nokia sesimizi duy n900 ü türkiye pazarına sun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
espressoman

espressoman

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

ben artık şebeke desteği almak istiyorum bu telefonda...

miharbiiiiii

Üye
keske sunsa ya keske:(

kurt42

Üye
şebeke desteği derken hangi özelliklerden faydalanılmıyor ?

ediesel

Üye
Arkadaşlar nokia n900 resmi olmasada şuanda piyasalarda bulmak çok kolay. Bende almak istiyorum ama şuanda malum maddi problemlerden uzatıyorum. Bu arada Türkiyede herhangi bir problem olmadan sorunsuzca çalışmaktadır alet. bir arkadaşımın var alıp inceledim. Herşeyi tastamam. He mms için ayrı ayar yapmanız lazım. Biraz uğraştırır ama sonunda herşeyi ile sorunsuzca kullanılan bir alettir. Bizzat denenmiştir.

espressoman

espressoman

Üye
    Konu Sahibi
peki,sebekenin sagladigi mobil tv,goruntulu konusma yapabiliyomu arkadasin.ayrica turkiye pazarina sunulmasi turkce dil desteginin olmasi demektir.bunlardan bahsediyorum.bunlar kimde var.

ediesel

Üye
Valla dostum mobil tv özelliği yazılımsal bişey. Ama n900 için olmayabilir çünkü alet Türkiye resmi pazarında olmadığı için operatörlerin veri tabanında bu cihazın işletim sistemine uygun program olmayabilir. Görüntülü konuşma yapılıyor. Hatta gtalk görüntülü konuşma yapıldığını gördüm. Dil sorununa gelince dil sorunu diye bişey yok. Aleet kendini otomatik olarak ayarlıyor Türkçeye diye biliyorum (şahsen kullanmadım kullanan arkadaşımdan duydum)

kuavo15

kuavo15

Üye
bakın bu cihas türkiye testine koyulmuş ve geçemememiş çünkü bu telefonu türkiyenin anca % 40 rahat bir sekilde kullanabilir çünkü birsürü program vs yüklenmesi lazım türkiyede bununla uğraşacak fazla kişi olmadığından yani armut piş ağzıma düş misali gelemedi keşke gelseydi bu telefonu isteyenler svinirdi hem operatör desteği olurdu tabi hepsi değil daha diğer ülkeler bile görüntülü konusma desteği yok bu telefonda kısacası gelmeyeceği kesin aranel türkçe konuyu çözdü burdan ona teşekkürler yani nokia yapmadı bu dil desteğini

geneluye

geneluye

Üye
çok istiyorum yha online mağazalarda bulmak mümkün ama güvwn açısında sunması harika olur bizim için

WinKy.

WinKy.

Üye
N900 arayan arkdaslar bi arkadasla tanıstım amerikadan türkiyeye telefon getiriyo güvenilir biri oldugu kanısındayım nakit çalısmaktadir.....Benimde aradıgım bi telefon kısa zamanda temin edicem inş...Asagıdaki videolar en azından almak isteyen arkadaslara bi parça yardımcı olur...

OğuzcanAbi

Üye
nerde war nokia n900 birde türkçe sürümü çoktı yaklşık 2 ay oldu birçok kişi yükledi sende istersen forumda araştır

ediesel

Üye
Winky kardeş sorun telefonu temin etme sorunu değil. Sorun kayıt sorunu. Yoksa ben istanbulda 700 liraya kadar buldum. Ama kayıt olayı dandini. Bu olayda da kimseye güvenemezsin.

ghoust

Üye
sen N900 alamassin..bare laf kalabaligi yapip insanlari sogutma kayit olayinda kimseye guven olmazmis ...bu kadar N900 kullanan KVK garantilimi almis????

ediesel

Üye
Ghoust kardeşim sen olayın farkında bile değilsin boş yere laf kalabalığı yapan asıl sensin. Kayıt olayı farklı garanti olayı farklı. Sen konuyu baştan anlamamışsın ki. Garanti olayını kimse iddia etmesin bi kere çünkü alet yasal olarak Ülkede satışta değil. Nokia ya açıp sorun o bile garanti kapsamında değildir diyor. Benim dediğim şey ise kayıt olayı. Onu legal yapan da var illegal yapan da var. Eğer telefon olarak kullanmak istiyorsan kayıt yaptırman gerekli. Yoksa onu at çöpe gitsin. Bu arada n900 almayacağım zaten. N8 dururken.

