E72 Mail Sorunu...!!

Sponsorlu Bağlantılar

seronet

seronet

Üye
    Konu Sahibi
E72 Mail Sorunu...!!
Merhaba arkadaşlar,
İyimi ettim bilmiyorum ama E63 telefonumun yerine E72 aldım ilk bakışta çok daha iyi görünen cihazla ilgili sorunlarım var. Eski cihazımı mail kullanımı için almıştım ve çok kullanışlıydı fakat E72 içinde gelen mail programı iğrenç ötesi ve sorunlu, eklediğim mailler gelmiyor, bağlanmıyor bir türlü mailleri çalıştıramadım Nokia Mail yüklemek istediğimde ise zaten kurulu hatası alıyorum ve sık sık bağlan mesajları çıkıyor. KVK serviste firmware yüklemesi yaptırdım fakat değişen birşey olmadı hala hotmail,gmail ve pop3 adreslerimi ekleyemiyorum tuhaf birşey var sadece oviden mail almıştım onu yükledi. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. :hmmm

ledzeppelin

Üye
Ayni sorunu ben de yasadim, amerikada yasiyorum telefonu da buradan aldim ve buradaki nokia musteri destek servisi de cok kotu, sorunu cozemediler. Ayni sekilde firmware yukseltin dediler.
Ben kendim cozdum ama :)
mail.nokia.com a girip, email adreslerinizi ekleyin. Sonra telefondaki mail uygulamasindan,mail adreslerinizi ve sifrelerinizi girin, telefon mail.nokia.com ile iletisime gecip posta kutusu ayarlarini oradan aliyor ve mail alip gonderme islemleri mail.nokia.com uzerinden yapiliyor.

Bu sekilde telefona 10 adet mail adresi ekleyebiliyorsunuz.

seronet

seronet

Üye
    Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler, günlerdir deniyordum ama olmuyordu dün bi kez daha denedim ve çok gariptir şuan sorunsuz çalışıyor Kendi kendine nasıl düzeldi anlamadım eklediğim anda Nokiadan tüm hesaplarımı çekti ve sorunsuz çalıştı.

murat3702

murat3702

Üye
wifi ile bağlanıp alamıyorsun ama, buda kontörden yemesi demek

kerbalayıunutma

Üye
Ayni sorunu ben de yasadim, amerikada yasiyorum telefonu da buradan aldim ve buradaki nokia musteri destek servisi de cok kotu, sorunu cozemediler. Ayni sekilde firmware yukseltin dediler.
Ben kendim cozdum ama :)
mail.nokia.com a girip, email adreslerinizi ekleyin. Sonra telefondaki mail uygulamasindan,mail adreslerinizi ve inizi girin, telefon mail.nokia.com ile iletisime gecip posta kutusu ayarlarini oradan aliyor ve mail alip gonderme islemleri mail.nokia.com uzerinden yapiliyor.

Bu sekilde telefona 10 adet mail adresi ekleyebiliyorsunuz.

burada şirket e-postalarına değinmemişsiniz.pop3 şirket epostalarını alamıyorum,söylediğnizi gibi mail.nokia.com'a ekledim,ama yine postaları çekmedi outllooktaki,yani şirket serverındaki postaları.Telefonun otomatik atadığı portları gelen ve giden sunucular için outloktaki gibi 110 ve 587 yaptım ama yine olmadı.Acil cevap bekliyorum arkadaşlar,saygılarımla