hayırlı olsun arkadaşım.msn e girmek için avea internet ayarlarını yap ve mesajlardan messenger a bağlanMerhaba arkadaslar TeL. bugun aLdım suan sarzda sabırsızlıkla kurcalamayı bekliyorum) avea kullanıyorum ve msn acmayı düşünüyorum kullanan oneren onermeyen deneyen arkadaslarımın fikirlerini ozellikle bekliyorum Şimdiden herkeze ÇOOK tesekkürler..

dostum 6303 classic de messenger orjinal var ve arka planda sorunsuz çalışıyor.eğer cihazında orjinal yüklü gelmediyse arka planda hiçbir msn çalışmaz.cihazın s60 olsa her program çalışırdı.beyler bu live emssenger sanırım 5130 a ait olanını ndridim henüz denemedim arka plandamı çalışıyor bu meret? bana şöyle media player gibi arka planda çalışanı lazım..çünkü girdim msn ye s40 elim olmaısna rağmen uygulama için zart zurt açık olan programları kapatın dedi sms ve media player ı sonlardırdım öyle girdi fakat msn ime giriş yapmadım sizde arka plandamı çalışıyor? 5130 sahibi arkada arka planda demişti ama emin değilim..
peki dostum aklıma bişi takıldı oxycube ile telefonun hafızasına yüklesem olurmu acaba? senin telefonda s40v5 yada v6 olması gerekti bana msn sini oxycube ile alıp upload edermisin? örneğin telefonumda opera mini 4.2 var istesem nescube ile 5.0 diye değiştirebilirim.. yani demek istediğim o ki programı bana upload edip oxy cube da hangi dosyanın içinde olduğunu söylersen olurmu?hayırlı olsun arkadaşım.msn e girmek için avea internet ayarlarını yap ve mesajlardan messenger a bağlan
dostum 6303 classic de messenger orjinal var ve arka planda sorunsuz çalışıyor.eğer cihazında orjinal yüklü gelmediyse arka planda hiçbir msn çalışmaz.cihazın s60 olsa her program çalışırdı.
vdafn live ayarlarını nasıl yükltcemarkadaşlar vodafone live ayarlarını yükledim cihaza vodafone internet bağlantısını kullanarak giriyorum saat başı yarım kontör gidyor o kadar konuşmama rağmen mutlaka sizde deneyinturkcell de denemeyin sakın ben sadece bakıp çıktım 4 kntr gitti
![]()
cihazına uygun ayarları vodafone un internet sitesinden bulabilirsin.vdafn live ayarlarını nasıl yükltcem