3gs cpu arttırıcı bir nevi overlock var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
3gs cpu arttırıcı bir nevi overlock var mı?
Arkadaslar gecenlerde telefonuma jb yaptım ama telefon sanki yavasladı gibi msj da biras kendini belli ediyor. Tıklamalarda felan bu yuzden bilen arkadaslar varsa cydia dan nasıl hızlandırabilirim bunu yada var mı bildiginiz bir cpu hızlandırıcı cevaplarınızı bekliyorum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cup hızlandırı yollar var ama tavsiye etmem ısınma ve batarya sounun olcak zaten işlemci daha hizlı calışma gibi bir durum olsaydı inan apple dusunurdu ama demmki en iyi şartlarda calışma sekli bu

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
hmm neyse sagol kardesim yaa yok symbian da vardı ama dedim belki bunda da vardır.. :)

Lacoste

Lacoste

Üye
3Gs nin iişlemcisi etmiyormu? :D

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
=))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiç duymadım açıkçası bulursan burda söyle..:hmmm

kemal21

kemal21

Üye
Evet var denemiştimde ama cihazda pek performans artısı olmadı aşırı ısınma ve bataryanın çok hızlı bitmesi de cabası idi hatta
Bır sistem dosyasiyla oymamıştım overclock için ama sonra dosyayı orjinal haline getirince telefon düzelmedi restore yapmak zorunda kaldım tavsiye etmiyorum

hayvan

hayvan

Üye
ben iphone 3g için yapmıştım.igo çalışırken kitleniyordu.yükledikten sonra igo çalışırken bile boşta 30 mb ram kaldı.ama pili bir günde bitiyordu cydia dan yükleyebiliyorsun. ama 3gs de çalışır mı bilemem

kuwaie

kuwaie

Üye
ben iphone 3g için yapmıştım.igo çalışırken kitleniyordu.yükledikten sonra igo çalışırken bile boşta 30 mb ram kaldı.ama pili bir günde bitiyordu cydia dan yükleyebiliyorsun. ama 3gs de çalışır mı bilemem

Dostum kusura bakma ama nick ile resmine bittim :D

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
=) ya sistem dosyalarından kimisini siliyorsun yaramayanları ama sonrası ne oluyor hic bilmiyorum..

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
baktım ama bu cihazı tamamen hızlandırmıyor gibi adından da anlaşılıyor şayet böyle bir program olsa coktan sanal alemde ve iphone forumlarında sükse yapmıştı bile. teşekkürler.

Üst Alt