Sevgiline Mektup Yaz Süper Bişey

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam, bugün bizim öğretmeni dövecegiz onu bitirelim hemen gelirim ...
Emanet var demi :hmmm

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:d::d: süper bişey

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
Bence dövmelisiniz, yüz verme bu kadar ...

Adam lazım mı ?
Bir taksiye atlar gelirim ...
Zaten bu kız milletinden bıktım, deşarj olmuş olurum ...

Gel istersen yarın için planlıyorz

Tamam, bugün bizim öğretmeni dövecegiz onu bitirelim hemen gelirim ...
Emanet var demi :hmmm

Konuma Boş boş gereksiz mesaj atmayınız.
Konuy'la Alakalı mesajlar Yazınız Yazıcaksanız.
Konuşmak için Uygun Yerlere İleri Marşş:bye2:

rapman

rapman

Üye
Bu mektubu sana tuvaletten dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz şiki şiki baba şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin kabak çiçeğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 136 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 44. günü.Sana gapcık ağızlı yanşak diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana got kafalı demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

Şadıman; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün hamsiburger almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 44 gün olmuş ve ben o hamsiburger i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için midemi karaciğerimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; seni seviyorum uleyn Şadımaaannn benim olacaksın ! Şadıman

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bunun müdüre yazılan mazeret versiyonu da varsa öğrenci arkadaşların çok işine yarar :d:

ism@il 54

ism@il 54

Üye
güzelmiş :)

Perfect!

Üye
Canım Sevgilim dsad;
Bu mektubu sana dsad dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz dsadsa şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin dsadsa lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. dsadsad yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin sadsadd. günü.Sana sadsa diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana dsadasd demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

dsad; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün dsad almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün sadsadd gün olmuş ve ben o dsad i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için asdasd bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; sadasd dsad
:ehe

konyarapp

Üye
:d:D güzel valla beğendim teşekkürler arkadaşım diecem ama cezalısın :S

matt.yamato

matt.yamato

Üye
Canım Sevgilim esra;
Bu mektubu sana tuvasas dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz nikah masası şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin canım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 19 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana değersiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ıskaladı demiştin.Ama arkasından gelen reçel

esra; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün patates almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o patates i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için herseyi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni seviyorum esra

HaykoCepkin35

HaykoCepkin35

Üye
Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 38. günü.Sana De get lan gavurun tohumu diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Karavanaa ! demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Ayşe; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Çiğ köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 38 gün olmuş ve ben o Çiğ köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Canımı bile feda edeceğimi unutma.

xD xD xD

de get lan gavurun tohumu xD

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
:kop:
yaptım ama yayınlamam :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Canım Sevgilim Leyla;
Bu mektubu sana Mersin den yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Ajdar'ın Nane nane şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Sevgilim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 47. günü.Sana Kahpe diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutturamadı demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Leyla; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Lahmacun almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 47 gün olmuş ve ben o Lahmacunu yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Hiç bir şeyi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Adamı hasta etme Leyla!

:ehe:ehe

qirL1903

qirL1903

Üye
Canım Sevgilim Emre;
Bu mektubu sana okul dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz olmuyor şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin birtanem lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 48. günü.Sana * diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana sıyırdı demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Emre; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün patates kızartması almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 48 gün olmuş ve ben o patates kızartması i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için hayatımı bile feda edeceğimi unutma.

Dafny

Dafny

Üye
haha iimiş ya :D

Üst Alt