OnePlus 6T Root Atma ve TWRP Recovery Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 6T Root Atma ve TWRP Recovery Yükleme
Snapdragon 845 işlemciye sahip bir diğer OnePlus amiral gemisi modeli olan çerçevesiz ekranlı su damlası ön kameralı tasarıma sahip OnePlus 6T şuan için ülkemizde resmi veya ithalatçı firma garantili olarak satılmıyor fakat yakın zamanda gelmesini bekliyoruz. Sahip olduğu üst düzey özellikleri rakiplerine kıyasla çok daha uygun bir fiyata sunan Çinli şirketin en yeni ve en güçlü amiral gemisi OnePlus 6T hakkında bazı merak edilen işlemleri bu yazımda sizlere anlatacağım.

İşlemlere başlamadan önce telefonunuzda bulunan bütün dosyaların bir yedeğini almanızı öneriyorum. Çünkü OnePlus 6T bootloader kilidi açma işleminden sonra telefonunuz tamamen sıfırlanacaktır. Aşağıda yer alan işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnePlus 6T root atma ve OnePlus 6T twrp recovery yükleme işlemleri için bir geliştiricinin hazırladığı aracı sizlerle paylaşacağım. Bu araç sayesinde telefonunuzu tek bir tıklama ile birkaç dakikada root yapabilirsiniz. OnePlus 6T root için öncelikle tıklayarak uygulamayı bilgisayarınıza indirmeniz ve yüklemeniz gerekmektedir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnePlus 6T twrp yükleme işlemini de yine yukarıda yer alan uygulama üzerinden yapabilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmeniz için telefonunuzun bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Kilit açma işlemini yaptıktan sonra telefonunuzun ayarlar menüsüne girerek telefon hakkında kısmından yapı numarasına 6-7 kez üst üste tıklamanız ve geliştirici seçenekleri menüsünü açmanız gerekiyor. Buradan usb hata ayıklama seçeneğini aktif hale getirmeniz ve telefonu bilgisayara bağlamanız gerekiyor.

Daha sonrasında telefon bilgisayara bağlı iken uygulamayı açarak root butonuna basmanız yeterli olacaktır. Birkaç dakika sürecek işlemlerin ardından uygulama ile hem twrp yüklenmiş olacak hemde magisk yardımı ile cihazınıza root yetkisi verilmiş olacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: teknopat

Misafir - 140757

Beyler ya beta sürümden kararlı sürüme geçmek istiyorum, pc olmadan yapamazmıyım yardım edin lütfen
 


Üst Alt