Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

'Davut

'Davut

Üye
Mehmet dedi ki Ata, profil altını Maxi Hacı yapsana. Peki dedim yaptım. Aradan 1 dakika geçmedi geldi dedi ki Ataaa, bu güzel durmadı, Hakiki, öz bilmem ne yapsana... Ben de bu yazıyı uygun gördüm. =D

Davut ben neden sevineyim yahu... Amacımız seni sevindirmek!..

Ben olayı tamamen yanılış anlamışım...:)

Çok farklı şeyler düşünmüşüm...:)

'Davut

'Davut

Üye
Sırıtmaya başladı yakında güler...:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hakiki gönüldaj... Güzelleşmiş gönüldaj... Gönderme nasıl olmuş hacı?..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şurda 3 kuruşluk keyfimiz var eşimle kavga ettik ayrılma noktasına geldik kimseye surat yaptıkmı oğlum havale geçirdi hastaneye zor yetiştirdik okullar kapanınca ameliyat olcak birinin kalbinı kırdıkmı işle ilgili bi sürü sorun oldu milyarlarca zarar oldu kimseye yansıttıkmı kimin özel sorunu varsa özelinde bıraksın buraya getirmesin insanların keyfini kaçırmaya kimşenin hakkı yok

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
turizm firmaLarının çakması oLur da firma ismi önüne güççüüg bi Öz koyarLar ya hani :kop2::kop2:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Şurda 3 kuruşluk keyfimiz var eşimle kavga ettik ayrılma noktasına geldik kimseye surat yaptıkmı oğlum havale geçirdi hastaneye zor yetiştirdik okullar kapanınca ameliyat olcak birinin kalbinı kırdıkmı işle ilgili bi sürü sorun oldu milyarlarca zarar oldu kimseye yansıttıkmı kimin özel sorunu varsa özelinde bıraksın buraya getirmesin insanların keyfini kaçırmaya kimşenin hakkı yok

yüüürrüüüü Büyüksün Babacaaan çok büyüksün .. :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

'Davut

'Davut

Üye
Doğru söylüyorsun Mehmet abi... Hepsi içinde ayrı ayrı geçmiş olsun diyorum...

Bugünüm çok kötüydü benim...Gülmek, Eğlenmek için bu konuyu bakıyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol Davutcuğum aynen eğlenceye devam:d::d:

arslansem

arslansem

Üye
S.A. :pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hepsi için geçmiş olsun diyorum öz hacı...

Işi eve getirmeyeceksin, evi işe götürmeyeceksin. Yapamıyorsan ya eve gitmeyeceksin ya da işe gelmeyeceksin...

Bir konu açmıştım, özel hayatı foruma bulaştırmak adı altında, onu hatırladım şimdi. Herkesin, benim de, çok büyük sorunu olabiliyor... Burada huzurlu bir ortamda eğlenmek için varız...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
SAnada Semih :ehe

sabah işiniz için , akşam eşiniz için traş oLun :d::d:

'Davut

'Davut

Üye
Ortaya konu atim ben...:ehe
3-4 gündür 30 yaşlarında adamlar- kadınlar Abi diyor bana 3-4 kere oldu bu karşılaştığım 100lerçe kişi arasında oldu tabikide...:d:

Diyecem bir gün sizden en az 10 yaş küçüğüm benim size demem lazım....:d::d:

Kaç gösteriyorum yahu...:d: 40 mı..?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şen 17 18 gösteriyonda sana bakanların gözlükleri kaç gösteriyo o muamma:kop:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay1: :halay2:

arslansem

arslansem

Üye
Kimse yemiyor artık :ağlarım:

'Davut

'Davut

Üye
:d::d:

Neyseki amca dayı demiyorlar...:d: Gözlükte yoktu gözlerinde...Gözlük takmanın zamanı gelmiş...:d:

--------------- Ekleme ---------------

Farkındaysanız herkes ayrı telden çalıyor...:d::d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Senin hacı saatte 3 basıyor. Wuhuuuuu!.. Beğenmene sevindim. Varsa başka bir şey söyle... Hakiki öz yapalım falan dersen hiç sorun değil!

Üst Alt