Selamün Aleykümm... :pro: :pro: :pro: aleyküm selam yasminoz hoş geldin
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Selamün Aleykümm... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam yasminoz hoş geldin
Yasminozz Üye hoşbulduk...nasılsınız... gececilerin kralını bi yönetici söylesin...bu konuya en çok kim msj atmışsa kralı da odur herhalde...
hoşbulduk...nasılsınız... gececilerin kralını bi yönetici söylesin...bu konuya en çok kim msj atmışsa kralı da odur herhalde...
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...nasılsınız... gececilerin kralını bi yönetici söylesin...bu konuya en çok kim msj atmışsa kralı da odur herhalde... Genişletmek için tıkla ... sagolasın çok şükür iyiyiz biz sende iyisindir inş
yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...nasılsınız... gececilerin kralını bi yönetici söylesin...bu konuya en çok kim msj atmışsa kralı da odur herhalde... Genişletmek için tıkla ... sagolasın çok şükür iyiyiz biz sende iyisindir inş
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: selam Herkese cümleten iyisiniz inş..... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam rumman arkadaş hoş geldin çk şükür iyiyiz sen nasılsın
RUMMAN' Alıntı: selam Herkese cümleten iyisiniz inş..... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam rumman arkadaş hoş geldin çk şükür iyiyiz sen nasılsın
Tuba Üye İntifada' Alıntı: aleyküm selam rumman arkadaş hoş geldin çk şükür iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Levent Allah iyilik versin...çok şükür iyiyim bende... yasminoz' Alıntı: bende iyiyim çok şükür...çekirdek yiyiyorum... Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Yasminoz...
İntifada' Alıntı: aleyküm selam rumman arkadaş hoş geldin çk şükür iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Levent Allah iyilik versin...çok şükür iyiyim bende... yasminoz' Alıntı: bende iyiyim çok şükür...çekirdek yiyiyorum... Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Yasminoz...
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Sağolasın Levent Allah iyilik versin...çok şükür iyiyim bende... Afiyet olsun Yasminoz... Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Rumman --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: bende iyiyim çok şükür...çekirdek yiyiyorum... Genişletmek için tıkla ... daim olsun Yasminoz bize yokmu çekirdik
RUMMAN' Alıntı: Sağolasın Levent Allah iyilik versin...çok şükür iyiyim bende... Afiyet olsun Yasminoz... Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Rumman --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: bende iyiyim çok şükür...çekirdek yiyiyorum... Genişletmek için tıkla ... daim olsun Yasminoz bize yokmu çekirdik
SULTAN 26 Üye yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...nasılsınız... gececilerin kralını bi yönetici söylesin...bu konuya en çok kim msj atmışsa kralı da odur herhalde... Genişletmek için tıkla ... evet bencede selam bu arada
yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...nasılsınız... gececilerin kralını bi yönetici söylesin...bu konuya en çok kim msj atmışsa kralı da odur herhalde... Genişletmek için tıkla ... evet bencede selam bu arada
tragedie Emekli Yönetici hoş geldin halitcim havalar nasıl istanbul bugün kopmuş galiba tvde gösterdi bizim burada yağmadı ama serin ve kapalı bir hava vardı
hoş geldin halitcim havalar nasıl istanbul bugün kopmuş galiba tvde gösterdi bizim burada yağmadı ama serin ve kapalı bir hava vardı
haltie Üye iyidir yasminöz sen nasılsın levent sağol kardeşim valla yağmadıda havada bir bulut vardı sorma sanarsın aralık ayı
iyidir yasminöz sen nasılsın levent sağol kardeşim valla yağmadıda havada bir bulut vardı sorma sanarsın aralık ayı
Tuba Üye İntifada' Alıntı: Daim olsun Rumman --------------- Ekleme --------------- daim olsun Yasminoz bize yokmu çekirdik Genişletmek için tıkla ... aaaa olmazmı buyrun arkadaşlar haltie' Alıntı: bende geldim selamlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Halit ...Nasılsın ?
İntifada' Alıntı: Daim olsun Rumman --------------- Ekleme --------------- daim olsun Yasminoz bize yokmu çekirdik Genişletmek için tıkla ... aaaa olmazmı buyrun arkadaşlar haltie' Alıntı: bende geldim selamlar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Halit ...Nasılsın ?
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: aaaa olmazmı buyrun arkadaşlar Hoş geldin Halit ...Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Rumman helal olsun önce hangisinden yesem acaba karar veremedim
RUMMAN' Alıntı: aaaa olmazmı buyrun arkadaşlar Hoş geldin Halit ...Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Rumman helal olsun önce hangisinden yesem acaba karar veremedim
Yasminozz Üye afedersin levent görmedim yazdığını... bende iyiyim saoll halte... it.da yağmur çoktu yine bugün evet...ama akşama doğru kesildi...şimdi ii hava...bahar gibi serin serin...
afedersin levent görmedim yazdığını... bende iyiyim saoll halte... it.da yağmur çoktu yine bugün evet...ama akşama doğru kesildi...şimdi ii hava...bahar gibi serin serin...
Tuba Üye İntifada' Alıntı: Rumman helal olsun önce hangisinden yesem acaba karar veremedim Genişletmek için tıkla ... Hangisinden istersen artık
İntifada' Alıntı: Rumman helal olsun önce hangisinden yesem acaba karar veremedim Genişletmek için tıkla ... Hangisinden istersen artık
tragedie Emekli Yönetici Kabak çekirdeğinden Başlıyorum ben aslında seviyorum böyle havaları sonbahar çok iyi ne terliyorsun ne üşüyorsun
Kabak çekirdeğinden Başlıyorum ben aslında seviyorum böyle havaları sonbahar çok iyi ne terliyorsun ne üşüyorsun