5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 konusu
Nokia'nın en çok satan akıllı telefonu olan 5800 a yeni bi firmware geliyor.

Nokia'nın support discussions(destek tartışmaları) sitesinde v600 hakkında düşünceler ve beklentiler yazyor.

İsteyen burdan bakabilir...

v400 de Nokia kullanıcıların beklentilerini firmware e koymuştu bu kez de v600 için nokia ya mail atalım...
bu konu sayesinde 5800ında kinetic scrolling i oldu...http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-kinetik-scrolling-konusu-281416.html

Üstteki sitede kullanıcıların beklentileri şunlar:
1-)Yeni ev ekranı ve widget desteği(N97 ve N8 de olduğu gibi)
2-)Ev ekranının da otomatik dönmesi
3-)Wlan performansının artırılması
4-)Tarayıcıda sekmelerin olması
5-)Menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)Telefon hafızasının daha fazla olması
8-)Kameranın geliştirilmesi
9-)Müzikçalar ın daha performanslı çalışması

Benim ekleyeceklerim:
1-)Radyodaki rds sorunun çözülmesi
2-)Flash lite 4(N8 deki)
3-)Real player ın güncellenmesi
4-)Müzikçaların N8 gibi olması
5-)Galerinin daha hızlı olması
6-)Batarya sorunun düzeltilmesi(çoğu kuallanıcı da var bu sorn şarj çok az gidyor)
7-)Sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
8-)Titreşimin daha da güçlendirilmesi
9-)İnternet tarayıcısında geçersiz sunucu ismi hatasının çözülmesi

Ve yne aynı sitede bi kullanıcı Nokia N8 i geliştiren adama sormuş.
Adam da 5800ın v600 adında yeni bi firmware in yayınlanacağını ve widget desteği olan bi ev ekranı, mobile tv gibi uygulamaların olacağını söylemiş...

Ve geldik mail i atmaya vereceğim adrese herkes aşağıda yazan yazıları göndersin çünkü Nokia bunları dikkate alıp firmware hazırlyor...

bu adrese şunları gönderyoruz:

I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance's
4-)Fix the battery bug
5-)More response in menu
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8-)Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(sometimes it sucks)
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)New browser with tabs
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration
18-)Fix the bug on the browser(it says invalid server name)
19-)Fix the restart bug(sometimes it restarts itself)
20-)Add more codecs ex. wmv,avi,divx,flv(like X6's media player)
Thanks from now,
King regards,
Oguz UZUN

Ben bu kadar yazabildim daha iyi fikri olan varsa onu gönderelim lütfen destek verin 5800 kullanıcıları...
Ve ben yukarı kendi ismimi yazdım HERKES KENDİ İSMİNİ YAZSIN çünkü ne kadar çok gönderilirse o kadar iyi...

• Beğen
Tepkiler: mrlonely718, Ayhan B, Burak ve 32 diğerleri

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
gelsn hmn yukleyelm yaahu süper telefon şu 5800 ama fazla karıştırmayaacan kullanmasını da iyi bilecenizzz saygılar :)

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu yazılım çıkmadı sadece Nokia'ya isteklerimizi bildiriyoruz...lütfen konuyu iyi okuyalım...

emr-erock

emr-erock

Üye
yazdım bende..5800'ın Bütün kampanyalarına destek vermeye çalışıtorum..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Nokia'dan istediğim tek şey ana ekran widget olayının orjinal olması yani birebir n97 gibi.Diğer bütün özellikleri ben zaten modifiye ile ekledim hatta bu ana ekran widget olayını bile yaptık ama başka bir pro ile ben istiyorumki face'in yada diğer bütün proların ana ekran ile bağımlı çalışması
Bunu PHNT timi halletti çoktan ama şu an adamlar ücretli satıyorlar haliyle bizde hiç bir dosyaya ulaşamıyoruz..

haltie

haltie

Üye
Üstteki sitede kullanıcıların beklentileri şunlar:
1-)Yeni ev ekranı ve widget desteği(N97 ve N8 de olduğu gibi)
2-)Ev ekranının da otomatik dönmesi
3-)Wlan performansının artırılması
4-)Tarayıcıda sekmelerin olması
5-)Menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)Telefon hafızasının daha fazla olması
8-)Kameranın geliştirilmesi
9-)Müzikçalar ın daha performanslı çalışması

bu beklentiler gerçeklerşirse güzel olur.5800 kullanıcıları için iyi bir konu olmuş.bencede isteklerinizi iletin mantıklı ve çok olursa dikkate alınır bence de

furkanmentese

Üye
bu özellikler gelirse gerçekten süper olur.biran önce çıksa bari :)

yigitemir

Üye
Bir an önce çıkar inş. Çok teşekkürler.

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
yazdım bende..5800'ın Bütün kampanyalarına destek vermeye çalışıtorum..
Desteğin için teşekkürler arkadşm...
Nokia'dan istediğim tek şey ana ekran widget olayının orjinal olması yani birebir n97 gibi.Diğer bütün özellikleri ben zaten modifiye ile ekledim hatta bu ana ekran widget olayını bile yaptık ama başka bir pro ile ben istiyorumki face'in yada diğer bütün proların ana ekran ile bağımlı çalışması
Bunu PHNT timi halletti çoktan ama şu an adamlar ücretli satıyorlar haliyle bizde hiç bir dosyaya ulaşamıyoruz..
Saol @n!wa+*R senin çalşmalarını da takip ediyoruz teşekkürler desteğin için...

bu beklentiler gerçeklerşirse güzel olur.5800 kullanıcıları için iyi bir konu olmuş.bencede isteklerinizi iletin mantıklı ve çok olursa dikkate alınır bence de

bu özellikler gelirse gerçekten süper olur.biran önce çıksa bari :)

Bir an önce çıkar inş. Çok teşekkürler.

İnş arkadaşlar ben umutluyum çünkü v400 de kinetic scrolling bu yolla geldi (Nokia'ya e-mail atmayla geldi.)Tüm maxicep üyelerini destek için beklyorum, özellikle de 5800 kullanıcılarını...

HackerCelik

HackerCelik

Üye
ben gönderdim bütün arkdaşalarımada dağıttım inşallah isteklerimizi ciddiye alırlar

americanboy

americanboy

Üye
en iyi yazlımı v31.0.101 di en sorunsuzu ama kinetik yoktu oda ayrı bişey

uyuss_Sehzade

Üye
ARKADAŞLAR 10 gun önce fılan nokia destek hatıyla goruşmuştum mail atmıştım başka versıyon cıkarmı dedim 5800 buyuk bı patlama yaratı ve sonra alanların yuzde 70 80 pişman oldu hatalar donmalar kapanmalar vs gıbı seyler yaşıyolar dedım v50 cıkarak sorunu azda olsa gıderdiler dedim ama halen cok eskik var dedim elinizde v60 yada başka versıyon ile ilgili belge yada haber varmı dedım şuan yok dedıler cıkarsa nokia sıtesınde sunulacak dediler başka bişey demediler..benım tek sıkıntım 1 ram artışı 2 dokunmatikde ıyleştirme 3 kamerada karıncalamayı gidermesi iyleştirmesi 4 radyo sorunu 5 kinetic kaydırmanın hızlanması 6 wlan performans başka bi deişiklik işime yaramaz zatenn ama umarım 5800 ustunde dururlar ama şunuda söylıyım x6 ile 5800 kullanılan parcalar aynıymış sadece kamerası 5 piksel ve hafızası 16 gb başka bi özleik görmedim eger x6 guncelleme cıkarsa 5800 updateyı verırlerse muhteşem olur cunku n97 muzik player 5800 geldi ana menusu fılan demi arkadaşlar..tşklr..

draw1907

draw1907

Üye
çok iyi bir konu gerçekten ben hemen gönderdim maili 5800 ı olmayan arkadaslarıma bile söyledim mail atmalarını (aynı ip adresinden atıldı görünmesin diye ) inşallah geliştirirler. iphonede kullanım hızı bizim telefonlara gelsin ya.. hızı hariç 5800 ın fazlası daha çoktur bence iphonelerden

iphone 4 hariç çünkü onu görmedim henüz:)

konuyu açan arkadasana tekrar teşekkür ederim düşüncesi ve emeklerinden dolayı.

uyuss_Sehzade

Üye
slm etherkes kardeşim bize verdigin mesaj linkinde bi acayıplık hissettim sadece mail gondere bılıyosun ad soy ad ne bılım imei numarası kendı telefonunun numarası kullandıgın telefon telefonun kode kodu filan yazılmıyo eminmisin o linkde olduguna turkiye nin maile gönderme yeri var.link şu adresi adını soyadını imei numarasının yanındaki kode numarasını telefon numarasını vs vs vs işte doldurup msj gondere bılırsınızde etherkes in verdigi link biraz acayıp gibi cunku gonderdigine dail ileti gönderilmiştir diye yazıda cıkmıyoo hem böyle bı durum varsa kufur yaza bılırler sacma sapan seyler yazıp gondere bilirler neyse ben yinede bişeyler yazıp gönderdim umarım okunur..ama şuda var belki verdigin link fabrikasına gönderılen adres msj ı ola bilir..neyse ıyı calışmalar umarım en yakın zamanda dev guncelleme cıkarda vaktimizi burda deil telefonu kurcalıyarakk harcarızz buyuk bı zevkle herkese iyi calışmalar .hoşcakalın...

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
çok iyi bir konu gerçekten ben hemen gönderdim maili 5800 ı olmayan arkadaslarıma bile söyledim mail atmalarını (aynı ip adresinden atıldı görünmesin diye ) inşallah geliştirirler. iphonede kullanım hızı bizim telefonlara gelsin ya.. hızı hariç 5800 ın fazlası daha çoktur bence iphonelerden

iphone 4 hariç çünkü onu görmedim henüz:)

konuyu açan arkadasana tekrar teşekkür ederim düşüncesi ve emeklerinden dolayı.

Saol arkadaşm desteğin için...
slm etherkes kardeşim bize verdigin mesaj linkinde bi acayıplık hissettim sadece mail gondere bılıyosun ad soy ad ne bılım imei numarası kendı telefonunun numarası kullandıgın telefon telefonun kode kodu filan yazılmıyo eminmisin o linkde olduguna turkiye nin maile gönderme yeri var.link şu adresi adını soyadını imei numarasının yanındaki kode numarasını telefon numarasını vs vs vs işte doldurup msj gondere bılırsınızde etherkes in verdigi link biraz acayıp gibi cunku gonderdigine dail ileti gönderilmiştir diye yazıda cıkmıyoo hem böyle bı durum varsa kufur yaza bılırler sacma sapan seyler yazıp gondere bilirler neyse ben yinede bişeyler yazıp gönderdim umarım okunur..ama şuda var belki verdigin link fabrikasına gönderılen adres msj ı ola bilir..neyse ıyı calışmalar umarım en yakın zamanda dev guncelleme cıkarda vaktimizi burda deil telefonu kurcalıyarakk harcarızz buyuk bı zevkle herkese iyi calışmalar .hoşcakalın...
Arkadaşım bu link nokia'nın software feedback yani yazılım geri dönüt sitesi kullanıcıların yazılım hakkındaki görüşlerini ve beklentilerini sunduğu bi adres ve bu sitede gönderdiğimiz şeylern kesinlikle okunacağını ama geri bildirim olmayacğını yazyo...senin dediğin yer Nokia Türkiye destek sayfası orda sadece Nokia Türkiye den bi kadın seni arayıp biraz konuşuyo seni pek dikkate almyo ama...
Kardeş baktm konuna ama 5530 5800 dan iyi bi tel deil benm görşm...

uyuss_Sehzade

Üye
emre kardeşş 5800 nın tutulmasının sebebi 1) 8 gb olması 2)dokunmatik olması 3)wlan olması 4)3 g olması 5)expressmusıc olması bu özelıkleri başka telefonda başka markada ararsann fiyatı 700 800 den başlıyo bu özelıkler samsung vs vs başka markalarda yok olsa bile cok pahalı IPHONE bile özelıklere sahıp ama 1500 tlden başlıyo 5800 500 tl arada 2 kat oynuyo 5530 de 3 g yok wlan yok hafızası 1 yada 2 gb o yuzden tutulması ve tam dokunmatık ekran o yuzden hoşuan gıtmiş olabilir.ama 5800 ıyleştirme olursa aradakı farkı gör derim v60 da tabe ıstydıgımız yenılıkler gelirse ozaman hangisi guzel hangisi kötu ozaman anlarsınn tşklr...

hub

Üye
Bundan yaklaşık 1 aydır haberim vardı :) Nokia'yı arayıp böyle birşeyin mümkün olup olamayacağını sormuştum. Ve internetten dolu mesaj yollamıştım Nokia'nın yetkililerine. Telefonda şarj meselesini çözdüklerini söylediler. Yeni sürüm ile şarj en az 3 gün sürecek demişlerdi.

kerem066

Üye
valla attım mesaj gerisi onlara kalmış işleri güçleri ne geliştirsinler ellerine mi yapışır

aryscat

aryscat

Üye
Bundan yaklaşık 1 aydır haberim vardı :) Nokia'yı arayıp böyle birşeyin mümkün olup olamayacağını sormuştum. Ve internetten dolu mesaj yollamıştım Nokia'nın yetkililerine. Telefonda şarj meselesini çözdüklerini söylediler. Yeni sürüm ile şarj en az 3 gün sürecek demişlerdi.

Hadi bakalım. Şarj olayı güzel haber. Yoksa arka kapak şeklinde güneş pili tasarlamaya başlamıştım. :) :ehe:aha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt