Ban yedim çözümü varmıdır ?

Sponsorlu Bağlantılar

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Ban yedim çözümü varmıdır ?
Slmlr takıldığım bi okey sitesinden bi op la tartıştığım için ban yedim İP değiştirme işe yaramıyor modemim kablosuz İP'm ''dinamik, değişken'' acaba MAC adresindenmi banladılar diye başka pc ile bağlandım oda olmadı tahminimce modemle alakalı bir ban söz konusu ama çözemedim olayı.Sizlerin yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.:bigstar:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Mac adres değiştirici programı ile Mac adresinizi değiştiriniz sorun çözülür. ancak hesabınız da banlandığından o hesapla giriş yapamazsınız

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Mac adres değiştirici programı ile Mac adresinizi değiştiriniz sorun çözülür. ancak hesabınız da banlandığından o hesapla giriş yapamazsınız

Üstad mac değiştiren program kullandım olmadı, ayrıca başka bi laptop'la bağlandım doğal olarak mac adreside değişti yinede olmadı. Ayrıca nickimi yazmadan hata veriyor zaten resimdeki gibi !

OğuzcanAbi

Üye
hesap öldü artık başak hesapla giribilirsin

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
hesap öldü artık başak hesapla giribilirsin

Bu siteye üye olmak gerekmiyor sadece oyuna girerken bir nick-şifre ve sallama bi eposta adresi yeterli oluyor. işte bende o bilgileri girecek sayfa çıkmıyor!!! resimlerde başka siteden örnek alıntı verdim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar biraz araştırma yaptım ip adresimin sonuna * koyarak engellemişler beni tahminimce 4 kere modem resetleyerek değişik ip adreslerimi kaydettim (95.70.140.172 | 95.70.142.108 | 95.70.136.41 | 95.70.140.152) fakat hep baştaki numara ''95.70.'' aynı değişmiyor ! ve sistem beni bu numaradan tanıyor, proxy yoluyla (222.77.14.56) girdiğim halde sistem benim gerçek ip adresimi görebiliyor, ne yapabilirim bunun çözümü nedir hiç bilen yokmu arkadaşlar ?

Adilx05

Adilx05

Üye
Üyeliğin ban yemiş olmasın sakın...
Veya logları sil yani cookiesleri....

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Cookies leri easycleaner, ccleaner, revounınstaller, 3 program ile sildim explorer geçmişinide sildim, ip adresi değiştirdim, mac adresi değiştirdim, modem ayarlarını sıfırladım, başka tarayıcı ile bağlandım, pc ye başka işletim sistemi kurup bağlandım, başka laptop ile modeme direk kablolu bağlandım. Modemle aklakalı bi ban sanırım birde başka modem denemek lazım.

The_Baris

Üye
Merhaba... Okey oynadıgın yer Evrensoft'a ait esOkey yazılımı kullanmakta. Bu yazılımda irc tabanlı olarak çalışıyor. Yani adminler sana karşı irc komutları kullanıyorlar. Lukenzo nickli bir admin senin ip numaranın değişmeyen kısmını AKILL'e almış. Yanii /os akill add +0 *@95.70* SALLA Komutuyla senin girişini engellemiş. O ip numarasıyla girebilmek için siteden bir admin bulman ve o akill'i kaldırman gerekiyor. tabi burda benim belirttigim +0 (zaman aşımı yok demek) yani süresiz. Fakat o +0 yazmamıssa kendiliginden açılacaktır. Bu süreyide bekleyebilirsin...
Ya da, söyledigim gibi irc tabanlı olmalarından faydalanıp, bir mirc indirebilir; mircin alt +R kombinasyonunu kullanarak editörünü açabilir, ve mircin versiyonunu VERSION [guzelokey.com] esOkey v.1.6.2 by EvrenSoft yaparsın, birde vidalia programı indirirsin, yada saglam bir proxy list bulursun vidalia yerine... proxy ile sana verecegim adrese dalarsın. Onları o banı açmaları konusunda uyarırsın. Onlar seni atarlar, sen tekrar ip degistirir, tekrar girersin, derken tekrar tekrar... Merak etme, webten girmedigin icin, mirc'te proxy ile rahatlıkla girebilirsin. mirc'ten girdiginde JAVA olmadıgı icin, sadece okey'i göremezsin. Ama insanların yazıstıgı ortak alanı rehin alırsın ve oraya kopyala yapıstır yöntemiyle, flood atarsın.Adamları seni attıklarına pişman edersin.ve banın açılır...Şimdi diyeceksinki mirc girişlerini, ve portlarını ,hatta ve hatta port kodlarini nasıl bulacağım... Bunu da ben verecem sana...
mircini açıp, versiyonu dedigim gibi yaptıktan sonra, mirc'in identini esokey, fullname'ini de esOkey yapacaksın. Nickin önemli degil. Ne istersen yapabilirsin. Portları: 7000 portu. Port kodlari: 852456a ve ip numaraları : 95.168.189.23

Yani adres satırına dedigim gibi yazacaksın

/server 95.168.189.23 7000 852456a

Fakat yukarda verdigim versionu mircine alt +R yaparak girmen gerekiyor. Aksi takdirde version korumasına takılırsın ve girişiniz engellendi üzgünüz gibi bir yazıyla karsılasırsın...

veya irc bilgim hic yok diyorsan

denetim masasına gel, ordan programları sec. Orda JAVA yı göreceksin. Java'yı tıkla. Sonra NETWORK SETTINGS... orda proxy secenegini göreceksin. Proxy numarasını ve portunu gir. Sonra tarayıcını ac. Tarayıcından, Araçlar-internet seçenekleri- bağlantılar- yerel ağ ayarlarına gel... Ordada aynı proxy numarasının yazılı olmasına dikkat et. Kendiliginden oraya yazılmamıssa, sen elle yaz. Tarayıcını KAPAT/AC sonra dal içeri...Canlarına oku.
iyi çalışmalar herkese

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol dostum banım açıldı ama verdiğin bilgiler bomba hemen deneyecem ilgilendiğin için çok teşekkürler.

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba... Okey oynadıgın yer Evrensoft'a ait esOkey yazılımı kullanmakta. Bu yazılımda irc tabanlı olarak çalışıyor. Yani adminler sana karşı irc komutları kullanıyorlar. Lukenzo nickli bir admin senin ip numaranın değişmeyen kısmını AKILL'e almış. Yanii /os akill add +0 *@95.70* SALLA Komutuyla senin girişini engellemiş. O ip numarasıyla girebilmek için siteden bir admin bulman ve o akill'i kaldırman gerekiyor. tabi burda benim belirttigim +0 (zaman aşımı yok demek) yani süresiz. Fakat o +0 yazmamıssa kendiliginden açılacaktır. Bu süreyide bekleyebilirsin...
Ya da, söyledigim gibi irc tabanlı olmalarından faydalanıp, bir mirc indirebilir; mircin alt +R kombinasyonunu kullanarak editörünü açabilir, ve mircin versiyonunu VERSION [guzelokey.com] esOkey v.1.6.2 by EvrenSoft yaparsın, birde vidalia programı indirirsin, yada saglam bir proxy list bulursun vidalia yerine... proxy ile sana verecegim adrese dalarsın. Onları o banı açmaları konusunda uyarırsın. Onlar seni atarlar, sen tekrar ip degistirir, tekrar girersin, derken tekrar tekrar... Merak etme, webten girmedigin icin, mirc'te proxy ile rahatlıkla girebilirsin. mirc'ten girdiginde JAVA olmadıgı icin, sadece okey'i göremezsin. Ama insanların yazıstıgı ortak alanı rehin alırsın ve oraya kopyala yapıstır yöntemiyle, flood atarsın.Adamları seni attıklarına pişman edersin.ve banın açılır...Şimdi diyeceksinki mirc girişlerini, ve portlarını ,hatta ve hatta port kodlarini nasıl bulacağım... Bunu da ben verecem sana...
mircini açıp, versiyonu dedigim gibi yaptıktan sonra, mirc'in identini esokey, fullname'ini de esOkey yapacaksın. Nickin önemli degil. Ne istersen yapabilirsin. Portları: 7000 portu. Port kodlari: 852456a ve ip numaraları : 95.168.189.23

Yani adres satırına dedigim gibi yazacaksın

/server 95.168.189.23 7000 852456a

Fakat yukarda verdigim versionu mircine alt +R yaparak girmen gerekiyor. Aksi takdirde version korumasına takılırsın ve girişiniz engellendi üzgünüz gibi bir yazıyla karsılasırsın...

veya irc bilgim hic yok diyorsan

denetim masasına gel, ordan programları sec. Orda JAVA yı göreceksin. Java'yı tıkla. Sonra NETWORK SETTINGS... orda proxy secenegini göreceksin. Proxy numarasını ve portunu gir. Sonra tarayıcını ac. Tarayıcından, Araçlar-internet seçenekleri- bağlantılar- yerel ağ ayarlarına gel... Ordada aynı proxy numarasının yazılı olmasına dikkat et. Kendiliginden oraya yazılmamıssa, sen elle yaz. Tarayıcını KAPAT/AC sonra dal içeri...Canlarına oku.
iyi çalışmalar herkese

Dostum bu dediklerinle biraz uğraştım ama yapamadım hiç bilgim olmayan konular, acaba resimli bir anlartım yapman mümkünmü ? teşekkürler.

mığto1

mığto1

Üye
o hesabı boşver zaten banlanan hesap kendiliğinden ölüyor bütü puanlaar gidiyor

_enqin_

_enqin_

Üye
arkadaşım tor kullan :D

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi