telefon alcam hangisini önerirsiniz(nokia)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arven_005

arven_005

Üye
    Konu Sahibi
telefon alcam hangisini önerirsiniz(nokia)
arkadaşlar konuyu yanlış yere açmıyorumdur umarım telefonum n80'di sinirlenip kırdım 750-1000 lira arasında önerebileceğiniz tel...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
fiyat aralıgın çok iyi çok seçenegin çok olur.
Ama bence N900 al her yönden baba telefon.Şuanda piyasada ondan iyi multimedya devi yok.Araştırabilrsin.
Bizim Adminde (Ozan da) onu kullanıyor iphone vardı ondan N900 geçince çok rahatladım dedi.
N8 iyi ancak işlemci kafamda soru işareti yapıyor 650 mhz işlemci bence yavaş gibi.Tabi belli olmaz symbian 3 kullandıgı için belki işlemci harcaması düşüktür.Zaten N8 türkiyeye eylül gibi gelse zor ama fiyatı 1400den aşagı olmaz gibi geliyor bana.

Bunun haricinde dogruyu söylemek gerekirse hiç bir telefon hoşuma gitmiyor.
İphone oyunlar için güzel ancak çok sıkınıtlı daha bluetootla mp3 gönderip almıyor oynatmıyor illa itunes kullanman gerekiyor.
X6 ise 5800ın ekranı ve şekli degiştirilmiş hali.
N97 ve N97mini kesinlikle tavsiye etmem.Yavaş telefonlar
Şu ara telefon almak için iyi bir zaman degil, yerinde olsam beklerim...

KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
dokunmatik almayo düşünürsen X6 al derim

arven_005

arven_005

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için teşekkürler n900 fiyatı ne kadar??

Lacoste

Lacoste

Üye
düz bakıyorsan n86 derim gayet iyi bnce ama n900 daha iyi

futbol123

futbol123

Üye
bnce nokia x6 almalısın

gemini1

Üye
nasil bir telefon istedigine bagli dokunmatik mi olacak fiyat araligin ne olacak bunlar cok onemli dokunmatikler iphone 3gs iyi ama iphone istiyorsan bekleyebilirsin yeni modeli aciklayacaklar.sony x10 htc nin yeni modelleri ve nokia istiyorsan orta fiyatta 5800 ve 6700 en telefon bunlar benim tavsiyem nokia x6 da problemler vardi yazilimla cozulup cozulmedigini bilemiyorum su an.iphone un avantaji bir cok yazilim ve programlar var telefonda kullanabilecegin

WitchKing

Üye
5800 - x6 yada samsung da güzel nokia ya bağlı kalma derim..

godsmack06

Üye
bana sorarsan n86 derim arkadaşım.. çılgınalışveriş sitesinde havale ile 795 tl peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyorlar ayrıca kargo ücretide yok ayrıca siteye güvenebilirsin

Revengeful

Emekli Yönetici
n900

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence ya N8 i bekle yada N900 al.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
x6 al derim harika bir telefon :oke:

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
Ya 5800 Bnce Sana Göre Standart Yani onu al bnce hmde ucuz

Why Always Me

Why Always Me

Üye
5800 alcaksan hiç telefon alma bence biraz daha bekle modeller artacaktır ama x6 tavsiye ederim..

333fatih333

Üye
5320xm al

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
bence N-8 al YENİ VE SÜPER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt