nokia sesimizi duy n900 ü türkiye pazarına sun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ediesel

Üye
Evet gösterdiğin belgedeki işletme kaliteli bir yere benziyor ama piyasada bu tip yerler diğerlerine oranla az malesef. Bugün git doğubanka bi cihaz al adam sana parayı alana kadar bakıyor. Sonrası Allah kerim. Sorun olduğunda gidersin. Ama kime nerede nasıl yapıldığı belli değil. Doğubankın üst katları telefon tamircileri ile dolu. Bu arada bende tamirciyim. Kaliteli tamir yapanı bulmak da zor.

raprich

raprich

Üye
ediesel sen git işine bak boşuna laf salatsı yapma hangi tlf alacaksan git onla uğaraş n900 le senin ne alıp veremediğin var gartisi yoksan sana girip çıkan ne ?

ediesel

Üye
Raprich bana giren çıkan yok sadece düşüncelerimi ifade ediyorum da Sana GİREN ÇIKAN var galiba. Sen neden bu kadar Gocundun onu anlayamadım. Bu kadar hazımsızca davranmanın sebebi nedir? Çok anlamsız

pz1@m

pz1@m

Üye
nokia n900 den satış kağrı elde edmedigi ve satış oranı duşuk olduğu için,satışı olmadığı ulkelerdede satışa başlayacagını duyurdu.

c.alkan

c.alkan

Üye
nokia n900 den satış kağrı elde edmedigi ve satış oranı duşuk olduğu için,satışı olmadığı ulkelerdede satışa başlayacagını duyurdu.
gerizekalılar ilk başta sunacaklardı piyasaya... :pro:

NOKIA'nın pazarlama bölümündekilerle tanışmak istiyorum... "İŞ ÖĞRETMEK İÇİN!!!" :off:

xshckdrllx

Üye
arakadaşlar elimde kendi kullandığım kayıtlı kutulu temiz aksesuarlı bir NOKIA N900 var fiyatı uygun. bilgilerinize.....
irtibat için
[email protected]
05056574718

omeru47

omeru47

Üye
arabistanda bile var türkiyede nasıl olmaz :)

baran12345

Üye
dil pakatlerini indirebiliyosun ben kullanıyorum

uzunhasan54

uzunhasan54

Üye
bugun fiyatları ney peki

kutukak

kutukak

Üye
Mobil TV Yazılımla halledilebiliyor fakat Görüntülü konuşma malesef bu telefonda yapılamamaktadır. Operatör destekli görüntülü konuşma nokia tarafından konulmamıştır. Üzerinde donanımı olmasına rağmen yazılımsal olarak yüklenmemiştir. İleride gelir mi mechul. Ancak öndeki kamerayı net üzerinden kullanabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt