok tarzında birşey. bununla ilgili herhangi bi bilginiz varmı ?

crabteam

Üye
driverlarını buldum ve yükledim pc'ye. ama şimdi de şöyle bi sorun oluştu.hata 628 kodlu bi hata veriyor.uzaktan erişim sunucusu yok tarzında birşey. bununla ilgili herhangi bi bilginiz varmı ?

Olabilecek muhtemel sorunlar;
* Virus
* USB 2,0 Destegi sorunları
* Güncel Driver olmaması

Bu durumda SİSTEM yüklenmesine kadar gidebilir..

courtneyx

Üye
birşey daha sormak istiyorum. ethernet çıkışı var modemimde. onunla nasıl yükleme yapabilirim ? driver yuklediğimde hata veriyor. belki ethernetle yaparsam vermez :/

--------------- Ekleme ---------------

birşey daha sormak istiyorum. ethernet çıkışı var modemimde. onunla nasıl yükleme yapabilirim ? driver yuklediğimde hata veriyor. belki ethernetle yaparsam vermez :/

crabteam

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Ethernet ile baglantını yaptıktan sonra Başlat calıstır CMD yaz siyah dos ekranı gelecektir orada ipconfig yaz Varsayılan ağ gecidini ( Örn: 192.168.2.1 ) yazan yeri internet saglayıcın explorer , mozilla vs acıp www. yazdıgın yere yani adres cubuguna yazarsan modemine erişebilir tüm ayarlarını yapıp nete baglanabilirsin

Not: Modeminin bi arayüz şifresi mevcuttur genelde k.adı: admin şifre: admin dir kullanma klavuzunda muhakkak yazar.. iyi sörfler..

courtneyx

Üye
teşekkür ederim yardımlarınız için

ausrotten

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt