Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet kestim...Aleyküm Selam...nasılsın levent... ? (bu arada direk levent dedim ama yaş kaçtı ?? ) bi parantez daha (levent olan sendin di mi)
tragedie
Emekli Yönetici
savol yasminoz iyiyim çok şükür Yaş 26 yolun yarısı eder dante gibi ortasındayım ömrüm
evet levent olan bendim sende iyisindir inş
Yasminozz
Üye
iyiyim çok şükür...yaa gerçekten hafızam kötü..bi de ben genelde normalde de isimlere pek bakmıyorum avatarlara bakıyorum ondan da pek aklımda kalmıyo bişi...göz aşinalığından tanıyorum daha çok...ne biliym işte ismin baş harfi kullanılan avatar fln..bi de pek sık girmediğim için maxi ye unutuyorum...bnm böyle dönem dönem işte...
Love Prince
Üye
haltie
Üye
bende damladım kurdelayı kesebiliriz
tragedie
Emekli Yönetici
bu konudan muzdarip olan tek kişi sen değilsin yani benzer bir konuda benimde zaafım var gittiğim yerleri unuturum bende ne kadar içimden ulan bu sefer burayı unutmucam desemde yinede unutuyorum
hoşbulduk sen nasılsın sorma sen çıktın 15 dk sonra bir yağdı inanamazsın
Yasminozz
Üye
iyiyim bende saoll...uykum sıfır yine yaaa.. o kdr hızlı mı geldi yağmur... burda da yağdı bayaa ama 4 e kdr fln...sonrasını bilmiyorum uyumuşum... okulları tatil ettiklerine göre baya yağmış herhalde...
ama işin ilginç yanı herkes okula gittikten sonra tatil edilmiş... hey Allah ımmm...güzel yurdumun güzel insanları...
haltie
Üye
belki adam 5.sınıf ikinci öğretim okuyor onu kazanmış
levent röntgeni inceledim durumun kötü o amblem orda durmaya devam ederse çok rahatsız olursun hem fiziksel hem ruhsal
tragedie
Emekli Yönetici
kardeşim bugüb doktora gittim röntgen çekildim bu şekilde çıktı doktor şok oldu gs liymiş heralde