• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4'ün Ön Siparişleri Alınmaya Başlanıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 4'ün Ön Siparişleri Alınmaya Başlanıldı!
Apple’ın yaklaşık bir hafta öncesinde haberini yayınladığımız iPhone 4 isimli modelinin ön sipariş alımlarına başlanıldı. Şuanlık sadece Amerika, İngiltere, Fransa ve Almanya ülkelerinin ön siparişleri alınmaya başlanılan cihazın ilk etapta siyah tasarımı satışa sunulurken, kısa bir süreç sonrada beyaz tasarımının boy göstermesi bekleniyor. Ön siparişe sunulduğu anda itibaren yüz binleri gören cihazın, çok kısa bir süreç içerisinde milyon barajını aşmasını bekleyen analizlere göre yeni bir iPad vakası yaşanabilir.

( iPhone 4'ün ön yüzü )

Ozan

Ozan

Admin
Türkiye' ye gelmesine en az 6 ay oldugunu ön görüyorlar, Türkiye bu konuda yine geç kalacak bizi böyle güzel bir teknoloji ile yine nedense sonradan buluşturacaklar ...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye' ye gelmesine en az 6 ay oldugunu ön görüyorlar, Türkiye bu konuda yine geç kalacak bizi böyle güzel bir teknoloji ile yine nedense sonradan buluşturacaklar ...
Vodafone'nin bu cihazı iki ay içerisinde getireceğini ön görüyorum. Ardından Turkcell cihazı getirecek bence ve hatta Türkiye'de sözleşmesiz iPhone 4 satımı bile başlayabilir.

blackofday

blackofday

Üye
En geç ağustosta hem turkcell hem vodafone getirir iphone 4 ü.Ama kontratsız satılacağını zannetmiyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
N8 daha iyi gibi geldi bana:hmmm

pleccc

pleccc

Üye
N8 ve İphone 4'ü nasıl karşılaştırırsınız :D
İphone 4'ün yanından geçemez o

Revengeful

Emekli Yönetici
ya bırak ya :D

silver021

silver021

Üye
iphoneu alıcak adamın aklına edim ben. (:

samsung wawe bütün cepleri solladı

1 ghz işlemci android os 2.1 533 mb ram

5 megapixel kamera süper amoled ekran baş döndürücü bi güzellik ve incelik. ve fiyatı 1 milyar.

allah bunlara düşürene akıl fikir versin. beş para etmez. buna 1 buçuk 2 milyar vermem hayatta. verenede acırım

KingSuphi

KingSuphi

Üye

5 megapixel kamera süper amoled ekran baş döndürücü bi güzellik ve incelik. ve fiyatı 1 milyar.

allah bunlara düşürene akıl fikir versin. beş para etmez. buna 1 buçuk 2 milyar vermem hayatta. verenede acırım

aynen katılıyorum

mustafa

mustafa

Üye

bu senin kişisel görüşün ve bence bu şekilde konuşmaya hakkın yok. eğer var olduğunu düşünüyorsan ben senin aklına ediyim :oke:

laveled

laveled

Üye
bu senin kişisel görüşün ve bence bu şekilde konuşmaya hakkın yok. eğer var olduğunu düşünüyorsan ben senin aklına ediyim :oke:
aynen iphone ve iphone 4 gibisi yok. hem sağlam hem kullanımı rahat ben kendi aklıma edeyim iphone varken 5800 aldığıma

rapman

rapman

Üye
nankörler ! 10 yıl önce de apple iphone kullanıyordunuz değil mi ? nerden geldiğinizi, ne kullandığınızı unutmayın !

poestt

Üye
dunya uzerındekı suanda hıcbır telefon apple ıphone 4 un yerını tutamaz hıcbır sekılde

Maconis

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum
İki renginide alacağım değişerek kullanırım

laveled

laveled

Üye
nankörler ! 10 yıl önce de apple iphone kullanıyordunuz değil mi ? nerden geldiğinizi, ne kullandığınızı unutmayın !

kusura bakmayında hangi telefonu kullanalım ozaman nokia 5110mu kullanalım? hem ne alaka nankörlükle:bilmm

mustafa

mustafa

Üye

geçmiş geçmişte kalmıştır arkadaşım. çağa ayak uydurmak lazım biraz mantıklı ol. ben 5800 a 800 lira verdim ben aldıktan sonra 500 liraya düştü. madem 500 lirayla kar ediyorlarsa neden fahiş fiyatlarla satıyor nokia telefonları. iphone da öyle değil işte. verdiğin paranın sonuna kadar hakkını alıyorsun. nokia x6 çıkarttı çok abartılıyor ama 5800 dan ne farkı var da fiyatı yine uçuk soruyorum sana. ne getirisi var x6 nın. nokia devri bitti gerisi boş.

laveled

laveled

Üye
geçmiş geçmişte kalmıştır arkadaşım. çağa ayak uydurmak lazım biraz mantıklı ol. ben 5800 a 800 lira verdim ben aldıktan sonra 500 liraya düştü. madem 500 lirayla kar ediyorlarsa neden fahiş fiyatlarla satıyor nokia telefonları. iphone da öyle değil işte. verdiğin paranın sonuna kadar hakkını alıyorsun. nokia x6 çıkarttı çok abartılıyor ama 5800 dan ne farkı var da fiyatı yine uçuk soruyorum sana. ne getirisi var x6 nın. nokia devri bitti gerisi boş.

aynen katiliyorum iphone gibisi yok gormeden kullanmadan yorum yapmayn

rapman

rapman

Üye
Bende iphone alacağım ama Nokia'yı kötülemiyorum sizin gibi.yok yanından bile geçemezmiş de mişte miş bu ne yahu.ayrıca Nokia nasıl çağa ayak uyduramıyor ? 12 mplik telefonu çıkacak ayrıca iphonedan daha kaliteli oyunları olacak.fiyatı pahalı olabilir çünkü kalitesinden.iphoneu bi al 1 yıl gitmeden garantiye gönderirsin niye çünkü dokunmatiği bozulur.benim bi tanıdığım var iphone 3g kullanıyor telefonun nerde diye her sorduğumda tamirde diyor.telefon tamirden çıkmıyor.ayrıca bu iphone 4 appleın yaptığı 4. telefon.yüzlerce telefon üretmiş olan Nokia'yı nasıl bir anda sollayıp onu ezebilir ki ? tamam rekabet var ama bu kadarda abartmayın !

laveled

laveled

Üye
benim 5800 3defa servise gitti dokunmatigi cin mali dokunmatikler gibi oyundada iphoneyi gecmesi zor.tamam nokia yillarin markasi ama dokunmatik telefonlarda iphonenin eline su dokemedi su ana kadar tabi zaman neler gosterir bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt