Oraya içimi dökecem : ))
Anıl Umut Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: kimin linkiydi? Genişletmek için tıkla ... BEnim bile yetkim yok o sayfayı görmeye..Bilemiyorum valla
Nadir' Alıntı: kimin linkiydi? Genişletmek için tıkla ... BEnim bile yetkim yok o sayfayı görmeye..Bilemiyorum valla
Anıl Umut Emekli Yönetici Her neyse,fazla eşelemeye gerek yok diye düşünüyorum burada.İlgilenirler elbet.
' KalendeR ' Üye Kesin Ata bu, üstüne atim de damlasın şuraya Yönetime taşıyın burda olmaz arkadaşlar
Mehmet Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: neden yazardan çok nerden buldu ki ? bu soraya cevap bulmak lazım Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum cevabı
sonyerolsson' Alıntı: neden yazardan çok nerden buldu ki ? bu soraya cevap bulmak lazım Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum cevabı
Aksi Üye oyy cok saol abım ıyı geldı :P bırazdan kardesımı sınava götürcem de uyumadım hıc kalkamam dıye
Mehmet Emekli Yönetici Hmm anladım güzel taktik 10 numero işi şansa bırakmıyosun yani kardeşine başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin
Hmm anladım güzel taktik 10 numero işi şansa bırakmıyosun yani kardeşine başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin