500 ile 600 ytl arası cep telefon tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
500 ile 600 ytl arası cep telefon tavsiyeleriniz
merhaba bana gps çok iyi çalışan ayrıca wi-fi ile internetten youtube facebook gbi sitelerdeki videoları sorunsuz seyredebileceğim telefon önerilerinizi bekliyorum

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
5800 :oke:

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
n79 veya 5800

unalresul

unalresul

Üye
5800 tabi ki

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
vatanbilgisayarda htc touch2 var otelefon nasıl kullananız varmı acaba teşekkür ederim

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Tabiki 5800 bence diğer telefonlara göre çok iyi bi telefon
Ama tabi senin kararın :oke:

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
5730'la GPS'e de Wi-Fii ile internete de çok hızlı bağlanabilirsin(yani PC'den internete bağlandığın hızın hemen hemen aynısı) ama tabi v200 sürümünü yükledikten sonra bunları yapabilirsin

haltie

haltie

Üye
n95 8gb 5800:oke:

Ysakay

Üye
internetden video izlemek istiyo adam dalgamı geçiyonuz 5800 diyosunuz :D:D:D:D:D:D
5800 n97 gibi telefon alıcagına paranı çöpe at kafan rahat olur daha iyi :D
Samsung Bir Telefon Al arkadaşım 5800 N 97 bunlar flash destegi yok skyfire gibi salakça tarayıcılarla izlemeye calısıyosun bide yaz ayları geldi terlersin walla kırar atarsın sinirden xD

haltie

haltie

Üye
symbian geliştirilebilen bir sistem extralarla tek programla izlenebilir hale geliyor sorun yok bunda

futbol123

futbol123

Üye
5800

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
5730'la GPS'e de Wi-Fii ile internete de çok hızlı bağlanabilirsin(yani PC'den internete bağlandığın hızın hemen hemen aynısı) ama tabi v200 sürümünü yükledikten sonra bunları yapabilirsin

5730 gps desteği yok gözüküyor navigasyon kullanılabilirmi ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en iyisi nokia n79 5 mp kamera wlan+seside güzel karizma telefon bence gözün kapalı n79 al güzel alet :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
5730 gps desteği yok gözüküyor navigasyon kullanılabilirmi ?

5730'da gps yok mu? nası yani? :allalla: sen telefonları karıştırdın herhalde :oke:

gerçi 5730 senin bütçeni aşar, ben fiyat aralığına dikkat etmemişim kusura bakma

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
5730'da gps yok mu? nası yani? :allalla: sen telefonları karıştırdın herhalde :oke:

gerçi 5730 senin bütçeni aşar, ben fiyat aralığına dikkat etmemişim kusura bakma

pardon ben 5530 ile karıştırdım
peki 5730 artıları fazlamı 5800 göre benim anladığım kadarı ile tek farkları biri dokunmatik biri tuş takımı var (klavye)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
pardon ben 5530 ile karıştırdım
peki 5730 artıları fazlamı 5800 göre benim anladığım kadarı ile tek farkları biri dokunmatik biri tuş takımı var (klavye)

bide 5730 daha hızlı, özellikle de internette. arkadaşım 5800 var, sürümü de v50 ama internette çok yavaşalıyo ve bazen takılı kalıyo uzun süre telefonda hiçbi işlem yapılamıo.
ama dediğim gibi 5730 senin bütçeni aşar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt