:ehe
Praetor Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Ketili bir gece, lay lay lay Bu soğuk kahvede, lay lay lay... Sabahakadar bazen günlerceeeee... Rüyalarıma girme diyeeee la lay lay... Genişletmek için tıkla ... Semih bu ne şarkı böyle
arslansem' Alıntı: Ketili bir gece, lay lay lay Bu soğuk kahvede, lay lay lay... Sabahakadar bazen günlerceeeee... Rüyalarıma girme diyeeee la lay lay... Genişletmek için tıkla ... Semih bu ne şarkı böyle
arslansem Üye Praetor' Alıntı: Semih bu ne şarkı böyle Genişletmek için tıkla ... Harbiden bu ne böyle kuru iftira ben böyle bişey yazmadım --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Semih abi ıngilizce oku Genişletmek için tıkla ... Catty
Praetor' Alıntı: Semih bu ne şarkı böyle Genişletmek için tıkla ... Harbiden bu ne böyle kuru iftira ben böyle bişey yazmadım --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Semih abi ıngilizce oku Genişletmek için tıkla ... Catty
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Mesele şimdi taa lut kavmine kadar uzanıyor nerden başlasakki anlatmaya Genişletmek için tıkla ...
Mehmet' Alıntı: Mesele şimdi taa lut kavmine kadar uzanıyor nerden başlasakki anlatmaya Genişletmek için tıkla ...