N97-4(mini) RM-555 v11.0.045 HACK

Sponsorlu Bağlantılar

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşim sağol:oke:

ferman_

Üye
slm öncelikle burada zamanını ayırıp arkadaşlara yardım etmekle vakit geçiren tüm dostlarıma teşekkürler ediyorum.benim yardım isteğim şu navifirmde variants yazan bölümde (0591947) var bana 0592247 lazım ama bulamıyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim.telefonu mutlaka hecklemeliyim.

fatih82

fatih82

Üye
alıcam yakında n97 miniyi bakalım o zaman deneriz hackleniyomu hacklen miyormu

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
slm öncelikle burada zamanını ayırıp arkadaşlara yardım etmekle vakit geçiren tüm dostlarıma teşekkürler ediyorum.benim yardım isteğim şu navifirmde variants yazan bölümde (0591947) var bana 0592247 lazım ama bulamıyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim.telefonu mutlaka hecklemeliyim.
senini telefonunu coduna gelmemiştir belki ondandır

integral_b

Üye
senini telefonunu coduna gelmemiştir belki ondandır
sayın hocam benim noka 97 miniyi hackledim ancak
kendi kendine reset atıyor bazen hackledikten sonra format attım ancak rompatacher uygulaması silindi tekrar hackledim yine kendi kendine reset atıyor acaba ne yapmam lazım lutfen yardım edin

fatih82

fatih82

Üye
reset n97lerin genel sorunu sadece hack pathlerini aktif et

integral_b

Üye
reset n97lerin genel sorunu sadece hack pathlerini aktif et
nasıl yapcam onu hocam

--------------- Ekleme ---------------

sayın hocam benim noka 97 miniyi hackledim ancak
kendi kendine reset atıyor bazen hackledikten sonra format attım ancak rompatacher uygulaması silindi tekrar hackledim yine kendi kendine reset atıyor acaba ne yapmam lazım lutfen yardım edin

Ayrıca hocam şimdi bizim tel
rm 555 ile başlıyo biz bunu nemesis prgramı ile RM 505 yapabilirmiiyiz eğer yapabilrsek nasıl

qurshot

qurshot

Üye
Phoenix ile yaptım. Verdiğiniz dosyayı RM-555 içindeki dosya ile değiştirdim.Ancak telefon hala sertifika hatası veriyor.Rom patcher da açılmıyor ayrıca.

edit:sorunu çözdüm. veridğiniz alttaki dosyadan çıkan dosyaları "Patches" klasörüne atınca rom patcher açıldı.

Tekrar teşekkürler.

hakanaras04

Üye
sağol kardeş ama navifirm'de 11.0.102 versiyonu bulamadım

efsanekomutan

Üye
hackleyemedim

fordmuro

Üye
hocam öncelikle emek verdiğin için saol.. navifirmden indirdiğimiz dosya bilinmeyen bir format içinde 8 adet dosyayıda bu yüzden göremiyorum napmam gerekiyor

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle emek verdiğin için saol.. navifirmden indirdiğimiz dosya bilinmeyen bir format içinde 8 adet dosyayıda bu yüzden göremiyorum napmam gerekiyor

tam olarak nasıl yani daha acık yazarmısın

fordmuro

Üye
1: önce navifirm den n97 mini-rm-555-11.0.045 den 8 adet firmware dosyarını indirin pc de bir yere kaydedin.( telefonunuzun rengi neyse ona göre indirin.)
2:sonra verdiğim bu linkten jaf programını(1.98.62)indirin: :8 mb lık olan dosyayı 1.dosyayı pc ye kurun.
3:sonra bu verdiğim linkten:
bu linkten indirip ve açın açtıktan sonra içindeki tüm dosyaları kopyala deyip C:\Program Files\ODEON\JAF buraya yapıştırın.
4:sonra navifirmden indirdiğiniz 8 adet dosyayı buralara kopyalayın.
C/Progam Files/Common Files/Nokia/DataPackage/Products/RM-555
C/Progam Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-555
(bunları kendiniz oluşturacaksınız).
5: ve verdiğim bu linkteki dosyayı indirip cıkarın masaüstüne ve kopyala deyip 4 üncü şıkta verdiğim yerlere yapıştırın tüm sorulara evet deyin.

6 bu linkteki programı indirip çalıştırın ve remove virtual pket driver seçeneğine basın ok deyin sonra start la başlayan seçeneğe basın şimdi jaf programı çalıştı hata gelicek tamam deyin geçin

gerisi artık flash işlemi bb5 sekmesine gelin manuel flash dead usb deyin (crt-208 seçeneğini kaldırın)sonra use ın deyin ve ordan rm-555 seçin ve telefonu kapatın flasha basın telefonun 1 kere açma tuşuna basın (basılı tutmayın).sonra flash başlayacak ve telefon hackli olacak. çok karışık anllatım ama çok kolay yapabilirsiniz.
arkadaşım emeğine sağlık.. bu navifirm den tlf rengine göre demişssin bakır rengi hangisidir acaba white biliyoz ama gamet va CB var hangisidir

qurshot

qurshot

Üye
v12 çıkmış şimdi ben bunu yazılım güncelleme ile güncellersem hack gidecek mi ?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
evet gider

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Hepsini yaptım sonunda bunu diyo ve hacklemiyor
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...