samsung gt-b7300 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

elmass

Üye
    Konu Sahibi
samsung gt-b7300 wifi sorunu
arkadaşlar ben birtürlü wifi olmasına ragmen hiç bağlanamadım bağlantı tamam diyor sonra tarayıcıdan bağlanmaya çalışıyorum olmuyor sorun var diyor ben bu internet ayarlarını nasıl wifiye çevirebilirim yeni bağlantı oluştur dio yok proxi falan delircem yardım lütfenm

merakli1i

merakli1i

Üye
kardeş ayarlardan operadan bağlan .. sonra operanın bağlantı ayarlarına gir ordan da otomatik yap zaten eğer wifi ye bağlandıysan şifreli bi şekilde bağlantın wifi üzerinden olacaktır el kitabçığına bak daha iyi şekilde anlarsın bende o sorunu yaşadım ama çözdüm olayı

isyan_atesi06

Üye
arkadaşım o iş senin dediğin gibi olmaz bende kullanıyorum ilk başta biraz sorun yaşadım ama şuan memnunum arkadaşlar wifi bağlantısını açtıktan sonra kendisi kullanılabilir bağlantıları bulup uyarı veriyor siz hangisine bağlanacaksanız onu seçin ve bağlan deyin kablosuz bağlantı şifresini sorar onu girin ve sonraki deyin yönlendirmeyi takip edin bağlantı sağlanana kadar sağ üst köşede bi wi-fi bağlantı işareti üzerinde iki ok hareket halinde olcak bağlantı kurulduğunda daire içinde wi-fi işareti kalcak ve oklar sabitlencek sonra rahatlıkla bağlana bilirsiniz...

semih108

Üye
bece yandaki reset yerinden bi reset çek sonra wifiyi ac tara ağını sec sonra wifi arkayüzdeyken istediğin sunucudan internetegir.

ArsizHaylaziM

Üye
arkadaslar wifi cevrim içi şifresiz ağ buldugunda bağlanıyoruz ama hangi sayfadan internete giriyoruz bilen varmı birde şu var ses kaydı yaparken yada video kaydı yaparken sesler cok az geliyor napıcaz

wise09

wise09

Üye
arkadaşlar benimde java ilgili birşeyler yüklediğimde trcelin wap yada gprs ile bağlanıyor ne ettiysem wifi ile bağlayamadım yoksa öyle bi özelliği yokmu ??? şimdiden teşekkürler...

ArsizHaylaziM

Üye
arkadaslar wifi cevrim içi koduz ağ buldugunda bağlanıyoruz ama hangi sayfadan internete giriyoruz bilen varmı birde şu var ses kaydı yaparken yada video kaydı yaparken sesler cok az geliyor napıcaz

kardeşimmmmmm bnm :D site sana cvp vermemişl ama ben cvereyim :P
Karşıya cok az ses gidiyor seklinde bir şikayetiniz varsa Bunu deneyin
Şu kodu girin:
*#0002*28346#
voice speaker a tıklayın
gain e(kazanç) basın
Mic Amp gain e gidin
Şunları Ayarlayın
MGNR7 0110
MGNL3 1001
Başvurmak'a tıklayn ve keyfini çıkarın (:

yapmanyeterli olucaktır :D

bnmde sorunum var site yöneticileri yardım ederse cok sükrederim 2 rekatta namnaz kılarım sorunum şuuu ...
wifi yi taratıyorum ağ buluyorum şifresiz aglar ve baglanıyorumm buraya kadar sorun yok ...
bağlandıktansoraa ben hangi sayfadann internetegiricemmmm menüdebir explşorersayfası var ordan deniyorum ama oda gprs diyor yardım ederseniz makbule geçer

ArsizHaylaziM

Üye
arkadaşlar ben birtürlü wifi olmasına ragmen hiç bağlanamadım bağlantı tamam diyor sonra tarayıcıdan bağlanmaya çalışıyorum olmuyor sorun var diyor ben bu internet ayarlarını nasıl wifiye çevirebilirim yeni bağlantı oluştur dio yok proxi falan delircem yardım lütfenm

aynenn :D hat buluıyorum ama ne nasıl olacak bilmiyorum elmas eger sen bulduysan bana yardım edewrmisin sana zahmet :( kanimdakibarut38@

TATLICADI16

Üye
MERHABALAR
samsung omnia lite GT-B7300 kullanıyorum wifi den nete girerken hiç bir problem yaşamıyorum fakat normal vodafoneden yada türkselden girerken internet sayfasına bağlanılamıyor diyor explorer ve operada ne yapmam gerek nette sorun olsa msn yede giremem msnde bir problem yok sadece internet sayfalarına bağlanamıyorum ne yapmam gerek ???

Üst Alt