iTunes WiFi eşzamanlama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
iTunes WiFi eşzamanlama sorunu
Arkadaşlar wifi üzerinden eşzamanlama yapıp ses tonu atmaya çalışıyorum. Önce telefonu algılıyor. Eşzamanlama yap dediğimde iphone aranıyor diyor ve bağlantı kopuyor. Bulunamadı falan diyor. Yapmıyo bildiğiniz. Nasıl çözerim sorunu? Bi de telefon jailbreakli (8.3). Appsync Unified tweak de yüklü. Kablo bozuk bağlayamıyorum.

yasin213

yasin213

Üye
İnternetten indirince ses tonu atanıyor mu bilmiyorum, atanabiliyorsa internete upload edip indirebilirsin.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
itools ile atmayı denedin mi ?

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
itoolsta da wifi eşzamanlaması açık değil. Kabloyla bağlamadan açılıyorsa nasıl bilmiyorum. Yeni indirdim onu da zaten. İnternet üzerinden de olmuyor. Feem'i kullanıp attım ama sadece dosya olarak görünüyor.
Ringtones For iPhone - The #1 Direct Install Ringtones™ App
böyle bir app yapılmış appstoreda ama kredi kartım olmadığı için alamıyorum. Ücretsizini de bulamadım.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Böyle mi ?

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf görünmüyor.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha ilk kez yükledim itoolsu. yani kabloyla bağlantı yapmadım. Yapabilsem zaten wifi eşzamanlammaya gerek kalmaz. Kablom bozuk olduğu için gerekiyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ben daha ilk kez yükledim itoolsu. yani kabloyla bağlantı yapmadım. Yapabilsem zaten wifi eşzamanlammaya gerek kalmaz. Kablom bozuk olduğu için gerekiyor.
iTunes da Wifi ile eşzamanlama açık ise iTools u açınca cihazınızı bulacaktır.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Peki neden bulmuyor o zaman? Bir şeyi eksik yapmış olabilir miyim?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
İşletim sisteminiz nedir bilmiyorum, Win 7-8-8.1-10 ise uyumluluk ayarını deneyin, yönetici ile çalıştırı deneyin. Yine çözüm olmazsa benim elimden birşey gelmez malesef :)

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Firmware indir yazıyor uygulamada. İşe yarar mı?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Telefon için güncelleme var demekki yada üzerindeki sürümü tekrar yükleyebilir, bunun çözüm olacağını da zannetmem.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kabloyla bağlamayı denedim belki olur diye. Birkaç saniye gördü ve itools bir şey indirmeye başladı. Sonra bağlantı koptu. iTunes parçaları yazıyordu herhalde. İndirdi mi bilmiyorum ama.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Driver kurulu değilse onu indirmiş olabilir, yükleme gözüküyorsa arkaplanda bitince bir uyarı mesajı vermesi lazım, vermezse en geç 30 dk sonra PC yeniden başlatıp yine deneyebilirsin.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden başlatmayı deneyeyim bi o zaman.
O da olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş