Sevgiline Mektup Yaz Süper Bişey

Sponsorlu Bağlantılar

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
Sevgiline Mektup Yaz Süper Bişey
:ehe

Arkadaşlar Cıkan Mektup'u Yazarsanız Buraya İyi Olur :D

Gülelim Biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR, Lacrymosa, Ediz Yiğit ve 1 kişi daha

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Örnek mektup;
Boşluklar yerine 'xxx'ifadesi kullanılmıştır

Canım Sevgilim xxx;
Bu mektubu sana xxx dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz xxx şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin xxx lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. xxx yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin xxx. günü.Sana xxx diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana xxx demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

xxx; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün xxx almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün xxx gün olmuş ve ben o xxx i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için xxx bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; xxx xxx

Eğlenceli bir şeymiş bu ya,teşekkürler

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
Rica Ederim :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:D:D

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
Herkez Bunu Denemeli :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Beni terk ettiğin gün xxx almıştım sonra onu yedim :ehe Orayı uygun kelimelerle doldurunca çok komik şeyler çıkıyor :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana "vuramaaadııı , vuraaaamadııııı" demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
:ehe

Yağmur

Üye
Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 50 gün olmuş ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma.

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
:kop::kop:

Utku

Utku

Üye
Canım Sevgilim merve;
Bu mektubu sana istanbul dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz nas war şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aşkım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 20 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana it diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana mal demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Tutku; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün patates kızartması almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o patates kızartması i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için dünyayı bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; allah belanı versin merve

● aLuvi ●

Üye
Hmm bana saçma geldi farklı farklı şeyler çıkacağını zannetmiştimde hepsi aynı çıktı
Araştırmışsın bulmuşsun bizimle paylaşmışsım emeğine sağlık ..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Canım Sevgilim kibariye;
Bu mektubu sana birahane dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz bir ihtimal daha var şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin ay lav yu lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 32 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 31. günü.Sana kopek diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana geri zekali demiştin.Ama arkasından gelen reçel

kibariye; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün manti almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 31 gün olmuş ve ben o manti i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kontorlerimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; bitti kibariye

nihahahhh :kop:

crazyjack

crazyjack

Üye
ya arkadaşlar off demin yanımda yalçınlar vardı sonra tugay bu konuyu gösterdi gir bakalım ne çıkıcak falan dedi bende tamam dedim girdim derken işte linke tıkladım soruları cevapladıktan sonra yalçın bana hiç okumadan gönderemezsin dedi bende gönderirim falan dedim bu manyaklar beni gaza getirdi sonra bi baktım benim fındık tarlası msnde açık al dedim bunu sabahtan beri yazıyorum dedim sonra buda ayy canım ya falan dedi ve sonra mektubumu kabul etti 10 dk sonra okumuş bana telfn ettı daha yoksun benim için bittin falan dedi ama ben ne yazdığımı bilmediğimden onada ne yazıyordu diye soramadım mektubun oldugu pencereyıde kapadım ya off şimdi yanımda yalçınlar yarılıolar tugay zahide için toplanıp dalalım diyo ne yapmamızı önerirsiniz

OğuzcanAbi

Üye
Canım Sevgilim xxxxxxxxxx;
Bu mektubu sana xxxxxxxxxxxxxx dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz gerizekalı şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin mal lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 15 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 41. günü.Sana gerizekalı diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana aşkımmmmmmmm demiştin.Ama arkasından gelen reçel

xxxxxxxxxx; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kadınbudu almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o kadınbudu i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için günahımı bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; uyuz xxxxxxxxxx

anemik

anemik

Üye
:d::d: bu nedir ya :D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar off demin yanımda yalçınlar vardı sonra tugay bu konuyu gösterdi gir bakalım ne çıkıcak falan dedi bende tamam dedim girdim derken işte linke tıkladım soruları cevapladıktan sonra yalçın bana hiç okumadan gönderemezsin dedi bende gönderirim falan dedim bu manyaklar beni gaza getirdi sonra bi baktım benim fındık tarlası msnde açık al dedim bunu sabahtan beri yazıyorum dedim sonra buda ayy canım ya falan dedi ve sonra mektubumu kabul etti 10 dk sonra okumuş bana telfn ettı daha yoksun benim için bittin falan dedi ama ben ne yazdığımı bilmediğimden onada ne yazıyordu diye soramadım mektubun oldugu pencereyıde kapadım ya off şimdi yanımda yalçınlar yarılıolar tugay zahide için toplanıp dalalım diyo ne yapmamızı önerirsiniz

Bence dövmelisiniz, yüz verme bu kadar ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adam lazım mı ?
Bir taksiye atlar gelirim ...
Zaten bu kız milletinden bıktım, deşarj olmuş olurum ...

Üst Alt