Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
500 ile 600 ytl arası cep telefon tavsiyeleriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bicer79
Üye
Konu Sahibi
500 ile 600 ytl arası cep telefon tavsiyeleriniz
merhaba bana gps çok iyi çalışan ayrıca wi-fi ile internetten youtube facebook gbi sitelerdeki videoları sorunsuz seyredebileceğim telefon önerilerinizi bekliyorum
Freestyle.Cod
Üye
5800
gokhan_5516
Üye
n79 veya 5800
unalresul
Üye
5800 tabi ki
bicer79
Üye
Konu Sahibi
vatanbilgisayarda htc touch2 var otelefon nasıl kullananız varmı acaba teşekkür ederim
Mertolozzi
Üye
Tabiki 5800 bence diğer telefonlara göre çok iyi bi telefon
Ama tabi senin kararın
ÖZGÜNBEY
Üye
5730'la GPS'e de Wi-Fii ile internete de çok hızlı bağlanabilirsin(yani PC'den internete bağlandığın hızın hemen hemen aynısı) ama tabi v200 sürümünü yükledikten sonra bunları yapabilirsin
haltie
Üye
n95 8gb 5800
Ysakay
Üye
internetden video izlemek istiyo adam dalgamı geçiyonuz 5800 diyosunuz
5800 n97 gibi telefon alıcagına paranı çöpe at kafan rahat olur daha iyi
Samsung Bir Telefon Al arkadaşım 5800 N 97 bunlar flash destegi yok skyfire gibi salakça tarayıcılarla izlemeye calısıyosun bide yaz ayları geldi terlersin walla kırar atarsın sinirden xD
haltie
Üye
symbian geliştirilebilen bir sistem extralarla tek programla izlenebilir hale geliyor sorun yok bunda
5730'la GPS'e de Wi-Fii ile internete de çok hızlı bağlanabilirsin(yani PC'den internete bağlandığın hızın hemen hemen aynısı) ama tabi v200 sürümünü yükledikten sonra bunları yapabilirsin
pardon ben 5530 ile karıştırdım
peki 5730 artıları fazlamı 5800 göre benim anladığım kadarı ile tek farkları biri dokunmatik biri tuş takımı var (klavye)
pardon ben 5530 ile karıştırdım
peki 5730 artıları fazlamı 5800 göre benim anladığım kadarı ile tek farkları biri dokunmatik biri tuş takımı var (klavye)
bide 5730 daha hızlı, özellikle de internette. arkadaşım 5800 var, sürümü de v50 ama internette çok yavaşalıyo ve bazen takılı kalıyo uzun süre telefonda hiçbi işlem yapılamıo. ama dediğim gibi 5730 senin bütçeni aşar...