Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nerdeyse 3 saatten fazla zamandır izliyorum osman paşa bir başka türkçeyi onun gibi her kelimesine ayrı bir anlam katarak konuşanını görmedim

Osman Pamukoğlu mu konuşuyor tv'de?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
siyasi kişilik olarak burada pek dile getirilmiyor.kendisi askeri başarıları ile insanlar tarafından taktir edilen bir komutanımızdır

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:d :d :d

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
dondurma almıştım buzlukta kalmış elimi uzattım elim yapıştı fırına atsam çözülürmü :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bi ara edward die biri vardı foruma yazıyodu senin bu sorun da onunkileri hatırlattı bana nedense...:ehe:ehe:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bi ara edward die biri vardı foruma yazıyodu senin bu sorun da onunkileri hatırlattı bana nedense...:ehe:ehe:ehe

edwardmı tanışmadım kendisi ile ya erimesin diye derin dondurucuya koydum canım çekti buz tutmuş normalde çözülmesi uzun sürer hemde çözüldüğü zaman kıvamıda bozulucak hep ne yapsam böyle içinden çıkılmaz durumlar içinde buluyorum kendimi hep problem hep problem :vur

Yasminozz

Yasminozz

Üye
dedesi hep tükürüyomuş buna öyle hikayeler yazardı... :D :D :D :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sonuca gelirsek tanımamış olduğum için memnunmu olmalıyım pişmanmı :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
pişman... :ehe :ehe :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvalllah o zaman :d: dün gece erken uyudum bu gece hiç uykum yok sabah 9 gibi işe gidicem :( artık yarın ayakta uyurum heralde

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:D :D

bnm uykum geldi vallaa şimdi...kaçmadan yatiym bari...ii geceler levent...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
iyi geceler yasminoz kal saglıcaklan

Aziz™

Üye
Ben buralardayım yahu, genel okuyucu diyelim. :)

Ara ara pm atan oluyor tabi hatırlayıp. :bigstar:

valla kardeşim eskileri görmek her zaman sevindiriyor beni ama pek takılmadığınız için ve sadece uzaktan olanları seyretmeyi tercih ettiğiniz için tanışamadık yoksa hergün sorarım seni..:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;2373445' Alıntı:
valla kardeşim eskileri görmek her zaman sevindiriyor beni ama pek takılmadığınız için ve sadece uzaktan olanları seyretmeyi tercih ettiğiniz için tanışamadık yoksa hergün sorarım seni..:)

Kısa bir zaman sonra tanışırız, hele şu Türkiye turunu sağ sağlim bir atlatalım ondan sonra buralardayım zaten. :)

Aziz™

Üye
Allah yolunuzu açık etsin kardeşim.:)
sağ ve selametle dönersiniz inşallah..:)
hep gecemi konuşacaklar birazda biz konuşalım yahu:ehe

SULTAN 26

SULTAN 26

Üye
iyi geceler gececiler
en kral gececi kim

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Selamün Aleykümm... :pro: :pro: :pro:

Üst Alt