ghoust

Üye
sen git o anlattiklarini cahil cuhalaya anlat..nokia tum modellerini ulkemmize getirmeyebilir..arti getirdikleri urunleride kendisi garanti vermez kvk genpa gibi firmalarin garantisi altinda olur..n900 ulkemzde paralel ithalat yontemiyle getirtilip 2 yil garantili olarak satildi baska bir firma tarafindan..telefon olarak kullanmak istiyorsam kayit yaptirmaliymisim..bunu 1. sinifa giden cocuk biliyor bea..sende yeni ogrenmissin galiba ulu orta soyluyosun..ben N900 kullancisiyim birader sense aylardir alcam alcam alcam fol yok yumurta yok simdide vazgecmissin bizene kardesim ..sen simdi symbian bolumune gec orda arastirmalarina devam et bi zahmet bu herkez icin daha hayirli olur..sen N8 alana kadar N9 cikar ondanda vazgecersin zaten

ediesel

Üye
Senin beni bu bölümden ihrac etme gibi bir lüksün yok malesef. Sen ilkokula giderken ben bu forumdaydım. Senin n900 sahibi olman beni hiç enterese etmiyor ayrıca. n900 şuanda Türkiyede yasa dışı yollar ile var ve hiçbir n900 garanti kapsamında değil. Bi sorun olduğunda g.. gibi kalırsın ortada. Benim sokağa atacak param yok bana göre hangisi en uygun ise onu alırım. Zaten aklı olan Türkiyede üst sınıf telefon almaz. Gider yurtdışından alır. Kendi n95 imi yurtdışından yarı fiyatının da altında aldım. N8 i de aynı şekilde alacağım. Paralel ithalatmış. Sen git de o paralelcilere anlat derdini bi sorun olduğunda. Ayrıca hiçbir paralelci 2 yıl garanti vermez. 1 ay verise ne ala (bu tip bir cihaz için)

ghoust

Üye
Senin beni bu bölümden ihrac etme gibi bir lüksün yok malesef. Sen ilkokula giderken ben bu forumdaydım. Senin n900 sahibi olman beni hiç enterese etmiyor ayrıca. n900 şuanda Türkiyede yasa dışı yollar ile var ve hiçbir n900 garanti kapsamında değil. Bi sorun olduğunda g.. gibi kalırsın ortada. Benim sokağa atacak param yok bana göre hangisi en uygun ise onu alırım. Zaten aklı olan Türkiyede üst sınıf telefon almaz. Gider yurtdışından alır. Kendi n95 imi yurtdışından yarı fiyatının da altında aldım. N8 i de aynı şekilde alacağım. Paralel ithalatmış. Sen git de o paralelcilere anlat derdini bi sorun olduğunda. Ayrıca hiçbir paralelci 2 yıl garanti vermez. 1 ay verise ne ala (bu tip bir cihaz için)

1.bu bolumu benim N900 kullaniyor olmam ilgilendirir ama senin n8 almaya karar vermis olman ilgilendirmez.
2.yasa disi yollar die birsey yok resmi tabiriyle "yolcu beraberinde gelen cihaz" diye birsey var ve gayette yasal..
3.kullanici profilinin orda yazan foruma kayit tarihime ve seninkine bakip kimin ne zaman ilkokula gidip gitmedigi hakkinda yorum yapma.. yanilirsin..varsa bu tur ozel merak ettiklerin pm den gel..
4.Burda soylediklerimin dogrulugunu kesinlikle sana ispatlamak zorunda degilim ama 2 ay once hangi web sitesinde hangi firmanin 2 yil garantisi altinda N900 satildigini sirketlerin acikadresi iletisim numarasi vs bilgilerini pm olarak atabilirim istersen arar sorarsin..(yazmiyorum buraya reklam olmasin)
5....... li cumleler kullanma ben noktasiz olarak kullanirim..

ediesel

Üye
Noktasız kullanda gör neler oluyor. Burası kısmen özgür bi platform burada kimin ne ile ilgilenebileceği veya ilgilenemeyeceği konusunda yargıya varma hakkın yok. O zaman kimse hiçbir konu hakkında yorum yapmamalı idi. İnsanların düşüncelerine saygılı olsan iyi olur.

c.alkan

c.alkan

Üye
N900 nasıl garantili değil ya?? =))))

grey market diye bir şey var arkadaşlar hem telefonu hem de yedek parçalarını getittiriyor adamlar... hiç duymadınız galiba... komik olmayın bu kdr..

ediesel

Üye
Dostum grey marketin de garantisi bi yere kadar orijinali gibi olamaz hiçbi zaman

c.alkan

c.alkan

Üye
orjinal garantiden kastın KVK, genpa garantileriyse oralarda çalışan teknisyenlerin çoğu meslek lisesi mezunu şu parçayı sök, şu parçayı tak olayını bilen elemanlar.. TÜrkiye'de NOKIA teknisyenlerinin sayısı oldukça az..

kaldı ki greyin garantisi bir yere kadar falan değil.. KVK ne veriyorsa garanti adı altında grey çalışanlarda onu vermek zorunda.. sana fotosunu çekip yollayım bilgileri oku... grey market ithalatçılık yapmak için önce sanayi bakanlığından izin almalı ve sanayi bakanlığının verdiği kurallara uymak zorundasın.. hatta ben yıllarca KVK garantili telefon aldım telefon değişimi gibi olaylarda adamı ne kadar uğraştırdıklarını bilirsin.. bunların afedersin bi taraflarında değil.. sorun oldumu alıyorlar telefonu yenisini veriyorlar sana direk.. çünkü müşteri sayıları KVK gibi "TR çapında, her noktada" gibi olmadığından adamlar alıyorlar telefonu senden, bozuk olduğunu onlarda görürse nokia'ya geri gönderip para iadelerini alıyorlar.. olay bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt