34 bin liralık telefon faturası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
34 bin liralık telefon faturası

Bartın'da köy muhtarının kullandığı cep telefonuna 34 bin 895 lira fatura geldi.
Bartın’ın Ulus ilçesinde babasına ait cep telefonu hattını kullanan köy muhtarı, 34 bin 895 lira telefon faturası gelince kullandığı hattın kopyalandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Eseler köyü Muhtarı Nizami Yılmaz (48), 8 yıldır kullandığı babası Zeki Yılmaz’a ait cep telefonu hattını bir süre önce başka bir GSM operatörüne geçişini yaptı.

Numara taşınabilirliğinden yararlanarak başka GSM şirketine geçen fakat 4 gün sonra yine eski GSM operatörüne dönüş yapan Yılmaz, ilk fatura döneminde gelen 34 bin 895 liralık fatura ile şaşkına döndü.

Yılmaz, faturasındaki görüşme bedellerinin ayrıntısı olmadığını, 24 bin 378 liralık tutarın yurt dışı kullanım ücreti şeklinde faturaya yansıtıldığını söyledi.

Yurt dışında kimseyi aramadığını savunan Yılmaz, şöyle konuştu.

"Durumu anlattığım GSM operatörü yetkilileri, ’hattınız kopyalanarak yurt dışına arama yapılmış olabilir’ dediler. Bunun üzerine Ulus Cumhuriyet Savcılığına konunun araştırılması için suç duyurusunda bulundum. Hattımın taşıma işlemleri sırasında kopyalandığından şüpheleniyorum. Çünkü ayda en fazla 40 lira gelen cep telefonu faturası nasıl bu rakamlara ulaştı anlamadım. Şu anda 330 lira muhtarlık maaşıyla geçiniyorum. Biri asker, biri öğrenci 4 çocuğum var. Psikolojim bozuldu, ne yapacağımı bilmiyorum."

haltie

haltie

Üye
offf fena olmuş bizim başımıza gelmez umarım adamı yakar bitirir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Muhtar oğlanlardan biri 900 lü hatları aramasın sakın:D

EFECEL

EFECEL

Üye
34 milyara nereyi aramışlar bu adamlar be herhalde millete parayla konuşma hakkı satıp para kırdılar :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Muhtar koş abiii

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
Az Gelmiş Yahu Daha Yokmu ?:ehe

Yağmur

Üye
burası türkiye :ehe

'Davut

'Davut

Üye
En iyisi kontörlü hat sahibi olmak hiç olmazsa derdin olmaz...:D

OğuzcanAbi

Üye
naptınız muhtar emmi

Tuba

Tuba

Üye
Davut™;2382722' Alıntı:
En iyisi kontörlü hat sahibi olmak hiç olmazsa derdin olmaz...:D

Evet en iyisi kontorlü hat ani kontor düşüşlerini çok rahat kontrol edip hakkını arayabiliyorsun...
tabi benim başıma gelen yukarıdaki gibi değil ufak bi mebla ama sonuçta kontor düşüşü...
Benim hattımdan turkcell tanımış olduğu üccretsiz kampanyalı servisi kullanırken 100 kontor düşmüştü...
Gün içerisinde başka hiçbir servisi kullanmadığım için çok çabuk farkına vardım...
Ve sonuçta kontor iadesi yapıldı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt