Yusuf_EMRE
Üye
Java Soru(n)larına Son!!! JavaHack+ By YusufEMRE
Bu program sayesinde S60v3/S60v5 telefonlarınızda Java uygulamalarını daha kolay kullanacaksınız
Özellikleri:
*Java sorgulamalarını kapatır
*Java dosyalarının düzenli çalışmasını sağlar
*Java uygulamalarının cihazı kasmasını önler..
(Denenmiştir)
Bilindiği gibi java sorgulamaları hepimizin canını sıkan bir olay, Şuraya bağlansınmı, şuna izin verilsinmi, okumaya izin verilsinmi, yazmaya izin verilsinmi Daha birsürü sorular... Bu programı cihazıma yüklemeden önce java sorguları yüzünden cihazıma java uygulaması yüklemezdim ama bu program bu konuda çok süper, sorgu diye birşey bırakmıyor Uzun süredir kullanıyorum.
*Java sorgulamalarını kapatır
*Java dosyalarının düzenli çalışmasını sağlar
*Java uygulamalarının cihazı kasmasını önler..
(Denenmiştir)
Bilindiği gibi java sorgulamaları hepimizin canını sıkan bir olay, Şuraya bağlansınmı, şuna izin verilsinmi, okumaya izin verilsinmi, yazmaya izin verilsinmi Daha birsürü sorular... Bu programı cihazıma yüklemeden önce java sorguları yüzünden cihazıma java uygulaması yüklemezdim ama bu program bu konuda çok süper, sorgu diye birşey bırakmıyor Uzun süredir kullanıyorum.
Eklentideki dosyayı indirip cihazınıza kurun Program gerekli klasörleri oluşturup gerekli dosyaları o klasörlere atıyor Sadece JavaHack+.sis dosyasını cihazınıza kurmanız ve ROMPatcherde c2zbin.rmp dosyasını aktif etmeniz yeterli
(programın ikonu cihazda görünmez)
Güle Güle Kullanın Arkadaşlar.
Test: S60v3-FP1 Nokia E71- N73 - N95
(programın ikonu cihazda görünmez)
Güle Güle Kullanın Arkadaşlar.
Test: S60v3-FP1 Nokia E71- N73 - N95
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.